Блузите за ръчна бродерия са най -добрите. Те са направени с любов и грижа и огромно преживяване в света на шиенето на рокли. Те се предлагат в различни текстури и цветове и носят някои от най -интересните шарки на блузите. Ако се интересувате от тези неща, тогава в тази статия ще обсъдим някои от тези блузи. Някои от тях са предназначени за специални събития като бенгалски пуджа, Navratri, Ganesh Chaturthi и т.н., и ако се интересувате от дизайн на блузи, това е може би най -доброто място да бъдете в момента. Нека започнем!

Най -новите ръчно изработени дизайни на бродерия за специални поводи:

Нека да разгледаме първите 9 прости модела на блузи за ръчна бродерия.

1. Жълтият флорален дизайн:

 Жълт флорален дизайн

Този конкретен дизайн идва с чудесна текстура и е наистина добър за показване на страхотната ръчна работа върху парчето блуза. Можете да носите тази блуза с жълто сари или всеки с подходящ цвят като блузата. В създаването на този шедьовър е положена много упорита работа и това личи от красотата на тази част от индийското облекло. Има малки пунктирани структури, направени по цялата блуза, заедно с листни шарки, които украсяват цялото парче блуза. Ако търсите перфектната блуза за всякакъв вид индийски традиционен повод, тогава това може да е перфектната точно там. Съдейки по привлекателността на тази блуза, това определено може да се твърди, че е един от най -добрите дизайни на ръчна бродерия за блуза.

2. Искрящият дизайн на блузата:

Искрящият дизайн на блузата

Ако търсите ръчно изработен дизайн на блуза за булчински поводи, тогава това може да е правилният за вас. Тук можем да видим, че традиционният материал за облекло показва страхотен дизайн, а ръчната работа също е очарователна. Всяка жена с удоволствие ще носи тази блуза със сари с контрастен цвят. Основният цвят на блузата е жълт и допълнително е украсена с някои искрящи материали, малки изкуствени пластмасови скъпоценни камъни и т. Н. Човек може да направи такава красива блуза само с помощта на надарени ръце. Това е един от най -добрите дизайни за бродерия на блузи, направени на ръка.

3. Дизайн на ръчно изработена кафява бродерия:

Ръчно изработена кафява бродерия блуза Дизайн

Вратът на блузата изглежда много по -красив от останалата част от тялото. Беше направено с помощта на голи ръце и изглежда абсолютно фантастично. Този конкретен дизайн на блуза може лесно да се носи на всяко събитие и поради страхотната привлекателност на тази традиционна дреха. Бродерията, направена към врата, е най -добрият дизайн за ръчна бродерия за врата на блузата.

4. Многоцветен дизайн на блуза за ръчна работа:

Многоцветен дизайн на блуза за ръчна работа

Тук можем да видим някои плетачни действия, използващи различни парчета памучно въже, които също са с различни цветове. Ето защо това парче блуза стана толкова цветно. Необходимо е много търпение и упорита работа, за да успее тази мечтана ръчно изработена блуза. Тук можем да видим и някои искрящи пластмасови материали (чумки), използвани за разкрасяване на парчето блуза. Човек може да спортува това на почти всяко събитие като един от най -добрите дизайни за бродерия на блузи, направени на ръка.

5. Частично прозрачен ръчно изработен дизайн на блуза:

Частично прозрачен ръчно изработен дизайн на блуза

Това е наистина страхотен дизайн на блуза, който описва красотата на индийското облекло. Индийското парче дамско облекло притежава страхотен дизайн и впечатляващ цвят. Към предната част на врата, блузата става малко прозрачна и това я прави различна от другите парчета блуза на пазара. Красотата не е свършила. Известна прозрачност се вижда и в късите ръкави и ето как жената ще може да разклати тази блуза на парти или на събитие.

6. Дизайнът на бяла и флорална блуза:

Дизайнът на бяла и флорална блуза

Ако имате нужда от приличен дизайн на блуза, това ще бъде доста добър избор. Това е добре бродирана блуза, която показва традиционните флорални шарки.

7. Дизайнът на розова бродирана блуза:

Дизайнът на розова бродирана блуза

Ако търсите прилична бродерия в блуза, която може да спортува в индийските празнични поводи, това е много добър избор за вас.

8. Дизайнът на светлозелената и синята бродерия:

Светлозелен и син дизайн на бродерия

Търсите подходящата за вас бродерия? Ето един доста добър, който има красив модел отстрани и отпред на дизайна.

9. Дизайнът на лъскавата бродерия:

Дизайнът на лъскавата бродерия

Търсите нещо готино? Тук имаме наистина лъскав и модерен дизайн на блуза, който вероятно ще бъде подходящ за всяка жена там.

Тези дизайни на блузи за ръчна бродерия определено ще ви накарат да се влюбите в такива стилове. Уверете се, че имате поне един в гардероба си, за да осигурите завършен вид.