Bruin is een zeer warme kleur die doet denken aan veel natuurlijke elementen van Moeder Natuur. De kleur van de aarde, de kleur van bomen, hout, stenen, aarde. De kleur die ons doet denken aan de heilzaamheid, betrouwbaarheid, de elegante kleur geeft een helende rust wanneer gedragen als onze outfit. De kleur lijkt op de seizoenen van herfst en winter. Wanneer de kleur wordt geassocieerd met de Indiase etnische outfit, zien de blouses er fantastisch uit met het patroon en zien ze er fantastisch uit wanneer ze worden gedragen door vrouwen met mooie kleding. Ook in bruin zijn er verschillende tinten. De donkere en lichte zijn de meest voorkomende die zelfs uitsluitend koffiebruin, chocoladebruin en houtbruin bevatten. Terwijl de unieke en verrukkelijke bruintinten zoals de brunette, kaneel en hickory bruin de huid met een sober effect beroeren.

Verbluffende foto’s van blouseontwerpen in bruine kleur:

Hier is een verzameling van 9 mooiste saree-blouseontwerpen in bruine kleur.

1. Eenvoudige zelfgedrukte donkerbruine blouse:

Eenvoudige zelf bedrukte donkerbruine blouse

Een eenvoudige maar prachtige look kan worden verkregen met een cederbruine blouse en sari. De blouse kan worden gestikt met een mouwloos en hooggesloten halspatroon. Zakelijke dames bruine blouse kan er geweldig uitzien met zo’n elegante look voor de zakelijke feesten.

2. Chocoladebruine fluwelen blouse:

Chocoladebruine fluwelen blouse

Chocoladebruine blouses zien er fantastisch uit wanneer ze worden gecombineerd met de lichte huid van vrouwen. Een fluwelen bruine kleur blouse kan gewoon geweldig zijn wanneer gedragen met een zijdebruine sarees.

3. Bruine blouse met lovertjes:

Bruine blouse met lovertjes

Bruine damesblouses met lovertjes met glanzende sprankelende pailletten, het zal de look naar een ander niveau blazen. De betoverende aanblik van een sprankelende blouse en een sexy figuur die metallic bruine saree verkent, zal perfect zijn voor een tapijtevenement.

4. Lichtbruine blouse met volledige mouwen:

Lichtbruine blouse met volledige mouwen

Lichtbruine blouses voor vrouwen met gouden patches erop kunnen er fantastisch uitzien voor een huwelijksceremonie. Een transparante netsari kan het blousepatroon volledig benadrukken. Een lichtbruine blouse met volle mouwen ziet er geweldig uit.

5. Een koffiebruine geborduurde blouse:

Een koffiebruine geborduurde blouse

Een eenvoudige sobere maar toch rijke en elegante look kan ook worden verkregen met een eenvoudige katoenen blouse met geborduurd draad erop. Rijke katoenen sari’s uit het zuiden zien er geweldig uit met een bruine damesblouse met lange mouwen die het patroon zelf benadrukt.

6. Resham en spiegel bewerkte bruine blouse:

Resham en spiegel bewerkte bruine blouse

Bruine kleur benadrukt de figuur met zijn oogverblindende toon. Vrouwen met een lichte huid kunnen haar blouse verfraaien met resham-werk en spiegelwerk dat verbazingwekkend schittert op de donkere toon van de bruine blouse. Een donkerbruine blouse met korte mouwen ziet er ook fantastisch uit.

7. Donkerbruin met prachtige gouden randblouse:

Donkerbruin met prachtige gouden randblouse

Een donkerbruine blouse met een donkere gouden rand is een elegante stijl om de outfit op te fleuren. Een op de borst gesneden blousepatroon met half gouden en half donkerbruine steek van de blouse ziet er zowel sexy als stijlvol uit met een effen donkerbruine dikke gouden omzoomde sari.

8. Donkergoudbruine hedendaagse Saree-blouse:

Donkergoudbruine eigentijdse Saree-blouse

Een donker gouden tint bruine damesblouse ziet er verbazingwekkend sexy en stijlvol uit bij het naaien met snitten en off-shoulder stijl. Een gouden sari met eigentijdse print past het beste bij een effen blouse met schouderuitsnijding.

9. Zijden lichtbruine blouse met Butta verfraaid:

Zijden lichtbruine blouse met butta verfraaid

Zijde is een van de glanzende materialen om de kleding een rijke en koninklijke uitstraling te geven. Een lichtbruine blouse met crème buttas erop kan een elegante koninklijke uitstraling geven. Een zijden bruine blouse met een zijden sari is er een die iedereen in haar garderobe zou moeten hebben.

De heerlijke bruine kleur kalmeert de lichte huid van de dame met een betoverende impact. Pindabruin of tortilla’s bruin zijn lichte bruintinten die er elegant en rijk uitzien op feesten en partijen. Wanneer het bruin wordt gemixt en gematcht met andere kleuren, vormt het een prachtige combinatie. Wit en zwart of crème past het beste bij elke bruine tint. Terwijl een tint van goud de hele look uitstekend maakt.