De blouses met hoge hals zijn de nieuwe trend van dit moment. Deze blouses zijn het volgende grote ding als het gaat om traditionele Indiase dameskleding. De blouses met hoge hals hebben verschillende unieke kraagontwerpen en de ontwerpers komen ook met een aantal geweldig ogende patronen die later worden gevolgd en soms ook worden geïmproviseerd door de kleermakers uit het buitenland. Als u geïnteresseerd bent in deze blouses, dan vindt u de volgende afbeeldingen en beschrijvingen spannend. De beste blouseontwerpen met hoge hals worden hieronder besproken.

Eenvoudige en nieuwste blouseontwerpen met hoge hals en afbeeldingen:

Laten we eens kijken naar de top 15 blouses met hoge hals die je zullen verleiden.

1. Sonam Kapoor in designer blouse met hoge hals:

Sonam Kapoor in designer blouse met hoge hals

Hier is een prachtige designerblouse met hoge hals die wordt geleverd met een geweldig patroon aan de voorkant en het bovenste gedeelte van de blouse dat opengaat naar de nek. Deze blouse gaat hand in hand met zowel effen als designer sari’s. Wat je ook in de stemming bent om te dragen, deze blouse zal je beste stylingpartner zijn. De stoffen die bij het maken van deze blouse zijn gebruikt, zijn ook erg goed en omdat ze mouwloos zijn, is deze ook heel comfortabel om te dragen. Dit specifieke blouseontwerp zal jarenlang worden gevolgd, wanneer ontwerpers blouses met hoge hals zullen maken en daarom is dit specifieke ontwerp het beste blouseontwerp met hoge hals aller tijden.

2. Het zwarte blouseontwerp met hoge hals:

Het zwarte blouseontwerp met hoge hals

Deze blouse is geschikt om te dragen met net-sarees, omdat het netmateriaal ook naar het nekgedeelte wordt gedragen. Dit patroon op deze blouse kan zeker worden beschouwd als een van de mooie blousepatronen met hoge hals, waar bijna iedereen dol op zal zijn. Het ontwerp is best mooi en bijna iedereen zal verliefd worden op dit specifieke ontwerp. De designer blouse is geschikt om te sporten op een evenement.

3. Het Zuid-Indiase blouseontwerp met hoge hals:

Het Zuid-Indiase blouseontwerp met hoge hals

Dit is een van de mooiste designerblouses voor de eeuwige tijd. De blouse heeft een koningin als een patroon en de roze kleur van de blouse maakt dit Indiase dameskledingstuk helemaal geweldig. De kleine patronen op de mouwen zijn ook opvallend en je zult genieten van de hele sfeer die deze specifieke designerblouse uitstraalt. De blouse is gedragen door een van de beste Indiase actrices aller tijden en daarom zou het een groot probleem moeten zijn voor elke echte Indiase vrouw om dit ontwerp samen met hun favoriete sari te dragen.

4. De designerblouse met volledige hals voor effen Saree:

De designerblouse met volledige hals voor effen Saree

Dit is een van de blousepatronen met hoge hals die je dit jaar zult zien. De blouse is een volledige mouw en bijna de hele blouse draagt ​​de verleidelijke sprankelende bijlagen en het opvallende ontwerp door dit kledingstuk. Er is een kleine opening in het nekgedeelte dat ruimte laat voor comfort en men zal niet zeker stikken door deze blouse te dragen.

5. Hoge hals zwarte designer blouse:

Hoge hals zwarte designer blouse

Als je deze zomer voor de designer blouse gaat, dan is dit een van de beste om te dragen. Het is stijlvol en comfortabel tegelijk en je zult gewaardeerd worden als je dit designeritem effectief gebruikt.

6. Het roze ontwerp met hoge hals:

Het roze ontwerp met hoge hals

Als je bereid bent om een ​​blouse met een volledige hals te dragen, dan is dit een goede keuze. Het is een van de mooiste ontwerpen aller tijden. Het ontwerp is heel aantrekkelijk en men zal helemaal tevreden zijn met de unieke eigenschappen die deze blouse te bieden heeft.

7. Het groene gestippelde blouseontwerp met hoge hals:

Het groene gestippelde blouseontwerp met hoge hals

Ga je voor een feestelijke gelegenheid? Dit zal een van de mooiste items zijn die je kunt dragen bij een feestelijke gelegenheid. Deze specifieke blouse is een van de beste traditionele Indiase dameskleding die er is.

8. De blouse met hoge hals en bijlagen:

De blouse met hoge hals en bijlagen

Deze blouse met hoge hals is op de een of andere manier anders dan de andere. De print en de meerdere opzetstukken maken deze blouse anders dan alle andere die je tot nu toe hebt gezien. De kleine ingewikkelde patronen die erop zijn gemaakt, zijn erg mooi.

9. Het Prachi Desai-blouseontwerp met hoge hals:

Het Prachi Desai-blouseontwerp met hoge hals

Prachi Desai wiegde het podium en kreeg de titel van de showstopper vanwege dit specifieke blouseontwerp. Je kunt er bijna net zo mooi uitzien als je dit item ook draagt. De blouse is eenvoudig met alleen slimme ontwerpen en bijlagen erop.

10. De Zuid-Indiase zwarte designerblouse:

De Zuid-Indiase zwarte designerblouse

Hier hebben we een prachtig uitziend zwart designer blouseontwerp met hoge hals. De ingewikkelde ontwerpen op de mouwen en op de borst- en nekgedeelten zijn erg mooi en maken dit hele ontwerp draagbaar.

11. Het zwart-witte blouseontwerp met hoge hals:

Het zwart-witte blouseontwerp met hoge hals

Als u op zoek bent naar sari-blouseontwerpen met hoge hals, dan is dit een van de beste kledingstukken voor u die er zijn.

12. Het bruine hoge halsontwerp met volledige mouwen:

Het bruine hoge halsontwerp met volledige mouwen

Ben je op zoek naar de nieuwste blouseontwerpen met hoge hals, dan is dit een lust voor het oog. Kijk goed naar de specificaties en de ontwerpen van deze blouse en spreek je blousemaker/ontwerper aan om bijna een identieke blouse voor je te maken.

13. Het beste blouseontwerp met hoge hals voor gewone sari’s:

Het beste blouseontwerp met hoge hals voor effen sari's

Op zoek naar de nieuwste blouseontwerpen met hoge hals, dan is deze misschien iets voor jou. Het heeft een heel aantrekkelijk patroon op de voorkant, wat ook de belangrijkste attractie van deze look is.

14. Het ontwerp met hoge halsblouse voor effen net Sarees:

Het ontwerp met hoge halsblouse voor effen net Sarees

Als je de net saree gaat sporten, dan is dit specifieke transparante designeritem de beste stylingpartner voor jou. Het zal je in staat stellen om de moderne Indiase look te krijgen met de ontwerpen die een beetje traditioneel Indiaas bloemig tintje laten zien.

15. De groene blouse met hoge hals en volledige mouwen:

De groene blouse met hoge hals en lange mouwen

Dit is een van de beste ontwerpen met lange mouwen en blouses met hoge hals die je bijna overal kunt dragen. Het stoffen materiaal ziet er ook erg comfortabel uit.

Voor de stijlvolle jij is het draperen van een sari met een blouse met hoge hals iets dat je kunt doen. De beste ontwerpen in deze categorie worden hier in het artikel genoemd. Neem gewoon een kijkje en kies de beste uit.