De voormalige Miss Universe 2000, zelfs halverwege de 30, schudt de wereld met haar aura. Behalve dat ze een van de ervaren actrices van B-town is, heeft Lara Dutta nu geen vast gezicht in het bioscoopscherm andere specificaties zoals yoga en moederschap overgenomen om zichzelf bezig te houden.

Schoonheidstips van Lara Dutta

Maar zo’n schoonheid behouden op deze leeftijd is best moeilijk, maar Lara doet het zo gemakkelijk dat je je afvraagt ​​wat het geheim hierachter is?

Enkele van haar schoonheidsgeheimen zijn:

Voedselgeheimen:

Lara Dutta Schoonheidstips Voedselgeheimen

Lara heeft in het verleden toegegeven een grote fijnproever te zijn, maar ze onthoudt zich van het luisteren naar het hart en gaat met haar hersens mee. Deze moeder is een enorme fitnessfreak en het kijken naar haar voedselinname is een van haar dagelijkse dieetplannen. Omdat ze een volledig veganistisch persoon is, houdt ze zich aan het aanbod van de natuur, zoals vers fruit en groenten. Ze beschouwt het ontbijt als een van de hoofdmaaltijden van de dag, de lunch is de tweede en het diner krijgt de minste prioriteit.

Fitness gek:

Lara Dutta Schoonheidstips Fitness Freak

Lara Dutta onthulde haar behoefte aan yoga net zo goed als haar behoefte aan zuurstof in de Hindustan Times-uitgave van 2011, waar ze hoorde zeggen: “Ik kan niet leven zonder yoga”. Met beroemdheidsfitnesstrainer Zareen Watson wierp ze de vetten weg door een emmer vol yoga te doen. Haar gebruikelijke regime van 5 dagen per week wordt voornamelijk uitgevoerd op cardio- en krachttraining. Ze verzamelde ook haar persoonlijke ervaringen bij het uitbrengen van een fitness-cd genaamd H.E.A.L met Lara.

Gezicht trucs:

Lara Dutta Schoonheidstips Gezichtstrucs

Een huiselijk nuchter persoon Lara staat voor biologische en milieuvriendelijke producten. Ze wordt heel vaak gezien met een doe-het-zelf-masker af en toe. Ze heeft kleine trucjes in petto, zoals voor een snelle terugtrekking van wallen in de ogen, alles wat ze nodig heeft, is een ijsblokje op haar trekjes. Ze onthult hoe sommige Parsi-vrouwen met wie ze in contact kwam eens tegen haar zeiden dat sandelhoutpoeder en rozenwater helpen bij allerlei huidproblemen. Maar haar favoriet is haar aloë Vera-gel, vers uit de plant die ze kweekt.

Mooie ogen:

Lara Dutta Schoonheidstips Mooie ogen

Lara is het soort meisje dat altijd haar ogen nodig heeft om perfect en mooi te zijn en daarom gaan deze peepers nooit naar buiten zonder dat er eyeliner of mascara op is aangebracht. Haar dagelijkse routine bestaat uit veel mascara af en toe met een blush of lipstick. Ze bewaart de zware oogmake-up voor de nacht.

Favoriete producten:

Schoonheidstips van Lara Dutta

Lara staat open voor haar favoriete producten waar ze niet zonder kan. De eerste op haar lijst is haar vochtinbrengende crème voor het lichaam, wat een verplicht regime voor haar is. Hiervoor geeft ze de voorkeur aan Fresh Sugar Acai Age-Delay Body Crème boven alle andere, omdat dit haar huidvocht vasthoudt. Haar andere must-haves zijn Sisley Face crème, Kiehl’s Lip Balm en Maybelline Colossal Volum’ Express Mascara.

Haarverzorging:

Lara Dutta Schoonheidstips Haarverzorging

Want als haar carrière het nodig heeft, moet ze regelmatig haar haar laten verwisselen en verven en daarom zorgt ze ervoor dat ze zo nu en dan eiwitbehandelingen krijgt. Alopecia is iets wat ze vreest en verafschuwt en daarom is het niet ongebruikelijk dat ze vaak langskomt voor een hoofdmassage of een hoofdhuidmassage met hete olie. Ze geeft de voorkeur aan handdoekdrogen omdat het haar beschermt tegen gespleten punten.

Haarcorrectie:

Lara Dutta Schoonheidstips Haar Fix

Hoewel ze een strakke haarroutine heeft, zijn er momenten in het leven van elke vrouw dat ze een slechte haardag heeft en Lara is geen uitzondering. Maar ze heeft ons een voorproefje gegeven van haar vettige haarprobleem, waar een klein beetje talkpoeder op de hoofdhuid en een grondige kam door haar geoliede haar fixeert. Ze heeft het gevoel dat zelfs als iemand een slechte dag heeft, het laten doen en laten doen van haar haar kan helpen hun humeur te verbeteren. Ze maakt er ook een punt van om haar haar vast te binden als ze buiten vliegt, omdat ze een hekel had aan haar op het bed.

Verzinnen:

Lara Dutta Schoonheidstips Make-up

Ook al heeft ze haar make-uptas vol met producten die ze leuk vindt, ze maakt er in wezen een punt van om niet te veel cakeachtige make-up op te hebben als ze niet aan de schermen werkt. Ze geeft er de voorkeur aan dat haar make-upassortiment in de nude blote huidskleuren is, die goed passen bij haar tonen en haar een natuurlijke, subtiele look geven. Haar meest essentiële product voordat je het huis uitgaat, is echter haar zonnebrandlotion die hydrateert.

Geur:

Lara Dutta Schoonheidstips Geur

Ze onthult dat de Thierry Mugler Angel een van haar all-time parfums is die ze dag in dag uit draagt. Maar voor de nacht heeft ze een speciaal parfum, de Tom Ford Black Orchid.