Исторически по целия свят мъжете и жените носят огърлици, обеци, гривни, вериги, амулети, висулки, пръстени и много други. Въпреки това през 19 -ти и 20 -ти век се смяташе, че мъжете носят бижута. Те се ограничиха с копчета за ръкавели, часовници и фиби. Въпреки това, 21 -ви век донесе революционна промяна и мъжете експериментират с накити, които се считат изключително за женски.

Мъжки сребърни бижута:

Мъжете предпочитат да носят златни и сребърни бижута. Ето някои сребърни дизайни на мъжки бижута.

1. Дизайн на мъжки сребърни бордюри:

Мъжки сребърен огърличен дизайн на колие

Тази сребърна верижка огърлица е идеална за мъже, които обичат да я поддържат проста. Може да се носи и на официална униформа и има изчистен вид. Той е лек и може да се носи редовно. Това е най -често срещаната сребърна бижутерия за мъже.

2. Феникс изгряващ сребърен пръстен за мъже:

Phoenix Rising Silver Ring за мъже

Фениксът е гръцка митологична птица, за която се смята, че се е издигнала от пепелта на предшественика си и след това се е разложила до смърт. Този пръстен феникс е изработен от сребро и има остъкляващ вид. Той има сложен дизайн на птицата и изглежда елегантен. Мъжете ще го харесат, ако са запознати с мита.

3. Проста гривна от сребърен маншет за мъже:

Проста сребърна маншетна гривна за мъже

Тази чукана сребърна гривна е тежка и има прост вид. Може да се носи от мъже, които търсят прости сребърни бижута за мъже с минимален дизайн. Изглежда добре на ръката и ви придава елегантен вид.

4. Сребърни обици за мъжки бижута:

Сребърни мъжки обици за бижута

Много мъже обичат да носят обеци в наши дни. Ако човек може да го носи добре, той изглежда наистина умен и елегантен. Тази проста сребърна обица с обръч е метална и придава хладно докосване на ушите. Може да се носи от тийнейджъри.

5. Прост мъжки пръстен за нос в сребро:

Прост мъжки пръстен за нос в сребро

Пръстените за нос имат много фънки вид, ако се носят добре. Обикновено се носят от млади мъже или тийнейджъри. Този прост пръстен за нос не се носи от едната страна, а в центъра. Това е обикновена сребърна мъжка бижутерия и може да се носи понякога.

6. Маншети за сребърни мъжки бижута:

Мъжки бижута за сребърни мъжки бижута

Маншетите се носят от мъже върху ризи и имат официален вид. Те са най -често срещаните сред сребърни бижута за мъже. Този сребърен копче за ръкавели има блестящ вид и е с квадратна форма. Има грубо усещане и изглежда елегантно на ризи. Цветът на копчета за ръкавели съвпада с риза от всякакъв цвят.

7. Религиозни сребърни бижута за мъже:

Религиозни сребърни бижута за мъже

Тази сребърна огърлица има символ на свастика с диаманти, облечен като висулка. Символът свастика се счита за свещен за индусите. Тази огърлица има религиозен вид и може да се носи редовно. Той е прост и очарователен и ще бъде обичан от онези мъже, които вярват в него.

8. Мъжки сребърен пръстен с череп:

Мъжки сребърен пръстен с череп

Пръстените с череп имат модерен вид и са обичани от младото поколение. Този античен череп пръстен има буен вид, с пилотен череп. Изглежда много фънки на пръстите и ще бъде обичан от всички.

9. Антични мъжки сребърни гривни:

Антични мъжки сребърни гривни

Тези гривни са различни от общите гривни за мъже, тъй като имат странен вид. Тънките антични гривни са последвани от тежка широка гривна с тюркоазени шипове върху нея. Като цяло има страхотен външен вид и ще върви добре с неформално облекло.

Сребърните бижута за мъже станаха много популярни с променящите се времена. Предлагат се много дизайни, от които мъжете да избират. Сребърните мъжки бижута имат много елегантен и богат външен вид, което прави тяхното просто облекло да изглежда страхотно.