Бижутата са важна част от женската мода. Различни видове бижута като злато, сребро, антики, перли, диаманти и т.н. винаги са завладявали сърцето на красавиците. Сред тях дизайните на бижута от златния храм стават все по -популярни в наши дни. Златните бижута от храмовия дизайн бяха известни в южната част на Индия в началния етап, но сега са приети в цяла Индия и в чужбина.

златни храмови бижута

Красиви дизайни на бижута в храма в злато с невероятна колекция:

Златните бижута от храмовия дизайн са най -вече вдъхновени от бога и богинята на индийската култура. Нека да разгледаме няколко невероятни златни храмови бижута с изображения.

1. Кунданско златно лакшми колие:

Кунданско златно лакшми колие

Това е един от шедьоврите в списъка за дизайн на бижута в храма в злато. Колието е красиво проектирано с кундан и морски перли. Висулката е красиво изработена с изображение на богинята Лакшми, богинята на богатството. Този шедьовър се вижда най -вече в луксозни сватби на юг.

2. Висулка Колие Радха Кришна:

Рада Кришна Висулка Колие

Това красиво колие е направено с плоски диаманти, рубин, изумруди и морски перли. Висулката дава поглед към Радха Кришна, който се наслаждава на музиката на флейта заедно с два пауна до тях. Тази висулка е знак за любов и чистота. Този дизайн на бижута от златни храмове е любим на хората, живеещи в Банарас, Гулдинг и Вриндаван.

3. Прост дизайн на бижута в храма:

Прост храм бижута дизайн

Това е най -простата златна храмова бижутерия. Прост комплект златни вериги с невероятни тежки обеци. Висулката е украсена със стоящ идол на Господ Кришна. Това просто колие може да се носи и самостоятелно за ежедневна цел, докато носенето му с обеци би било привлекателно за сватби и религиозни функции.

4. Колие Pearl Lakshmi:

злато-храм-бижута-дизайни-перла-лакшми-огърлица

Това е уникален дизайн на бижута в храма в злато и перли. Това е 22-каратово златно колие от пачи, осеяно с прекрасни бели диаманти и морски перли. В средата е висулка на богиня Лакшми, която облива благословиите и богатството. Този шедьовър се вижда най -вече в религиозни функции, особено в Дивали.

5. Древно колие от Накши Харам:

златни храмове-бижута-дизайни-древни-наши-харам-огърлица

Прекрасното колие, даващо благодат, е най -добре носеното на фестивали. Това е красиво релефно изображение на идола на Господ Вишну в неговата силно впечатляваща поза с богинята Лакшми. До тях дебелата верига на харам започва с два слона и няколко топки, висящи под висулката.

6. Колие Лакшми Касу:

лакшми-касу-храм-огърлица

Тази атрактивна златна храмова бижутерия има три колиета, прикрепени към нея. Колието е осеяно с рубини, изумруд, перла и плоски бели диаманти. Последната дълга огърлица е направена от богинята Лакшми Касу.

7. Колие от храма Polki:

polki-temple-гердан

Това е невероятно златно храмово бижу. Дизайнът е толкова прекрасен, че пасва на всяко бебе розово тежко Сари. Той придава стилен и атрактивен вид на религиозни и сватбени функции. Той е осеян с прекрасни рубини и свинско месо. Висулката прославя образа на лорд Вишну, позиращ под Шеш Нааг.

8. Булчинско храмово колие:

златно-булчинско-храмово колие

Южноиндийските булки са силно забелязани да носят златни храмови бижута. Това е едно толкова красиво колие. Украсена е с пакши накши и богинята Лакшми. Това е комбинация от Lakshmi Haram, Lakshmi banking и Lakshmi Vaddanam. Придава на булката прекрасна грация.

9. Колие с мотива с богиня:

злато-храм-бижута-дизайни-мотив-огърлица-с-богиня

Тази златна бижутерия от храмов дизайн е изработена от 22-каратово златно колие, украсено с мотиви от паун и висулка на богинята Лакшми. Носи се на фестивали и сватби.

Жените са привлечени най -вече от прекрасни бижута, особено от златни бижута. Можете също така да оправите любимия си висулка на Бог с дизайна на огърлицата, който харесвате. Така че направете или изберете прекрасни златни храмови бижута и привлечете погледа и сърцата този сезон.