съвети за красота preity zinta

Една от най -успешните актриси на Боливуд, Preity Zinta е известна не само с мека кремообразна кожа и прекрасни трапчинки; но и очарователната й природа, прекрасната й усмивка и блестящите й актьорски умения. Тя има хиляди фенове по целия свят и е привлякла много внимание в Twitter. Наскоро нейните тайни за красота също бяха споделени и са включени по -долу.

Ето най -добрите съвети за красота и фитнес тайни на Preity Zinta:

Коса:

Съвети за красота Preity Zinta Hair

Като известна боливудска знаменитост, Прейти Зинта е длъжна да се грижи за всяка отделна част от тялото си; включително косата й. Тя се храни здравословно, за да ги предпази от увреждане, шампоани и ги кондиционира три пъти седмично и ги подрязва често, за да ускори растежа на косата си. Въпреки че често сменя прическата си, тя се грижи да стои настрана от гелове с изкуствена градушка и продукти за коса.

Кожа:

Съвети за красота Preity Zinta Skin

За да поддържа кожата си здрава и сияйна през цялото време, Preity Zinta яде много моркови и пие много вода дневно. Тя гарантира, че питейната вода ще изхвърли всички токсини, ще ви поддържа хидратирани и ще ви даде много красив и очарователен външен вид. Тя също така почиства тоновете и се овлажнява ежедневно. Нощният крем за лице също е една от нейните топ тайни за добра кожа.

Очи:

Съвети за красота Preity Zinta Eyes

За зрението си Прейти вярва, че яде много моркови. Освен това тя използва много прост грим за очите си. Както всички знаем, очите й са естествено много красиви и бляскави, тя не използва тежък грим или хайлайтъри.

Диета:

Preity Zinta Beauty Tips Diet

Preity Zinta обича да пие много плодови сокове и предпочита да ги прави у дома. Тя също обича халвата от моркови и често изразява любовта си към морковите. Тя яде много папая, зелени листни зеленчуци и плодове всеки ден и приема малки хранения шест до седем пъти на ден. Това й помогна да отслабне и да остане във форма и здрава.

Рутинен фитнес:

Preity Zinta Съвети за красота Фитнес рутина

Preity Zinta изобщо не е фен на краш диетите. Тя вярва, че се храни добре и тренира усилено. Тя практикува йога ежедневно, което помага на тялото й да поддържа форма и също така подобрява нивото на концентрация. Тя също много танцува и приема сериозно уроците си по танци, което отчасти обяснява загубата на тегло и блестящите й изпълнения на сцената и стрелбите. Приключенските спортове също са важна част от нейната фитнес програма.

Чувство на решителност:

Съвети за красота Preity Zinta Чувство на решителност

Една от най -големите причини за красотата на Preity Zinta е нейното чувство за решителност и силата на мотивацията. Тя непрекъснато се насърчава да се справя по -добре през цялото време и се пита за своите изпълнения и живота като цяло. Тя винаги я подтиква да работи по -усилено и това отношение се отразява много в начина, по който говори и се обръща към себе си.

Пари и масажи:

Съвети за красота Preity Zinta Пари и масажи

Preity Zinta вярва в ежедневното приемане на пара и масажи, особено защото тренира. Тя също така съветва феновете си да ги приемат ежедневно, тъй като това ще ги подмлади и ще ги накара да се чувстват свежи и ентусиазирани през цялото време.

Почивайте добре:

Съвети за красота Preity Zinta за добра почивка

Preity Zinta си почива адекватно всеки ден, за да има достатъчно енергия, за да поддържа себе си през целия ден. Според нея липсата на сън води до преяждане, а също и шансовете да наддадете на тегло. Спането от седем до девет часа всеки ден е задължително за Preity

Устни:

Съвети за красота Preity Zinta Устни

Устните на Preity Zinta са много красиви и пищни. Тя използва балсами за устни ежедневно и използва меки и обикновени цветове през повечето време. Устните й са естествено привлекателни и не е нужно да полага много усилия, за да изглежда добре.