Ben jij iemand die graag een grote buste heeft? Wilt u uw borsten groter maken? We worden allemaal geboren met de lichaamsdelen die we hebben, of we ze nu leuk vinden of niet. Maar wat als we u zouden vertellen dat u met deze huismiddeltjes voor borstvergroting precies kunt bereiken wat u wilt, uw droomborstgrootte.

U kunt deze huismiddeltjes proberen om de borstomvang op een natuurlijke en kosteneffectieve manier te vergroten. Het enige wat je hoeft te doen is ze religieus te volgen en de resultaten voor jezelf te zien!

Beste huismiddeltjes voor borstvergroting:

1. Wilde yam:

Als u op zoek bent naar een natuurlijk alternatief voor oestrogeentherapie, dan is wilde yam een ​​van de beste remedies voor borstgroei. Progesteron en oestrogeen zijn de hormonen die verantwoordelijk zijn voor de groei van borsten. Het consumeren van wilde yam kan niet direct oestrogeen produceren, omdat het een laboratoriumtestproces moet doorlopen om het oestrogeen te verkrijgen dat nodig is voor borstvergroting.

2. Sojaboon:

Het opnemen van sojabonen in uw dieet kan een andere bewezen natuurlijke manier zijn om de borstomvang te vergroten. Het is gevuld met eiwitten die helpen bij het gezond functioneren van uw lichaam, samen met een toename van de oestrogeenspiegels die idealiter in uw borstomvang toenemen. Het consumeren ervan door toevoeging aan de kom salade kan een effectieve manier zijn om sojaproducten aan uw dieet toe te voegen.

3. Melk:

Melk bevat hormonen zoals oestrogeen, prolactine en progesteron, waardoor het een van de natuurlijke remedies is voor grotere borsten. Al deze hormonen bevorderen de melkproductie, waardoor je borsten groter worden. Alle melk en melkproducten hebben reproductieve hormonen en zijn een rijke bron van eiwitten. Het consumeren ervan in een of andere vorm is een natuurlijke manier.

4. Noten:

Een dieet gevuld met noten kan een van de snelle natuurlijke remedies zijn om de borstomvang te vergroten, omdat ze in overvloed enkelvoudig onverzadigde vetten bevatten. Ze verbeteren de borstgroei door weefsel in uw borsten op te bouwen. Een manier om alles gezond en zonder verlies te doen, is door noten aan uw dieet toe te voegen, zoals cashewnoten, walnoten, pinda’s en pecannoten. Ze zijn ook nuttig voor de gezondheid van het hart en houden je hersenen scherp.

5. Fenegriekzaden

De plantenextracten in fenegriekzaden helpen bij het reguleren van hormonen in je lichaam. Je kunt fenegriekpasta bereiden voor borstgroei, omdat het een rijke bron van oestrogeen is die je borsten helpt groeien. Het werkt efficiënt en geeft u resultaten in een week.

Voorbereiding:

 • Neem een ​​kopje fenegriekzaden en laat ze een nacht weken.
 • Doe de geweekte zaden in een blender.
 • Meng het tot het een gladde pasta vormt.
 • Voeg mosterdolie toe aan het mengsel en masseer zachtjes je borsten.

6. Granaatappel:

Granaatappel is een uitstekende bron van moleculen die lijken op oestrogeen en die fyto-oestrogenen worden genoemd. Granaatappel eten is een manier, en massage met granaatappelolie is een andere beste huismiddeltje voor borstversteviging en vergroting. Het helpt ook bij het afscheiden van hormonen door de noodzakelijke enzymen te produceren die aan het borstweefsel worden toegevoegd, wat bijdraagt ​​​​aan de grootte van uw borsten. Hoewel het consumeren van het fruit goed werkt, is massage met granaatappelolie alles wat nodig is voor effectieve resultaten.

7. Venkelzaden:

Een van de belangrijkste voordelen van het consumeren van venkelzaad is dat ze het oestrogeengehalte in je lichaam verhogen door de aanwezigheid van flavonoïden. Het is een van de beste huismiddeltjes om borsten te vergroten, omdat ze de vorming van nieuwe cellen in je borsten bevorderen.

Voorbereiding:

 • Neem een ​​kopje water in een kom en voeg een lepel venkelzaad toe.
 • Breng het water aan de kook.
 • Zet het fornuis uit en laat het een paar minuten trekken.
 • Zeef het water in een kopje en geniet ervan.

8. Waterkersblad:

Een van de effectieve natuurlijke huismiddeltjes voor borstgroei is waterkersblad. Het speelt een vitale rol bij de groei en ontwikkeling van de borsten, omdat het een rijke bron van vitamine E is.

Voorbereiding:

 • Maak een poeder met waterkersblad door ze te malen.
 • Kook een kopje water en voeg er een lepel waterkerspoeder aan toe.
 • Meng het grondig en geniet van een kopje van dit mengsel.

9. Aminozuren:

Aminozuren zijn de natuurlijke chemicaliën die helpen overtollig vet te verbranden dat in het lichaam is opgeslagen. Ze helpen het verouderingsproces te vertragen, voorkomen dat uw borsten slapper worden en helpen hun omvang te vergroten. Dit zuur peilt naar de gezonde ontwikkeling van vrouwelijke hormonen op de juiste leeftijd. U kunt een arts raadplegen die u uitgebreide informatie en supplementen van aminozuren zal geven die de borstomvang vergroten.

10. Eet Radijs:

Radijs is een groente die werkt als een van de natuurlijke manieren om de borstomvang op natuurlijke wijze te vergroten. De samentrekkende eigenschappen van deze groente helpen de bloedstroom door het hele lichaam en lokale weefsels, waaronder borsten, te vergroten. De grootte van uw borsten neemt drastisch toe met een betere bloedcirculatie. Je kunt radijs aan je dieet toevoegen zoals je wilt, maar was het grondig voor gebruik.

11. Eet gezonde vetten:

Het eten van gezonde vetten is een ander huismiddeltje voor borstvergroting dat in uw dieet kan worden opgenomen om uw doel effectief te bereiken. Een goed trainingsregime zal de ongewenste vetophoping onder controle houden en u helpen uw borsten een boost te geven. Pindakaas, eieren, noten, avocado en olijven zijn enkele van de voedingsmiddelen die gezonde vetten bevatten die nodig zijn voor een gezonde vergroting van uw borsten.

12. Drink water:

‘S Morgens vroeg een glas water drinken helpt je lichaam te ontlasten van alle gifstoffen, waardoor het gezond wordt. Een pure en natuurlijke remedie voor borstgroei is om veel water te drinken dat de vorming van nieuwe cellen reguleert door de bloedstroom te verbeteren. Het helpt ook de afscheiding van hormonen in evenwicht te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is 10 tot 12 glazen water per dag drinken.

13. Draag de juiste beha:

Als je op zoek bent naar een instant resultaat van grote borsten, dan is het dragen van de juiste kleding de sleutel. Gewatteerde bh’s zijn een van de beste opties die je borst een vergroot gevoel geven. Dit geeft de drager en anderen een illusie van vergrote borsten

14. Huishoudelijke taken uitvoeren:

Gebrek aan lichaamsbeweging is een van de grootste problemen voor veel vrouwen. De klusjes die je dagelijks doet, zorgen ervoor dat je armen blijven bewegen die vergelijkbaar zijn met slijpoefeningen, waardoor ze een van de beste natuurlijke huismiddeltjes zijn voor borstvergroting. Afwassen, het huis stofzuigen zijn enkele van de activiteiten die u kunt proberen en die resulteren in een strakker lichaam en een mooiere buste. Je kunt opscheppen over je lichaam met de hete jurk die je wilt. Denk eraan om jezelf niet te oververmoeid te maken.

15. Eet oestrogeenrijk voedsel:

Het consumeren van voedsel dat een rijke bron van oestrogeen is, is een van de perfecte huismiddeltjes voor borstvergroting. Overmatige productie van het mannelijke hormoon testosteron kan de groei van uw borsten belemmeren. Je kunt het omkeren door de aanmaak van het vrouwelijke hormoon oestrogeen te verhogen. De natuurlijke manier om je lichaam al het benodigde oestrogeen te geven, is door voedsel te eten dat er een rijke bron van is. Zonnebloem- en sesamzaad, eieren, kip, soep, fruit zijn enkele van de beste bronnen van dit hormoon.

16. Vitaminen & Supplementen:

Vitaminetekort is een van de oorzaken die de groei van je borsten belemmeren. Het nemen van vitaminesupplementen helpt op natuurlijke wijze de grootte van uw borsten te vergroten.

 • Vitamine C helpt bij het herstel van collageen waardoor je borsten vol aanvoelen.
 • En vitamine B6 helpt vanaf het begin bij de vorming van RBC.
 • Vitamine E reguleert de cholesterolproductie en voorkomt de opslag van vet op de verkeerde plaatsen.
 • Vitamine A helpt de regeneratie van huidcellen.

Al deze vitamines samen vormen een van de beste natuurlijke remedies voor borstvergroting. Je kunt vitaminesupplementen nemen of je dieet volstoppen met fruit en groenten vol vitamines.

17. Massage met olie:

Een van de beste natuurlijke remedies voor borstvergroting is door je buste te masseren met goede massageolie. Het enige wat u hoeft te doen is elke borst elke dag 5 tot 7 minuten in een cirkelvormige beweging te masseren, zodat u zichtbare resultaten krijgt. Dit proces, met behulp van smeermiddelen zoals olijfolie, helpt de productie van prolactine te stimuleren die helpt om je borsten te vergroten. Hier is een lijst met oliën die u kunt gebruiken:

 • Olijfolie
 • Kokosnootolie
 • amandel olie
 • wonderolie
 • fenegriek olie
 • jojoba olie
 • lavendel olie
 • mosterdolie
 • kalonji-olie
 • citroengras olie
 • sesamolie
 • tea tree olie
 • pompoenzaadolie
 • emoe olie

Procedure:

 • Neem een ​​lepel van de olie naar keuze en wrijf over je handpalmen tot ze warm aanvoelen.
 • Beweeg uw handen met de klok mee en tegen de klok in.
 • Herhaal het proces gedurende minstens 5 tot 7 minuten met elke borst.

18. Oefeningen:

Naast de juiste voeding speelt lichaamsbeweging ook een vitale rol bij het versterken van uw borstspieren, waardoor u de borstomvang kunt vergroten. Het is raadzaam om professionele hulp in te schakelen om uw doel te bereiken. Enkele van de beste oefeningen die worden beschouwd als de

Beste huismiddeltje voor borstvergroting:

1. Gebedshouding:

 • Sluit je handen in de vorm van namaste.
 • Zorg ervoor dat je ellebogen gebogen zijn in een hoek van 90 graden.
 • Strek je handen naar voren en blijf daar 30 seconden.
 • Herhaal de procedure 15 keer.

2. Horizontale borstpers:

 • Slaap op de mat met je handen aan de zijkant.
 • Leg je armen naar voren in een hoek van 90 graden en strek ze uit.
 • Beweeg je armen gedurende 30 seconden wijd en breng ze weer bij elkaar.
 • Herhaal het proces een minuut continu.

3. Swingende armen:

 • Sta rechtop met de armen op de zijkanten geplaatst.
 • Draai je armen 15 keer snel in een cirkelvormige beweging.
 • Neem een ​​paar seconden pauze en herhaal het proces in de tegenovergestelde richting.
 • Blijf deze workout de hele dag doen.

4. Muurpers:

 • Sta rechtop met de handen op je zij naar de muur gericht.
 • Plaats je handpalm tegen de muur.
 • Duw je lichaam door druk uit te oefenen op je handpalmen zonder de ellebogen te buigen.
 • Herhaal het proces elke ochtend 20 keer.

Hoe veilig zijn borstvergrotingscrèmes en -pillen:

 • Het gebruik van pillen voor borstvergroting is een beslissing die u alleen moet nemen na overleg met een arts. Uw arts zal de gezondheidsstatus van uw lichaam controleren en iets passends voorstellen.
 • Ingrediënten zijn het eerste waar je naar moet kijken voordat je een crème voor een grote buste koopt. Deze stap is noodzakelijk omdat sommige van de dingen die deze crèmes allergieën kunnen veroorzaken.

Dus met deze 18 beste huismiddeltjes voor borstvergroting die effectief werken, kunt u uw doel bereiken om grote borsten te krijgen. Zorg ervoor dat u gelijke hoeveelheden voedingsveranderingen opneemt, samen met oefeningen die resulteren in een gezond onderhoud van uw lichaam en het versterken van uw spieren.

Vrijwaring: Dit artikel biedt u meerdere opties voor borstvergroting die slechts suggesties zijn en geen vervanging voor medisch advies. Zorg ervoor dat u een arts raadpleegt voordat u iets nieuws voor uw lichaam gaat gebruiken.

Veel Gestelde Vragen:

1. Wat is borstvergroting??

antw: Een chirurgische ingreep waarbij zoutoplossing of siliconenimplantaten onder de borst worden geplaatst om hun omvang te vergroten, wordt borstvergroting genoemd. Veel vrouwen vinden het vergelijkbaar met een zelfvertrouwen-booster door ze een goed gevoel over zichzelf te geven. Een andere reden waarom vrouwen voor deze procedure kiezen, is als het medisch noodzakelijk is.

2. Noem enkele van de beste borstvergrotingscrèmes in India?

antw: Hier is een lijst met de beste crèmes die u kunt proberen:

 • Borst succes crème.
 • Sudol bodytonergel.
 • Bio beauty borstverstevigende en vergrotingscrème.
 • Borst-actieve verstevigende crème.
 • Bella crème voor borstvergroting.

3. Is het veilig om huismiddeltjes te gebruiken voor borstvergroting tijdens de zwangerschap??

antw: Zwangerschap is een delicate tijd in het leven van elke vrouw. Het is noodzakelijk om voorzorgsmaatregelen te nemen voordat u iets consumeert of crèmes of pillen gebruikt, omdat deze schade kunnen toebrengen aan de baby en de moeder als u geen voorzorgsmaatregelen neemt. Hoewel veel van de huismiddeltjes redelijk veilig zijn, moet u uw arts raadplegen voordat u iets gaat gebruiken.