Работата с Maggam е много тежка работа с мъниста, бродерия, мрежа и др. По -рано работата с maggam се извършваше само върху копринена тъкан. Но в днешно време маггамът работи и върху памучна тъкан. Работният дизайн на Maggam върху блузата Pattu и Pattu Saree е идеален за дамите в деня на сватбата им. Ако има маггам работа по блуза пату, тогава сари трябва да е лесно, за да даде добър баланс. Maggam work предлага богат и скъп вид. В момента има толкова голяма конкуренция в дизайна на блузата. Наистина става объркващо за дамите да изберат този.

Най -новите и елегантни дизайни на Maggam за блузи Pattu:

Ето списък на 9 -те най -добри дизайнерски блузи pattu saree с модели за работа на булката от маггам.

1. Maggam Работа с мъниста върху блуза:

Maggam Работа с мъниста върху блуза 1

Това е изключително зашеметяващ дизайн на maggam върху блуза pattu. Задната част на блузата има великолепна работа с камъни от розов и светло син цвят. Има и работа със златни зари. Изглежда изключителна блуза.

2. Дизайн на колие Врат Maggam Работа върху блуза:

Дизайн на колие Врат Maggam Работа върху блуза-2

Това е граничен дизайн на блуза Pattu с толкова много камъни с различни цветове и перли. Прилича на самото колие. Контурната граница се извършва с работа с маггам, за да бъде завършена. Изглежда елегантно на жълта блуза.

3. Цветен дизайн Maggam Работа върху блуза:

Цветен дизайн Maggam Работа върху блуза-3

Задната част на блузата е украсена с бели камъни с различни форми. Красивият цветен дизайн е направен с камъни. Цялата блуза е покрита с каменна зидария. Дори също е вързана зад блузата, за да прилепне плътно.

4. Работа на Maggam с мотив от манго върху блуза:

Maggam Работа с мангов мотив върху блуза -3

От едната страна на блузата е направен пачуърк от мотив от манго. Между пластира с мотив е прикрепен и голям камък. От другата страна е дадена граница с малък мангов мотив. Косата ви трябва да се държи отпред, за да покажете тази великолепна работа върху блузата.

5. Работа на Maggam върху блуза за булка:

Maggam Работа върху блуза за булка -5

Този модел блуза за булка. Изглежда удивително червена блуза с флорален принт, съставена от камъни и перли в края. Дори по ръкавите и шията се извършва тежка работа с маггам. Той търси уникален.

6. Работа на Maggam със Zardosi върху блуза:

Maggam Work with Zardosi on Blouse -6

Това е завладяващ дизайн на маггамската работа, извършена върху задната част на блузата. Атрактивна работа зардоси се извършва със сребристи нишки. Човек ще остане очарован, виждайки дизайна. Ще ти открадне сърцето.

7. Boat Neck Maggam Работа върху блуза:

Boat Neck Maggam Работа върху блуза -7

Тази червена цветна блуза има маггам работа в множество слоеве с различни форми на дизайна. Това е модел на врат на лодка с капачка. Можете да го сдвоите със същия цвят сари или в контраст също. Изглежда бляскаво.

8. Елегантна работа на Maggam върху блуза Pattu Saree:

Елегантна работа Maggam върху блуза -8

Той има приятен дизайн на гърба с малки камъни. Придава се тежък вид с 6 линии на изрязване. Това е много сложно свършена маггамска работа. Изисква търпение и дългогодишен опит. Границата е покрита с различни форми.

9. Дизайн на Peacock Maggam върху блуза Pattu:

Peacock Maggam Работа върху блуза -9

Тази блуза покрива едната страна с маггамска работа с паунов дизайн. Многоцветна работа се извършва по това, за да стане грандиозно. Този дизайн ще привлече вниманието на хората с великолепната си работа. Границата покрива останалото деколте и ръкав.

Работата на Maggam върху блузата я прави различна от обикновената работа с конци и бродерия. Изглежда скъпо и елегантно за дамите. Когато се носи с тежък сари, ще се почувствате като кралица. Хората ще останат на крака, виждайки този приятен дизайн на маггам върху блуза и сари Pattu.