Het is tijd om meer te weten te komen over de voordelen van natuurlijke borstvergrotingsoliën. Deze oliën zijn gemaakt van pure plantenextracten en zijn effectief in het vergroten van de omvang van uw buste. Bij regelmatig gebruik merkt u een verbetering van de elasticiteit en vorm van uw borsten, samen met een lichte toename van de totale cupmaat.

Borstvergrotingsoliën

Zijn borstvergrotingsoliën veilig??

Borstvergrotingsoliën zijn meestal veilig en vrij van bijwerkingen, omdat ze afkomstig zijn van natuurlijke bronnen. Sommige van deze essentiële oliën kunnen echter allergische reacties veroorzaken op de gevoelige huid. Het is belangrijk om een ​​patchtest uit te voeren voordat u deze op een groot gebied aanbrengt.

OPMERKING: Als u borstvoeding geeft, zwanger bent of een familiegeschiedenis van borstkanker heeft, raden wij u deze oliën NIET aan.

Hoe werken borstvergrotingsoliën??

De magie van deze oliën ligt in de manier waarop je ze gebruikt. Ja! Het masseren van je borsten met deze buste-verbeterende oliën kan de huid en de onderliggende weefsels voeden. De vetzuren die in deze producten aanwezig zijn, worden opgenomen door de cellen binnenin en veroorzaken een lichte uitzetting van de omvang van uw buste. Een goede massage kan ook een betere doorbloeding van de organen bevorderen en ze er levendiger uit laten zien.

Als u echter dramatische resultaten verwacht, laat ons u dan vooraf waarschuwen. Geen enkele natuurlijke methode, inclusief deze oliën, zal je cupmaat vergroten van A naar B of C naar D. Je moet toevlucht nemen tot indringende methoden zoals operaties om dit te bereiken.

Natuurlijke borstvergrotingsoliën in India:

Hier zijn onze 12 beste borstvergrotingsoliën en hun voordelen. Laten we ze eens bekijken.

1. Kokosolie:

borstvergroting olie

Kokosolie zit boordevol vochtinbrengende middelen om de elasticiteit van je huid te verbeteren en je borsten veerkrachtig te maken. Door deze olie langs de bustelijn te masseren, kunt u zich ontdoen van de striae en droogheid die borsten kunnen krimpen. Deze olie heeft ook veel essentiële voedingsstoffen die helpen bij een betere bloedcirculatie.

2. Amandelolie voor borstgroei:

borstvergroting olie

De volgende beste olie om de borstomvang te vergroten is amandelolie. Van amandelolie is bekend dat het de borstomvang vergroot door te helpen bij het vergroten van de algehele celgroei. In zekere zin helpt masseren ook de bloedstroom te vergroten, waardoor ook de slappe borsten worden behandeld om steviger te worden. Vitamine E in deze olie kan je huid stevigheid geven.

3. Olijfolie voor borstvergroting:

borst groei olie

Hoewel er onvoldoende bewijs is dat olijfolie de borstomvang kan vergroten, kunnen de vitamine E en antioxidanten die in deze olie aanwezig zijn, werken op slappe spieren. Het gebruik van een paar druppels warme olijfolie op je borsten kan het gebied eromheen versterken, waardoor het er beter uitziet.

4. Kruidnagelolie voor borstvergroting:

beste olie voor borstvergroting

Kruidnagelolie heeft natuurlijke helende eigenschappen die de bloedcirculatie kunnen verhogen wanneer ze plaatselijk worden aangebracht. Dit kan de gezondheid van uw borstweefsels verbeteren en hun groei bevorderen. Het is echter een sterke olie en kan een branderig gevoel geven op gevoelige plekken zoals de borst. Zorg er dus voor dat je het verdunt met drageroliën zoals kokosnoot of olijf voordat je het gebruikt.

5. Lavendelolie voor borstgroei:

beste olie voor borstvergroting

Studies tonen aan dat het plaatselijk aanbrengen van lavendelolie vergroting van borstweefsel kan veroorzaken. Pure extracten van lavendel bootsen de oestrogenen in het lichaam na, wat kan leiden tot borstomvang. (1) Deze studie is echter alleen beperkt tot jonge mannen met prepuberale gynaecomastie en is nog niet bewezen effectief bij meisjes en vrouwen. U kunt ervoor kiezen om regelmatig een verdunde versie van deze olie te proberen om enige verbetering op te merken. Het is een van de beste borstvergrotingsoliën in India.

6. Vitamine E-olie voor borstvergroting:

borsten groei olie

Van vitamine E-olie is bekend dat het je huid voedt en zacht en soepel houdt. Hoewel het geen grote rol speelt bij het vergroten van de borstomvang, kan het masseren van het gebied met deze olie de bustevorm verbeteren. Bij regelmatig gebruik vermindert de olie het verslappen van de borst en verhoogt het de stevigheid.

7. Avocado-olie voor borstgroei:

borstvergroting olie

Een andere plantaardige olie die kan worden gebruikt voor borstvergroting is Avocado. Het is een voedzame olie die is verrijkt met vitamines zoals D, E en A, die de groei van borstweefsel kunnen ondersteunen. Het bevordert ook de vorming van collageen dat de elasticiteit van borsten verbetert om ze een lichte lift te geven.

8. Rozenbottelolie voor borstvergroting:

beste olie om de borstomvang te vergroten

Rozenbottelolie gewonnen uit wilde rozenzaden en wordt veel gebruikt in aromatherapie. Het heeft intense hydraterende en verstevigende eigenschappen die de borstcellen kunnen verjongen. De olie bestrijdt ook striae en verslapping van de huid. Dit kan helpen om je borsten op te tillen en ze er gedefinieerd uit te laten zien. Het is een van de meest gebruikte borstvergrotingsoliën in India.

9. Jojoba-olie voor borstvergroting:

wonderolie voor borstvergroting

Jojoba-olie heeft een talgachtige consistentie en deelt vergelijkbare pH-waarden. Hierdoor wordt de olie snel door de huid opgenomen en biedt het diep voedende eigenschappen. Het is vooral gunstig voor het vergroten van de borstomvang vanwege de grote hoeveelheden essentiële vetzuren erin. Het gebruik van deze olie voor het masseren van je buste kan binnen enkele weken zichtbare resultaten opleveren.

10. Ylang Ylang-olie voor borstvergroting:

natuurlijke borstvergroting olie

Essentiële olie van Ylang Ylang is een aromatische olie die wordt gewonnen uit de geelgekleurde bloemen van de CanangaOdorata-boom. Het bevat fytohormonen die lijken op de hormonen die in het menselijk lichaam worden uitgescheiden. Het masseren van je borsten met een verdunde versie van deze olie kan de verslapping verminderen en ze er weer steviger uit laten zien.

11. Sojaolie voor borstvergroting:

biologische borstvergrotingsolie

Van sojaolie is bekend dat het helpt bij het vergroten van de borstomvang. Bepaalde experimenten hebben aangetoond dat het aanbrengen van sojaolie rond de borsten de spieren kan spannen en de bustevorm kan verbeteren. Experts suggereren dat dit zou kunnen komen door het vermogen van de olie om de oestrogeenspiegels in het gebied te verhogen, wat leidt tot een groei in omvang.

12. Lijnzaadolie voor grotere borsten:

beste natuurlijke olie voor borstvergroting

Lijnzaadolie groeit snel in populariteit vanwege de vele gezondheidsvoordelen. Naast zijn geneeskrachtige eigenschappen kan de olie je ook helpen een mooi gevormde buste te krijgen. Het bevat omega-vetzuren die je borstspieren voeden en hun elasticiteit vergroten. Lijnzaadolie verbetert ook de bloedcirculatie naar de organen om ze er voller uit te laten zien.

Hoe borstvergrotingsoliën te gebruiken??

Het is belangrijk om deze borstvergrotingsoliën op de juiste manier te gebruiken om de voordelen te maximaliseren:

  • De geselecteerde olie moet over je hele borst en eromheen worden aangebracht. Ga voor biologisch of zelfgemaakt dat vrij is van chemicaliën.
  • Je moet het in een cirkelvormige beweging masseren, beginnend van buiten naar binnen.
  • Doe het minstens 10-15 minuten om de bloedstroom te verhogen.
  • Zodra de olie volledig door de huid is opgenomen, neem je een schone handdoek en veeg je het overtollige product af.

Naast het gebruik van deze oliën voor het vergroten van de borstomvang, moet u ook borstversterkende oefeningen doen. Die speciale trainingen breiden je borstspieren uit en laten je geleidelijk een zichtbaar verschil zien. Ook is van de meeste van deze oliën niet wetenschappelijk bewezen dat ze effectief zijn op borsten, maar veel vrouwen hebben goede resultaten ervaren bij regelmatig gebruik. Laat het ons weten als u nog meer borstvergrotingsoliën heeft die voor u hebben gewerkt!