Blouses met een ronde hals verschillen van een volledig open rug tot een eenvoudige kleine potvorm op de rug. Meestal vastgebonden met een touwtje of een knoop in de nek, het pothalspatroon houdt de blouse strak tegen het lichaam. Ontwerpers maken ongelooflijke ontwerpen met een eenvoudig idee om pothalspatronen te maken met een twist van kleine veranderingen en om duidelijke blousepatronen te maken. Blouses met een ronde hals worden over het algemeen vastgebonden met haken aan de bovenkant of lange touwtjes die aan het uiteinde zijn versierd met gordijnen.

Nieuwste en trendy blouseontwerpen met ronde hals en afbeeldingen:

Hier is een lijst van 9 eenvoudige designerblouses met ronde hals.

1. Werkblouse met pottenhalsspiegel:

Werkblouse met ronde hals en spiegel

Een blouse met ronde hals en spiegelwerk verfraaid aan de randen van het dessin versterkt het blousedessin. De snitten en randen geven je rug een dynamische uitstraling. Een donkere kleur blouse zal je look zeker bepalen.

2. Blouse met dubbele haak en pothalspatroon:

Blouse met dubbele haak en pothalspatroon

Het ontwerp van een sari-blouse met ronde hals kan ook enigszins verschillen met eenvoudige veranderingen. Een heerlijk idee om de blouse vast te zetten met twee haken, een aan de bovenkant en de andere aan de onderkant, geeft een unieke en aparte look. Verfraaide kleine diamanten op de blouse maken de blouse er fantastischer uit.

3. Blouse met geregen rand en pothals:

Blouse met veterrand en ronde hals

Saree-blouseontwerpen met een pothals zien er geweldig en uitstekend uit met veters aan de rand van het pothalspatroon. Een geruit kant of een andere designerkant kan aan de blouse worden omzoomd om het patroon te accentueren.

4. Blouse met hoge halspotpatroon:

Blouse met hoge hals en pottenpatroon

Gesloten of hoge halzen, tegenwoordig zelfs algemeen bekend als Chinese halzen, zijn goed ontworpen met pothalzen op de achterkant van de blouses. Het potvormige blousedessin is versierd met diamanten studs of kanten boorden. Donkergekleurde blouses spelen inderdaad een belangrijke rol in het patroon om er nog mooier uit te zien.

5. Butta verfraaide gouden blouse met ronde hals:

Butta verfraaide gouden blouse met ronde hals

Over de hele blouse zijn kleine butta’s van drie diamanten of drie gouden parels bezaaid. Een rijke zijden blouse met een sari-blousepatroon met ronde hals ziet er prachtig uit. Stropdassen met een dori/string op de rug lijken op een rugloze designerblouse.

6. Blouse met kapmouw en ronde hals:

Blouse met ronde hals en kapmouw

Een blouse met kapmouwtjes met een design-pothalspatroon ziet er ongelooflijk geweldig uit wanneer het onderste deel is gemaakt met een enkele brede kant en het resterende deel met het eenvoudige dunne kant, waardoor een designer-blouse met platte onderkant en ronde hals ontstaat.

7. Een halsterhalsblouse met ronde hals:

Een blouse met halternek en ronde hals

Een blouse met een ronde hals en een halsterontwerp aan de voorkant kan prachtig worden gedragen met een bijpassende sari. Een halterhals en een pothals aan de achterkant is een designstuk dat zowel aan de voorkant als aan de achterkant verschilt. Gebonden met touwtjes aan de bovenkant, kan de blouse goed op het lichaam blijven zitten.

8. Een blouse met platte bodem en een ronde hals:

Een blouse met platte bodem en een ronde hals

Een designer blouse met volledig geborduurd materiaal, hoewel licht in de schaduw, kan fantastisch staan ​​bij vrouwen met een mooi figuur. Een halve mouw met de ronde hals op de achterkant van de blouse is een elegant ontwerp dat je in kleine functies kunt dragen.

9. Volledig geborduurde blouse met ronde hals:

Volledig geborduurde blouse met ronde hals

Een geborduurde blouse met een ontwerp met een ronde hals op de rug kan effectiever zijn wanneer een designerblouse wordt gedragen met een eenvoudige effen sari in één kleur. De schoonheid van de pothals op de rug verbetert meer met een eenvoudige sari.

Blouses met ronde hals vormen een prachtig dessin op de achterkant van de blouses. Vrouwen die een open rug willen hebben met een designerstijl erin. blouses met ronde hals passen bij het beste van hun vraag. De randen van het pothalspatroon kunnen worden verfraaid met verschillende kunstwerken. Bij de meest traditionele gelegenheden worden vrouwen gezien in blouseontwerpen met een ronde hals die er fantastisch uitzien. Het borduurwerk of spiegelwerk, butta-werk of kantwerk maakt het ontwerp van de pothals eleganter en aantrekkelijker.