Tamanna is momenteel een van de toonaangevende Kollywood-actrices die haar carrière was begonnen met een film genaamd ‘Happy Days’ en een snelle verbetering in haar beroep heeft laten zien. Ze is een hartenbreker voor de jeugd vanwege haar melkwitte huid en onschuldig ogende gezicht.

tamanna schoonheidsgeheimen

Tamanna schoonheidstips en fitnessgeheimen:

1. Over natuurlijk zijn:

tamanna schoonheidstips over natuurlijk zijn

Tamanna gaat een beetje anders dan wat ze schenkt van de ouderen in haar branche. Ze houdt zich zoveel mogelijk afzijdig van cosmetische artikelen, omdat ze het als een gevaar beschouwt. Ze geeft toe dat ze de natuurlijke weg kiest en zich houdt aan producten die zijn geproduceerd zonder bewerking of vervalsing.

2. Make-up:

Tamanna Schoonheidstips Make-up

Tamanna winkelt uit New York en Parijs voor de make-up die ze op haar gezicht aanbrengt en is erg kieskeurig over de merken die ze kiest. Ze gebruikt een lichte foundation en blush voor de wangen. Ze wast snel haar make-up eraf zodra ze een ‘inpakken’ van de shoot hoort en ook voordat ze naar bed gaat om nooit haar normale routine van reinigen, tonifiëren en hydrateren te missen.

3. Haarstijlen:

Tamanna Schoonheidstips Haarstijlen

Tamanna heeft een gepatenteerde stijl om haar haar te föhnen en te krullen. Dat geeft haar een natuurlijke uitstraling zoals ze altijd het liefste heeft. Afgezien daarvan zou je haar ook zien in glad, steil haar met franjes aan de voorkant, wat een variatie aan haar gezicht toevoegt.

4. Oogmake-up:

Tamanna Schoonheidstips Oogmake-up

Omdat ze altijd dol is geweest op ‘het simpel en natuurlijk houden’, gebruikt ze gewoon een Kohl Kajal voor haar oogmake-up op haar gebruikelijke tijden. Mascara voor de wimpers is ook niet veel gevraagd.

5. Lipmake-up:

Tamanna Schoonheidstips Lipmake-up

Tamanna zet graag meer lipglosses dan matte lipsticks. Met haar huidskleur passen de lichtroze, perzikkleurige, bruine kleuren het beste bij haar charmante glimlach van een miljoen dollar.

6. Huidverzorging:

Tamanna Schoonheidstips Huidverzorging

Zoals we eerder hebben gelezen dat Tamanna chemische producten probeert te vermijden, rijst de vraag, wat past ze in plaats daarvan toe? Ze haalt de tijd uit haar drukke schema en probeert zich aan huismiddeltjes voor haar huid te houden. Ze maakt een gezichtsmasker met kurkuma, besan en neem en gebruikt het als een scrub. Hierdoor voelt haar huid verjongd aan en gaan de poriën open. Tamil-mensen gebruiken Kadalai Maavu om vuil van een gezicht te verwijderen, dat ze ook volgt. Ze veegt haar gezicht af met koud water na een vermoeiende shoot om haar een fris gevoel te geven.

7. Dieet- en voedingsgeheimen:

Tamanna Beauty Tips Dieet en voedingsgeheimen

Tamanna houdt van yoghurt en omdat ze in het zuiden is grootgebracht, kent ze ook alle voedingswaarden van yoghurt. Ze probeert het in elke mogelijke maaltijd op te nemen, omdat het haar lichaam koel houdt en haar door de lange uren van de shoot houdt. Ze houdt zichzelf gehydrateerd door de hele dag door een enorme hoeveelheid vruchtensappen, soepen en water in te nemen. Haar ochtenden beginnen met een glas lauw water met honing en citroen, gevolgd door amandelen. Zoals iedereen van haar leeftijd houdt zelfs zij van veel chocolaatjes, ijsjes en kan ze het niet laten om gefrituurd voedsel te eten. Maar vanwege wat de industrie eist, moet ze deze voedingsmiddelen weigeren voor haar beroep. Ze denkt dat een matige hoeveelheid van alles geen kwaad kan.

8. Fitnessgeheimen:

Tamanna Schoonheidstips Fitnessgeheimen

Tamanna wordt beschouwd als een van de meest figuurbewuste actrices in de Indiase cinema. Ze maakt er een punt van om minimaal een uur per dag te sporten. Ze gaat naar de sportschool en is blij een toegewijde trainer te hebben die altijd toezicht houdt op haar routine. Buikspieren, crunches, gewichten, cardio en oefeningen uit de vrije hand maken deel uit van haar vaste routine. Yoga verlicht haar stress en ze doet regelmatig yoga-oefeningen om een ​​perfecte vorm te bereiken.