Denk je dat mannen alleen de vrouwen opmerken die een grote maat en stevige borsten hebben? Veroorzaken je kleinere borsten een minderwaardigheidscomplex? Heb je ooit gewenst dat je borsten een cup of twee maten groter waren terwijl je een strak overhemd droeg of een avondjurk aantrok? Het is heel natuurlijk om een ​​vollere borst te willen voor elke vrouw met kleinere borsten. Voor vrouwen is zelfvertrouwen een vanzelfsprekendheid. In dit artikel zullen we enkele beste manieren onderzoeken om de borstomvang thuis op natuurlijke wijze te vergroten.

Borsten zijn een van de delen van het lichaam van een vrouw die niet alleen belangrijke functies hebben om uit te voeren, maar ook de kracht hebben om de aantrekkingskracht positief of negatief te beïnvloeden. Of je dit nu weet of niet, mannen vallen eerder op vrouwen met flinke borsten dan op vrouwen met kleine. Elke vrouw wordt echter geboren met een andere maat en sommige hebben kleinere dan ze eigenlijk zouden moeten zijn.

Hoe de borstomvang op natuurlijke wijze te vergroten?

Als je kleinere of hangende borsten hebt, moet je iets extra’s doen om de juiste maat borsten te krijgen. Kunstmatige borstvergrotende methoden zijn niet zo goed als ze komen met veel bijwerkingen en gezondheidsschade. Sommige methoden voor het vergroten van kunstmatige borsten vereisen veel geld en het branden van een gat in uw zak. Het is dus het beste om te zoeken naar natuurlijke manieren om je borsten te vergroten. Daarom hebben we besloten om je de nieuwste doe-het-zelf-methoden te geven die echt helpen om je borsten op een natuurlijke en snelle manier te vergroten.

Hoe de borstomvang natuurlijk snel thuis te vergroten:

Het goede nieuws is dat je met enkele eenvoudige huismiddeltjes en oefeningen op natuurlijke wijze kan zorgen voor een grotere borstomvang. Bekijk de onderstaande ideeën en volg ze regelmatig om de beste resultaten te krijgen.

1. Een goed dieet kan helpen om de borstomvang op natuurlijke wijze te vergroten:

Dieet verbetert niet direct de grootte van de kopjes, maar goed uitgebalanceerde maaltijden kunnen elke hormonale onbalans genezen. Soms is hormonale onbalans de belangrijkste oorzaak van onderontwikkelde borsten. Deze dieetbenadering werkt echter het beste voor meisjes in de adolescentieleeftijd of vrouwen die zwanger zijn. Tijdens de zwangerschapsfase nemen de oestrogeenspiegels in het lichaam toe en resulteren dus in slappe borsten. U moet dus voedingsmiddelen consumeren die rijk zijn aan oestrogeen.

U moet ook maaltijden vermijden die mannelijke hormonen produceren, waaronder testosteron. Enkele prachtige bronnen van oestrogeen zijn erwten, dadels, bonen, appels, bruine granen, haver, gerst, sojaproducten, zuivelproducten en volkorenproducten. Raadpleeg altijd een professional bij het opstellen van een goede voedingskaart.

Voeg ze toe aan uw dagelijkse dosis dieet of consumeer dadels, appels en andere zuivelproducten na uw maaltijd. Enkele van de beste voedingsmiddelen die helpen om de borstomvang te vergroten.

2. Voedingsmiddelen om op natuurlijke wijze de borstomvang te vergroten:

Voedingsmiddelen zijn altijd natuurlijke manieren om de borstomvang te vergroten, maar juist gebruik speelt een sleutelrol om betere resultaten te krijgen. Laten we ze stap voor stap bekijken hoe ze te gebruiken.

1. Lijnzaad om de borstomvang te vergroten:

Lijnzaad om de borstomvang natuurlijk te vergroten

Een van de voedingsproducten die helpen bij de verbetering van oestrogeen in het lichaam en dus een toename van de borstomvang, is die van lijnzaad. Het voorziet het lichaam ook van omega-vet 3 zuren.

Hoe te gebruiken:

 • Poeder het lijnzaad in de blender.
 • Bewaar ze in een luchtdichte verpakking.
 • Voeg een theelepel ervan toe terwijl je de andere kruiden in je curry doet.
 • Je kunt ze ook toevoegen aan je dagelijkse cornflakes voor een extra knapperige smaak.
 • Van lijnzaad is bekend dat het werkt voor borstvergroting.

2. Tofu om de borstomvang natuurlijk te vergroten:

Tofu om de borstomvang natuurlijk te vergroten

Nogmaals, het opnemen van tofu in de dagelijkse voeding in kleine porties zal alleen zorgen voor de juiste afscheiding van de hormonen in het lichaam van een vrouw en zo helpen om de borstomvang zonder enige moeite te verbeteren. Het is een van de voedingsmiddelen met goede voedingsstoffen voor extra voordelen.

Hoe te gebruiken:

 • Neem tofu-achtige kip of paneer in.
 • Probeer je kip te vervangen door tofu nadat je ze licht ondiep hebt gebakken.
 • Tofu is een zuivelproduct en bevat de rijkdom aan eiwitten.

3. Fenegriekzaden voor borstgroei:

Fenegriekzaden voor borstgroei

Door fenegriekzaden in de maaltijden op te nemen, zorg je voor vollere borsten voor jezelf. Fenegriekzaden zijn in veel culturen bekend en zijn de beste versterker voor borstomvang. Het helpt bij het vinden van de juiste balans van de hormoonproductie in het lichaam voor dit doel.

Hoe te gebruiken:

 • Voeg ze toe als je je eten tempert, samen met wat olie en hing.
 • Voeg milde doses toe aan uw maaltijd, omdat het een bittere smaak kan geven.
 • Dit is een andere manier om de borstomvang op natuurlijke wijze te vergroten.

4. Sojaproducten voor borstgroei:

Sojaproducten voor borstgroei

Om de oestrogeenspiegels in het lichaam te verhogen, kun je ook elke dag soja en alle sojaproducten in de maaltijden gebruiken. Dit zal je ook helpen om op een meer dan ideale manier de juiste maat voor de borsten te bereiken. Het heeft veel eiwitten als een bijkomend voordeel voor de gezondheid van het lichaam.

Hoe te gebruiken:

 • Je kunt de producten toevoegen aan je dagelijkse kom salade of ze toevoegen aan de dagelijkse maaltijd van de tour.
 • Sojaproducten zijn een andere bekende manier om de borstomvang te vergroten.

5. Bessen om de borstomvang te vergroten:

Bessen om de borstomvang te vergroten

Bessen zijn zeer rijk aan fyto-oestrogenen en kunnen heel goed werken op de hormonale onbalans in het lichaam van een vrouw en zo de borstomvang vergroten. Dit geldt vooral voor frambozen en aardbeien. Zorg ervoor dat je ze dagelijks hebt voor de gewenste resultaten.

Het consumeren van bessen hoeft eigenlijk geen zorg te zijn, want ze zijn lekker. Aardbeien en frambozen komen vrij veel voor op de markt en kunnen uw uitstekende dosis borstvergrotingstherapie zijn.

Hoe te gebruiken:

 • Neem een ​​bakje bessen.
 • Drink ze ‘s ochtends bij je melk.

3. Oefen regelmatig om de borstomvang te vergroten:

Borsttrainingsroutines zijn een van de beste oplossingen om de omvang te vergroten en de algehele structuur vorm te geven. U kunt de eenvoudige oefeningen gratis thuis uitvoeren. Deze oefeningen helpen je borsten te verbeteren. Ze versterken de spieren die onder de borsten liggen. Zodra je de spier verstijft en ontwikkelt, zal deze sterker worden en helpen om de buste op te tillen en ook de vorm te verfijnen.

A. Borst push-ups om de borstomvang te verbeteren:

Borst push-ups om de borstomvang te verbeteren

Je kunt de borstspieren opbouwen door borstdrukken en push-ups te doen. Om succesvolle push-ups te krijgen, moet je op handen en voeten zijn.

Hoe doe je:

 • De handen moeten zo op de oefenmat worden geplaatst dat deze breder is dan het bereik van de schouders.
 • De tenen moeten bij elkaar worden gebracht en de knieën moeten goed van de grond worden getild. (Zoals aangegeven in de afbeelding) hierbij wordt gebruik gemaakt van de samentrekkingen van de spieren van de handen, benen, armen en borst. Het oefent ook druk uit op de buik en helpt je dus ook om de buikspieren te versterken.
 • Het lichaam moet in deze positie worden neergelaten en vervolgens een centimeter omhoog.
 • Herhaal dit in de juiste vorm zo vaak als je kunt, waardoor borsten echt groeien.

B. Dumbbell Press Oefening om borsten op te tillen:

Halterpersoefening om borsten op te tillen

Hoe doe je:

 • Je zou moeten gaan liggen.
 • op de rug op oefenbal en buig je knieën om de voeten plat op de grond te houden. Houd twee dumbbells in elk van je hand en buig je ellebogen in een hoek van negentig graden. Samen met twee dumbbells in de hand heb je een halterbank nodig om deze stijl van trainen met succes uit te voeren.
 • Ga op de rug op de bank of bal liggen en de dumbbells moeten met de handen en armen volledig gestrekt in de lucht worden genomen. De dumbbells moeten elkaar raken van begin tot eind en de ellebogen moeten naar de zijkant worden gebogen om ze in de juiste hoeken te brengen.
 • De bovenarmen zijn parallel aan de grond en de ellebogen in lijn met de schouders. De borstspieren moeten zo worden samengetrokken dat de dumbbells terug in de positie komen.
 • Herhaal 15 keer. Je moet elke set drie keer herhalen.

Dit drie tot vijf keer per week doen zou zeker helpen om de borstomvang op natuurlijke wijze te laten groeien.

4. Enkele beste tips om de borstomvang natuurlijk thuis te vergroten:

A. Gewichtstoename om het borstgebied te vergroten:

De borstspieren bestaan ​​voornamelijk uit vettig bindweefsel. Als je een slanke structuur hebt, zou het zeker de cups vullen als je wat extra kilo’s aandoet. Als je de neiging hebt om aan te komen, dan zou het volgen van een gezond dieet de cupmaten zeker vergroten.

B. Neem natuurlijke supplementen:

U kunt natuurlijke kruidensupplementen nemen om de cupmaten te vergroten. Veel van deze supplementen bevatten kruiden die werken als oestrogeen, waardoor het helpt om grote borsten te krijgen. Enkele populaire kruiden hiervoor zijn venkel, wilde yam en fenegriek. U moet echter contact opnemen met uw arts en ervoor zorgen dat deze supplementen geen probleem vormen voor uw gezondheid.

C. Borstmassagecrème om de borstomvang te verbeteren:

Borstmassagecrèmes werken om de borstomvang te vergroten. U kunt elke populaire crème kiezen om de groei van vetcellen te verbeteren en het weefselvolume in de buste te vergroten.

Het vergroten van de borstomvang is nu voldoende beantwoord met een scala aan oefeningen, voedingssupplementen en andere crèmes. Hoewel het hele proces tijd kan kosten, inclusief het zien van de resultaten, zal het niettemin positieve en significante resultaten opleveren. Vergeet niet om tijd te investeren om deze oefeningen te doen en gebruik te maken van de kleine toevoegingen aan het voedsel dat we hebben voorgesteld. Alleen als je ze strikt en regelmatig opvolgt, zul je resultaten zien. Nou, bedank ons ​​later!