Жълтото е закачливо! Жените обичат нещо, което ги прави по -привлекателни и може да се каже, че жълтото е точно това. Това е един от най -добрите цветове, що се отнася до традиционния индийски външен вид. Ако планирате да отидете на традиционния вид, тогава жълтото ще бъде чудесен избор. За жълто сари също ще е необходима блуза с жълт цвят и в тази статия ще обсъдим някои готини блузи за жени, които идват с жълт цвят и имат наистина страхотен дизайн. Пригответе се да станете свидетели на едни от най-добрите блузи в жълт цвят за жени и ето ни!

Атрактивни модели колекция блузи от жълт цвят:

Нека трябва да разгледаме топ 9 жълти дизайни на блузи за всеки повод.

1. Съблазнителната жълта блуза:

Съблазнителната жълта блуза

Е, това е нещо ново. Това конкретно парче блуза има страхотна текстура, заедно с примамлив модел отстрани. Горната част на блузата, ако е различна от останалата част и затова тази конкретна блуза е толкова уникална. Човек лесно може да се влюби в него и ще може да го спортува почти навсякъде. Блузата привлича много внимание напоследък и по всички правилни причини това жълто парче блуза може да се каже, че е един от най -добрите дизайни на жълти блузи.

2. Дизайнът на блузата на знаменитостите:

Дизайнът на блузата на знаменитостите

Що се отнася до жълтите блузи, индийските жени не искат нищо друго освен най -доброто. Този конкретен дизайн стана доста популярен, след като беше носен от една от най -добрите знаменитости в страната. Айшвария носеше това на събитие и получи много внимание. Това би било най -подходящо за онези жени, които имат телосложение като тази знаменитост и могат да го разтърсят почти така, както го направи Айш на тази снимка. В блузата е направен много деликатен дизайн, който допълва сари и нейния външен вид.

3. Дизайнът на южноиндийската жълта блуза:

Дизайнът на южноиндийската жълта блуза

Този конкретен южноиндийски дизайн на блуза е доста прост и почти всеки ще хареса това. Наред със съблазнителния цвят, този дизайн има сърце и това е, което жените от това поколение изискват. На него са направени малки и прости цветни дизайни, които са разпръснати навсякъде на доста отдалечени места. Това е една от най-добре изглеждащите блузи, през които някога ще стигнете. Заедно със страхотния дизайн на блузата, има малки червени ръбове в края на всяка част на блузата, което я прави още по -привлекателна и подходяща за жени от всички възрасти.

4. Дизайнът на късата риза с жълта блуза:

Дизайнът на късата риза с жълта блуза

Тази блуза без ръкави прилича на къса риза, която се простира не много далеч от нивото на гърдите. Това е едно от най -модерните неща на пазара в момента и ако ви харесва жълтия цвят, това е правилният за вас. Това е една от най -добрите жълти блузи за жени. Блузата ще бъде подходяща за сари с контрастен цвят. Ако търсите нещо традиционно жълто, това може да е идеалното за вас.

5. Дизайнерската жълта блуза:

Дизайнерската жълта блуза

Ако търсите жълти блузи за жени, това е доста добро. Дизайнът, направен върху него, го прави много привлекателен. Блузата ще бъде подходяща за млади жени. Той идва с малки пунктирани дизайни, направени върху прозрачна част на плата, което го прави много привлекателен. Всеки би искал да го носи с гордост. Това е нещо, което ще накара индийските жени да се гордеят с традиционното си облекло, тъй като красотата му ще убеди и жените от друга култура да го опитат. Това е последният списък, но със сигурност един от най -добрите.

6. Жълта блуза с форма на триъгълник:

Жълта блуза с форма на триъгълник

Това е дизайн на дизайнерска блуза и ще върви ръка за ръка с еднакво красиво жълто сари.

7. Дизайнерската жълта блуза:

Дизайнерската жълта блуза

Жените с малко тъмен тен на кожата ще изглеждат възхитително като абсолютна богиня в тази блуза.

8. Жълтата блуза за черни сари:

Жълтата блуза за черни сари

Когато черен сари се носи ефективно с жълта блуза, може да се окаже нещо страхотно като това.

9. Жълтата блуза с блестящи приставки:

Жълтата блуза с блестящи приставки

Ако предпочитате прикачени файлове в блузи, това ще бъде идеалната жълта блуза за вас, която показва приставки, подобни на стъкло.