Оранжевият цвят стана популярен сред етническите облекла този сезон. Независимо дали е комбиниран с тъмносиньо, червено или розово, той придава невероятен закачлив вид на зрителя. Цветът е хванал добро сцепление на пазара на сари и лехенга този сезон. Вземете го тъмен или светъл, той придава безупречно докосване на кожата ви.

Зашеметяващи оранжеви цветни сари блузи със снимки:

Нека преминем през няколко прости работни блузи в оранжеви нюанси.

1. Прост дизайн на блуза:

Прост дизайн на блуза

Обикновените блузи в брокет се доста често носят тези дни на обикновени сари. Копринената блуза е със сребърни малки линии, които придават кръстосан дизайн за прекрасен външен вид. Подходящ е за нормални случаи. Блузите със скоби се носят широко под обикновени сари или под сари patli Pallu за подходящо съвпадение.

2. Дизайн на блуза с висока врата с пълни ръкави:

Дизайн на блуза с висока врата с пълни ръкави

Оранжева дизайнерска блуза с висок деколте се носи широко за сватба или прием. Блузата е с дизайн на врата с връзки и мрежести пълни ръкави. Пачворкът на врата е основната му атракция. Дизайнът с висока шия е популярен и за сари от коприна и шифон.

3. Прост страничен дизайн на дантела:

Прост страничен дизайн на дантела

Искате различен външен вид с lehenga? Оранжевата обикновена блуза с една шита от дантела кръстосана страна е най -добрата за носене. Блузата дава пълна врата с къси ръкави за точно прилягане. На блузата може да се даде и сребърна дантела или кръстосана дантела за уникален тоалет.

4. Огледална работна оранжева блуза:

Огледална работна оранжева блуза

Lehenga с огледална работа и дълга шифонова блуза е доста смазваща за сватбени цели. Блузата е с дълбок обратен V дизайн с натъпкана врата, украсена с малки огледала. Вътрешната част има шифоново палто, което му придава нов привкус. Работните блузи Mirror са добре съчетана комбинация за дизайна на корема lehenga.

5. Дизайнерска блуза със златна дантела:

Дизайнерска блуза със златна дантела

Дизайнът на оранжевата блуза от сари е основният избор на тийнейджърите в наши дни. На портокаловата блуза се дават колани със златист цвят с малка яка и плитка V -образна шия и дълги ръкави. Той дава страхотна комбинация за бенгалски сари.

6. Мрежа и кадифена блуза в оранжево:

Мрежа и кадифена блуза в оранжево

Комбинацията от кадифе и мрежа е скъпа за носене за перфектна блуза принцеса. Дизайнът на оранжевата блуза е изработен от кадифе със златна минутна рамка, а ръкавът и дълбокият гръб са изработени с мрежа за смел външен вид с дизайнерско сари.

7. Оранжева блуза от сари без ръкави:

Оранжева блуза от сари без ръкави

Дизайнът на блузата с дълбок врат придава чувствен външен вид с дизайн на голи рамене без ръкави. Оранжевата дизайнерска блуза е с подплатен V дизайн с дизайн на ръкавна ивица в коприна. На блузата е даден и дизайн на пеперуда, за да я направи Уютна.

8. Блуза с флорален дизайн:

Блуза с флорален дизайн

Портокалът и цветята са страхотно носени за дизайнерско докосване този сезон за бракове. Оранжевите сари блузи са изработени от коприна и розова скоба, където на оранжевата коприна се дават цветни плетива в розово за цъфтящо докосване.

9. Дизайн на задния възел:

Дизайн на задния възел

Искате разкошен поглед върху обикновен сари! Оранжева блуза, когато е с копринен дизайн на заден възел, е доста привлекателна за тийнейджърите. Дълбокият дизайн на гърба е направен подобно на дизайн на възел отстрани, докато на блузата също е дадено заключване на кръста на едното рамо, за да заключи сари.

Оранжевите дизайни на блузи стават вирусни с различни модели на блузи и пачуърк. Популярният дизайн сред всички е дизайнът на лодката, квадратна шия с ивици, дантелен дизайн и дизайн с гръб. Освен това, оранжевата блуза с огледална работа, заобиколена от кашмирски петна, също се носи широко за очарователна визия.