Отглеждането на брада може да бъде много досадно и дразнещо. Това се дължи главно на времето, необходимо за растежа, дебелината на косъма, слабостта на косата, податливостта на кожата и т.н. фактори.

Следователно през тази фаза вие използвате тример за брада при подстригването на брадата си. Има начален етап, в който брадата ви изглежда просто разхвърляна, защото дължината на косата не е достатъчна за оформяне. И накрая, брадата и расте до размера, където можете да започнете да я подстригвате и също така да я оформяте с помощта на съвременни продукти като восък за брада.

Восъкът за коса на брадата действа като балсам за коса на лицето, омекотявайки дивите къдрици и разхвърляния косми по лицето.

За използване на восък за брада:

  • Първо трябва да го загреете до използваема температура, след това да го вземете върху ръцете си и след това внимателно да разтриете ръцете си през косата на брадата.
  • За да приведете грубата си коса на брадата в меко състояние, можете да повторите този процес 2 или 3 пъти.

Най -новите и най -добрите марки восък за брада за омекотяване на брадата:

Следват Топ 9 на восъците за брада.

1. Stache Bomb Stache Wax:

Восък за брада

Stache Bomb Stache Wax е направен основно от фин пчелен восък, опакован в красив аромат на бор, който обикновено се счита за миришещ на цитрусови плодове. Този восък за брада е най -мекият по отношение на последователността на пазара. Но това няма да ви даде „слепената“ текстура, която дават повечето други восъци. Тази марка е на пазара едва от 6 до 7 години, но се превърна в една от най -популярните марки поради своята уникалност и очевиден естествен вид на брадата ви.

2. Честен амишки оригинален восък за брада:

Този восък за брада е напълно органичен, тъй като е естествен. Оригиналният восък за брада на Honest Amish е втората най -популярна марка за брада в Индия, на първо място е марката Can You Handlebar. Тази марка е сравнително малко по -скъпа, но ви дава добра стойност за парите си. Приготвен е от всички естествено открити съставки. Той е широко известен със своите бързи резултати, показващи забележителен растеж на брадата, заедно с подходяща поддръжка. Този восък също има голямо кондициониращо въздействие върху фоликулите на косата на лицето ви.

3. Пчелен восък на професор Фуз Уорти:

Восъкът за брада на професор Фуз достоен е изключително мек восък за брада в резултат на основата му от пчелен восък. Този восък за брада идва изключително само от един вид тасманийско растение и след това се комбинира с различни други масла като рициново масло, зехтин и масло от жожоба, за да осигури перфектната грижа за вас..

Този восък за брада не прави брадата ви в конкретна твърда форма, както всеки обикновен восък за брада прави; вместо това той контролира грапавостта и сухотата на косата на лицето ви с подходящ процес на кондициониране.

4. Може ли вторичен восък за мустаци на кормилото:

Най -добрият восък за брада в Индия е вторичният восък на марката Can You Handlebar. Тази марка е изключително известна с качеството и видимите резултати. Можете да проверите славата му чрез положителните отзиви на различни уебсайтове. Той ви осигурява комбинираните ползи под формата на подхранване чрез масло от шеа, кокосово масло, ланолин, витамин Е, пчелен восък, рициново масло и др. Той здраво държи косата на брадата ви заедно. Същността му е свежа и подмладяваща. Всички тези характеристики го правят може би най -добрият восък за брада в света.

5. Fisticuffs Cigar Blend Strong Hold Mustache Wax:

Тази марка е популярна предимно с прекрасния аромат, който е микс от пура с ванилия. Този восък за брада има лека консистенция и затова е подходящ само за светло подстригани бради. Изобщо не създава восъчно или тежко усещане. Формулата на сместа се състои от масло от чаено дърво и няколко други значителни масла, които предотвратяват всички проблеми, свързани с брадата. Той също така има уникална съставка в вазелин, който е полезен за овлажняване на кожата на лицето ви.

6. Восък от мустаци от Wild Willies:

Восък за мустаци и брада от Wild Willies е много ефективен при възможно най -доброто оформяне на косата на лицето. Той има страхотна способност за дълготрайно здраво задържане на косата на брадата, поради съдържанието на борова смола. Ако имате неуправляема разхвърляна брада, това е най -доброто решение за вас. Този восък за брада има ароматен аромат на бор и кедър.

7. Восък от брада и мустаци Beardo:

Друга индийска марка за подстригване на брада, Beardo е една от най -популярните марки восък в Индия. Восъкът за брада Beardo има предимствата на няколко значителни масла като маслиново, рициново и др. Базата му е може би най -простата за използване. Той има дълготраен задоволителен ефект върху поддържането и растежа на косата на лицето ви. Beardo Wax е известен с това, че подхранва фоликулите на косата ви по брадата.

8. Нелепо силната брада на Брадатия Гун & Восък за мустаци на кормилото:

Този уникален восък за брада държи всичките ви здрави бради под контрол през целия ден, дори ако нанасяте само веднъж сутрин. Само еднократно приложение ще поддържа стилен и стегнат вид на брадата ви за дълго време. Разтворът, състоящ се от естествени екстракти и етерични масла, осигурява силно и дълготрайно задържане. Лесно омекотява здравата ви брада и улеснява оформянето й.

9. Восък за оформяне USTRAA Mooch:

Восъкът за брада Ustraa е продукт за подстригване на брада, който придава на брадата ви дълготраен стил. Името му идва от алтернативния термин за брада, който е „Mooch“. Съдържа пчелен восък, който прави вашата груба и суха брада гладка и изглежда по -сияйна. Восъкът не съдържа никакви опасни химикали като парафин, изкуствени багрила, SLS и т.н. Всички използвани съставки са естествени. Състои се от различни етерични масла за контрол на косопада и увреждането. Освен това поддържа кожата на лицето ви хидратирана. Ароматът също е хипнотизиращ и дълготраен.

По този начин може би сте видели колко важен е восъкът за брада за подстригването и поддържането на брадата ви. Трябва обаче да се уверите, че сте избрали правилната марка восък за брада, защото само някои марки предлагат качествени продукти. Следователно трябва да се уверите, че марката предлага всички естествени съставки, етерични масла и т.н. в своя продукт без вредни химикали или изкуствени оцветители.