Bent u niet tevreden over uw borstomvang? Borstomvang is een van de belangrijkste factoren die het zelfrespect van een vrouw en haar inzicht in vrouwelijke aantrekkingskracht beheersen. Door kleine borsten voelen ze minder mooi aan. Er zijn veel manieren die u helpen uw borstomvang binnen een extreem korte tijd te vergroten, zonder schadelijke bijwerkingen.

Hoe u uw borsten natuurlijk snel thuis kunt vergroten?

Hoe u op natuurlijke wijze grotere borsten krijgt:

Hieronder noemen we 20 beste natuurlijke huismiddeltjes en tips om op een natuurlijke en snelle manier grotere borsten te krijgen zonder bijwerkingen die mooie en wenselijke vormen geven.

1. Fenegriek kan helpen om grotere borsten te krijgen:

Fenegriek kan helpen om grotere borsten te krijgen

Dit kan helpen de borstomvang te vergroten en stevig te creëren. Omdat het een fyto-oestrogene plant is, stimuleert het de borstvergrotende hormonen zoals oestrogeen plus progesteron. Meng ¼ kopje fenegriekpoeder met een beetje water om een ​​pasta te maken. Smeer de pasta op de borsten en masseer zachtjes. Laat het 10 minuten zitten en was het daarna af met water. Masseer uw borsten dagelijks met fenegriekolie, anders een mengsel van een deel fenegriek om uit te nemen plus twee delen lichaamscrème.

2. Sesamzaadolie om de borst groter te maken:

Sesamzaadolie om borst groter te maken

Ongeacht wat je is verteld, sesamzaad is een geweldige optie voor je hangende borsten. Het helpt de vorm en dus de grootte van uw borsten te verbeteren, waardoor ze goed groeien. Ze zijn even effectief in het verstevigen van de borsten en bevatten een mix van calcium, eiwitten en kalium, die allemaal zijn gekoppeld aan een gezond recept voor een perfect dieet. Je kunt dus ofwel de zaden consumeren en wachten tot ze werken, maar aangezien dit proces relatief langzaam is, kun je ze in plaats daarvan gebruiken met gember en kurkuma om een ​​pasta te maken en deze op je borst te gebruiken om te masseren. Zorg ervoor dat je het proces twee keer per week herhaalt.

3. Venkelzaad om grotere borsten te krijgen:

Venkelzaad om grotere borsten te krijgen

Hoe u uw borsten groter kunt maken, kan venkel niet uitsluiten van het toneel, aangezien het een bekend kruid is en een voor de hand liggend natuurlijk voedingsmiddel dat helpt bij het vormgeven van uw borsten en bij de ontwikkeling ervan. Dit komt omdat ze een hoge dosis fyto-oestrogeen bevatten, het vrouwelijke hormoon, dat helpt bij de ontwikkeling van je lichaamsweefsels. Ze zijn ook rijk aan flavonoïden en zorgen zo voor een betere tonus van je spieren rond het borstvet. U moet venkel opnemen in uw boodschappenlijstje en dagelijkse voeding, maar zorg ervoor dat u er niet te veel van maakt, omdat dit in plaats daarvan tot tegengestelde resultaten kan leiden.

4. Tarwekiemolie om grotere borsten te laten groeien:

Tarwekiemolie om grotere borsten te laten groeien

Tarwekiemolie kan ook worden gebruikt voor borstvergroting en voor een voller profiel. Eenmaal in de borsten gemasseerd, zal het helpen om de bloedstroom naar het gebied te stimuleren, een goede voeding plus zuurstof te garanderen voor een goede stofwisseling. Dit zal de borstomvang verbeteren. Wrijf een paar druppels tarwekiemolie op je borsten in sferische bewegingen gedurende 10 minuten. Volg deze therapie 2 of 3 keer per dag om binnen een maand grotere borsten te krijgen.

5. Eiwitten om grotere borsten te krijgen:

Eiwitten om grotere borsten te krijgen

Omdat we allemaal vaststellen dat eiwitten essentieel zijn voor het creëren van onze spiergroei. Daarom hebben de bodybuilders de wens om een ​​superieure hoeveelheid vlees plus ei te eten dat gevuld is met eiwitten. De borst is ook een veeleisend soort spier voor dames. Je hebt voldoende eiwitten nodig om een ​​vollere borst te krijgen. Dit is een van de beste voedingstips om je borst groter te maken.

6. Wilde yam voor grotere borsten:

Wilde yam voor grotere borsten

Wilde yam wordt gesuggereerd door natuurgeneeskundige artsen voor borstvergroting. Dit kruid bevat fyto-oestrogenen die de groei van borstweefsel helpen bevorderen. Wilde yam kan in thee worden gebruikt, anders capsuletype voor zwelling van de borst. Je kunt je borsten ook insmeren met wilde yamcrème om het progesteron door de huid te laten trekken. Het helpt zeker om grote borsten te geven.

7. Voedzame drankjes voor grotere borsten:

Voedzame drankjes voor grotere borsten

Als je regelmatig melk en papayasap kunt drinken, is de kans groot dat je borsten sneller en groter worden. De vitamine en een voedingsstof in deze 2 ingrediënten is eigenlijk geweldig, dat helpt bij het verbeteren van je borsten en helpt bij het opvullen ervan. Als je niet wilt drinken, zal het consumeren van verse papaja ook goed presteren.

8. Marshmallow-wortel om grotere borsten te laten groeien:

Marshmallowwortel om grotere borsten te laten groeien

De onzekerheid dat je marshmallowwortel in een zeldzame vorm kunt krijgen, het zal eigenlijk verbazingwekkend zijn om een ​​medicijn voor borstgroei te krijgen. Omdat het echter niet extreem eenvoudig is om het in onbewerkte vorm te krijgen, kun je het extract van heemstwortel op de markt krijgen. Dit heeft een aangetoond resultaat op uw borstomvang. Toch zal je niet zo slim zijn om je borst een keer naar beneden te zien bukken als je baat hebt bij dit kruid.

9. Natuurlijke Brest Enhancement Lotion:

Natural Brest Enhancement Lotion om op natuurlijke wijze grotere borsten te laten groeien

Door te mengen met een eetlepel uiensap, een halve eetlepel van het goede oude kurkumapoeder en warme honing in een kleine hoeveelheid, heb je een perfecte natuurlijke remedie om borst groter te maken. Masseer deze lotion op je borst en zodra deze droog is, doe je je beha weer aan. Was het af als je de volgende keer in bad gaat. Het belangrijkste waar u voor moet zorgen, is dat deze lotion alleen mag worden aangebracht als u thuisblijft, omdat het anders uw kleding zou kunnen bevlekken. Vergeet ook niet om dit om de dag 5-10 minuten te doen voor het gewenste resultaat.

10. Kip:

Kip om snel grotere borsten te krijgen

Met kip die de leiding volgt, is het de volgende op deze lijst om snel een borst groter te maken. We schakelen nu meteen over naar het punt waar de kippen worden gevoerd met groeihormonen, die op hun beurt via de voedselketen naar ons toe komen en helpen bij de vorming van oestrogeen, wat indirect helpt bij de ontwikkeling van je borsten op een natuurlijke manier. Je moet echter bedenken waar je winkelt, aangezien de kip ook vol kan zitten met antibioticasupplementen en andere chemicaliën, die consumeren, wat zal leiden tot slappe borsten die je ten koste van alles wilt vermijden.

11. Bananenmilkshake:

Bananenmilkshake om je borst op natuurlijke wijze groter te maken

Bananenmilkshake is de laatste remedie om thuis op natuurlijke wijze grotere borsten te krijgen. Als je een denkende vrouw bent die ook als ondergewicht wordt beschouwd, zal niets je beter te hulp komen dan een bananenmilkshake. De melk geeft je kracht en spieren worden in een mum van tijd opgepompt door de verstevigende eigenschappen van melk. Dit geeft je borsten een vollere uitstraling. Een glas bananenmilkshake zou de truc voor je moeten doen, maar de voorzorgsmaatregel om in dit geval te oefenen, is de hoeveelheid die je toevoegt. Te veel melk of banaan kan de voordelen afwijzen en ervoor zorgen dat u in plaats daarvan ergens anders aankomt.

12. Oefeningen om grotere borsten te krijgen:

oefeningen om grotere borsten te krijgen

Bepaalde trainingen zoals push-ups, bankdrukken, push-ups op de muur, borstdrukken plus borstcompressie kunnen helpen bij de borstgroei. Deze oefeningen verdiepen de voortgang van de armen en schouders die de huid en spierweefsels in en rond de borst zullen versterken. Dit om je borsten steviger te maken en groter te laten uitkomen. Voer deze borstvergrotingsoefeningen elke dag uit gedurende minimaal 30 minuten.

13. Push-ups om grotere borsten te laten groeien:

Push-ups om grotere borsten te laten groeien

Het kan worden voltooid door voor uw gevel naar de grond te gaan en de handen zelfs op het oppervlak te houden. Houd je benen in een rechte lijn op de grond, ook door met behulp van je handpalmen jezelf op te tillen en langzaam naar beneden te schuiven. Voer dit minimaal 13-15 keer uit, ook kunt u zich sterk en gezond voelen op uw handen en op uw borst. Schets water uit de put kan bovendien helpen bij het strekken van je borstspieren, waardoor je borsten sneller omhoog komen. Push-ups kunnen je borstomvang groter maken in plaats van voor wat je had.

14. Uitstrijkje Enhancement Serums Plus Crèmes:

Wil je een andere oplossing om thuis borsten groter te maken door crèmes aan te brengen, dan zal dit het antwoord zijn. Bevestig dat u borstvergrotingscrèmes plus serums eerder insmeert dan borsten masseren om de procedure een stuk eenvoudiger en extra effectief te maken. Ze zijn bovendien getest en bewezen met resultaten. Triactol is de geaccepteerde die u kunt gebruiken.

15. Borstcrèmes:

De markt is druk bezig met een verscheidenheid aan borstvergrotingscrèmes vanwege diverse merken die ideaal zijn voor borstontwikkeling. U kunt nu een geschikte crème kiezen die bij uw huid past. Toch helpen de crèmes om je borsten voller te maken en te voorkomen dat ze slakken. Dit is een van de oplossingen om grotere borsten te krijgen.

16. Massage voor grotere borsten:

Door de borsten regelmatig te masseren, kunt u uw borstomvang vergroten. Het profiteert op 2 manieren. Ten eerste verhoogt het de bloedcirculatie en ten tweede helpt het om de weefsels in de borst achterover te leunen om ze groter en steviger te maken. Gebruik natuurlijke oliën vergelijkbaar met olijfolie, anders amandelolie om je borsten te wrijven.

17. Borstverbeterende kruidenolie:

Ontvang 9 druppels geranium (Geranium dissectum) essentiële olie plus 16 druppels Ylang Ylang (Cananga odorata) ook in deze blend tot een basis van ongeveer 50 ml amandelolie. Koop deze olie en masseer het rustig in je borsten tijdens een milde massage tegen de klok in, twee keer per dag gedurende 30-60 dagen voor de beste resultaten. U zult merken dat de menstruatiebloedstroom drastisch zal afnemen; er zal anders geen omtrek zijn van de gevreesde PMS, en je zult tijdens je hechte momenten extra gevoeligheid op en rond je tepels krijgen. Dit is de beste olie om thuis op natuurlijke wijze borsten groter te maken zonder bijwerkingen en pijn.

18. Borstvergrotingspillen nemen:

Combineer het nemen van borstvergrotingspillen, train uw borstspieren en breng borstvergrotingsserums aan, anders geeft massagecrème u het beste resultaat: snellere borstomvang en extra effectief. Voordat u deze pillen inneemt, moet u advies krijgen van een arts, anders een arts. Dit is een van de andere eenvoudige tips om grotere borsten te krijgen.

19. Selecteer slimme kleding:

hoe u uw borsten op natuurlijke wijze groter kunt krijgen

Jurk in getailleerde tops ook jurken. Toch zullen de grootste borsten worden opgeslokt in losse, vloeiende kleding. Als je je buste wilt benadrukken, draag dan kleding die goed aansluit en je rondingen omsluit. Nog steeds t-shirts plus nauwsluitende truien met hoge halslijnen kunnen de truc uithalen. Het dragen van de juiste kleding kan helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en de aandacht van je kleine borsten af ​​te leiden. Dit omvat voorgevormde beha’s, gel-inzetstukken, siliconen borstversterkers die in de beha worden geplaatst, enz..

20. Geduld bij borstgroei:

U moet weten dat uw borst niet in een dag groter en groter kan worden, behalve als u geopereerd wordt. Als een meisje nu de puberteit bereikt, groeit er bovendien een uiterst kleine bult vlees aan de zijkant van de borst, het duurt lang om een ​​volwaardige borst te produceren. Daarom is het eigenlijk noodzakelijk voor individuele dames om uithoudingsvermogen te hebben volgens de instructies voor borstgroei. Wat betekent dat je geduld moet hebben in zo’n periode.

We hebben dit artikel afgesloten en je hebt de 20 beste remedies gevonden die de oplossingen zijn om je borst groter te maken en er zo perfect mogelijk uit te zien. Om de gewenste resultaten nog sneller te zien, meng en probeer de remedies zo nu en dan, totdat u degene vindt die het meest in uw voordeel werkt.