В последно време бижутата се използват от хората като белег за социален и личен статус. По този начин скъпите или редки бижута се носят от хората, за да покажат, че принадлежат към обществото от висок клас. Златните дизайнерски бижута са един от тези видове бижута, които се търсят поради горепосочената причина, тъй като златото е скъпо.

най-новите-индийски дизайнер-златни-бижута-дизайни

Златни дизайнерски бижута:

Много дизайнери се появиха, за да разработят повече дизайни и да отговорят на търсенето на такива бижута. Ето най -добрите дизайнерски дизайни на златни бижута за дами:

1. Дизайнерско златно бижу:

Дизайнерско златно бижу

Колиета са най -често срещаният тип индийски златни дизайнерски бижута. Това красиво колие е тежко и има много работа над него. Има златна верига и има много осеяни камъни, включително рубини и изумруди. Има красив външен вид и може да се носи за сватби.

2. Дизайнерски дизайн на златна гривна:

Дизайнерски дизайн на златна гривна

Гривна е индо-западна, поради което се различава от златна гривна, която е част от дизайнерските бижута от индийско злато. Тази красива дизайнерска гривна е изцяло златна и има цитринов камък заедно с диаманти. Той е наистина красив и може да се носи и при западно облекло.

3. Дизайнерски златни обеци за момичета:

Дизайнерски златни обеци за момичета

Обеците придават завършен вид на всякакви бижута, носени заедно с тях. Този чифт обеци не прави изключение. Той има златна основа и от него висят аметистови камъни. Той е прост и красив.

4. Дизайнерска златна брошка Дизайн:

Дизайнерска златна брошка Дизайн

Брошката е вид бижута, която се прикрепя към дрехите с помощта на щипка. Тази златна брошка е един от най -новите дизайнерски дизайни на златни бижута. Изработен е от злато и върху него има диамант. Това е просто, но изглежда наистина красиво.

5. Дизайнерски златен пръстен с диаманти и перла:

Дизайнерски златен пръстен с диаманти и перла

Годежните пръстени трябва да са прости и елегантни. Този пръстен пасва идеално на категорията. Базиран на злато, към него има прикрепени диаманти, с перла в центъра. Той е просто красив и перфектният годежен пръстен. Диамантите го правят елегантен.

6. Индийски дизайнерски златни бижута Jhumkas:

Индийски дизайнерски златни бижута Jhumkas

Jhumka’s са известни индийски златни дизайнерски бижута. Тази джумка има тежък вид и подобрява красотата на ушите. Изглежда добре на индийско облекло и е един от най -новите дизайнерски дизайни на златни бижута.

7. Дизайнерско антично златно колие:

Дизайнерско антично златно колие

Това е безупречен пример за дизайнерски индийски златни бижута. Той има съвършенство, написано навсякъде (не буквално). Красивата висулка, прикрепена към златните пауни, има солиден вид, за разлика от цялата верига. Той оформя перфектното колие за сватба.

8. Дизайнерски златен пръстен за булчински:

Дизайнерски златен пръстен за булка

Този пръстен има красив и сложен дизайн. Той е изцяло позлатен и има червено цвете в средата. Дизайнът на тънките листа изглежда доста добре и поддържа пръстена лек. Това е подходяща сватбена халка. Той има прост, но елегантен вид, което го прави добър за жени на всяка възраст.

9. Традиционни дизайнерски златни гривни:

Традиционни дизайнерски златни гривни

Гривните са обичани от почти всички индийски жени. Те придават на ръката очарователен вид. Тези гривни са от най -новите дизайни. Извитата златна гривна може да се носи и със западно облекло. Те са прости, както и красиви.

Златните бижута са не само красиви, но и златните бижута достигат високи върхове в последно време. Няколко дизайнери са навлезли на пазара и има много дизайни, от които да избирате. С повишаването на цената на златото търсенето на него също се увеличава поради снобската привлекателност.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.