Без значение какъв е стилът на вашето сари, подходящият вид блуза, който да се съчетае с него, само разкрива великолепието още по -добре. За да се справите, тези сари блузи са тук, за да ви помогнат, като по този начин улеснят работата ви в движение. Освен това, тези дизайни също се придържат към съвременните тенденции, така че не е нужно да се притеснявате, че други ще надминат вашия стил по никакъв начин.

Красива колекция от дизайни на гърба на блуза с каменна обработка:

Нека да разгледаме най -добрите дизайни на блуза за гърба с камък.

1. Пайети от листа на Бетел:

Betel Leaf Sequin

Тази е перфектна блуза, която може да се носи на всяко парти. Той е не само великолепен, но и разполага с много подробна сложна каменна работа. Можете да видите как центърът на целия модел е пайет с форма на бетел. Отделно от това, каменната зида на врата също придава на тази блуза разкошен вид.

2. Черна красота:

Черна Красавица

Тази е черна по целия път, а сред дизайните на гърба на блузи с каменна обработка, тази е представена поради това колко красива е. Белите камъни подчертават и допълват цвета на блузата. Добавени са камъни от всички размери, за да се направи стилът правилно. Перфектно направени, латанките допълват измерението.

3. Многоцветна блуза с каменни произведения:

Многоцветна блуза с каменни произведения

Блузата е необичайна от обичайните каменни конструкции на гърба, които виждате. Тя включва по -голямата част от каменната зидария, извършена около центъра на деколтето. Това е един от по -простите дизайни и целият модел се поддържа подробно с помощта на конци и камъни с множество цветове.

4. Сватбеният блус:

Сватбеният блус

Този със сигурност ще изглежда най -добре на булката. Силно декоративни, малките камъчета в синьо придават на блузата уникален вид. Сложен флорален дизайн е изведен навсякъде по блузата, което го превръща в пик на вашия коефициент на стил.

5. Белите камъни:

Белите камъни

Тази блуза е прозрачна, но се отличава с красив дизайн на гърба от каменна блуза. Перлените мъниста правят тази блуза идеална за булчинска, докато ръкавите с три четвърти я правят да изглежда още по-добре.

6. Дама в зелено:

Дама в зелено

Блузата е като два свята в един, като едната страна е прозрачна, а другата зелена. Тук се използват големи камъни, за да се покрие цялата, докато мрежата е перфектно.

7. Блуза с кръгъл врат:

Блуза с кръгъл врат

Показаната тук блуза има отвор в центъра, докато и двете страни използват връзки, за да поддържат раменете на място. Камъните са бели на цвят по цялата блуза, подчертавайки нейната красота. Той е идеален за партита или сватби.

8. Дизайнът на паун:

Дизайнът на паун

Тази каменна блуза за работа може да бъде добре прегърната с пати сари. Ако ви харесва цветно, това е перфектното булчинско облекло за вас. Същата каменна работа се повтаря и върху ръкавите, ако забележите добре.

9. Камъни и нарязани работи:

Камъни и изрязани работи

За последната блуза това, което виждате тук, е смесица от перфектно нарязани камъни, които се поставят от едната страна на блузата. Дизайнът прилича на мрежа и блузата може да се носи най -добре с всякакви копринени сари.

Сега, след като сте видели всичко, би трябвало да е по -лесно да изберете стила си според вашите предпочитания, като не оставяте място за размисли и съмнения. Можете да поръчате и онлайн, тъй като има толкова много дизайни, от които да избирате, а също така ви спестява неприятностите. Каменната работа ще върви с всеки дизайн на сари и ще разкрие прекрасния външен вид във вас.