Брадата на брадичката не е ново явление. Но те наистина са добре известни и известни по целия свят със своя уникален и различен външен вид. Стиловете на брадата с каишка за брадичка придобиха известност след като няколко известни личности ги изпробваха и сега те са сред класическия и вечен външен вид. Нашият списък с най -добрите и най -модерни бради с брадички наистина ще ви развълнува и се надяваме да ви харесат толкова, колкото и ние!

9 Най -нови стила брада за брадичка с брадичка с изображения:

Нека да разгледаме първите 9 стила брада с каишка за брадичката, които можете да опитате.

1. Класическа брада с каишка за брадичката:

Брада с каишка за брадичката

Това е един от най -популярните избори за брада на брадичката при мъжете. Той е изключително стилен, като започва от една част на линията на косата до другата част, пресичайки брадичката. Може да има допълнителни мустаци за допълнителен ефект.

2. Чинстра брада без мустаци:

брадичка на брадичката по лицето

Ако искате брада само на брадичката, тогава можете да помислите за горния стил. Липсва мустак с само душевен пластир, свързващ брадичката. Това е лесно да се постигне този стил, а също и лесна поддръжка.

3. Брада от брадичка с брадичка с брада:

стилове за брада с каишка за брадичката

Козите с брада с ремъци за бради като горния са много харесвани от мъжете. Този е особено чист с гладка ивица брада по бакенбардите. Козята брада е дебела и покрива надолу брадичката.

4. Молив за брада с каишка за брадичката:

тънка брадичка за брадичка

Това е добър стил за начало, ако изберете по -малка или светла брада. Бакенбардите са много тънки и придават прост вид. Най -хубавото на тази брада е, че ще подхожда на хора с всички типове лица.

5. Брада от брадичка с брада с мустаци и козя брада:

Мъжка брада с каишка за брадичка

Много чист вид, горната брада на брадичката може да накара мъжете да изглеждат изтънчени и елегантни. Въпреки че изисква усилия, за да получите този стил, можете да използвате опитен фризьор, за да раздадете справедливост с този външен вид. Независимо от това, можете да опитате, ако можете да извадите външния вид.

6. Плътна брада с каишка за брадичка със свързани мустаци:

Ако сте любител на брадата, този стил е за вас. Тази гъста брада на брадичката е за мъже, които обичат да поддържат брадите си неподправени, но въпреки това изглеждат стилни. За да получите този стил, бакенбардите трябва да бъдат обръснати и подрязани.

7. Каишка за брадичка с оформени мустаци и козя брада:

гъста брада на брадичката

Подреден вид може да се постигне, като държите брадата си като горната. Тази брадичка подпухнала брада прави мъжете да изглеждат по -професионални и идеални за мъже, които вършат корпоративна работа.

8. Удебеляване на брадичката на брадичката:

брада с пълна брадичка

Тази гъста брада на брадичката е за тези, които имат гъста и разхвърляна брада. С малко усилия този готин външен вид може да бъде постигнат лесно. При този стил на брада се препоръчва редовно подстригване. Трябва да се погрижите за този модел. Брадата се нуждае от подходящо внимание, за да фиксира стила ви.

9. Брада с подправка с брада с кръпка:

каишка за челюст брада

Дори и да сте неравномерни, не се притеснявайте. Това е един от стиловете брада на брадичката, която мъжете с непокорна брада могат да опитат. Нанесете масло за брада, за да поддържате брадата си мека и по -управляема. Този стил е най-добрият избор за младежи, свързани с музиката. Това е най -добре и за възрастни.

Формите на лицето са по -съществени, за да приемем кой тип брада ще е подходящ за нашето лице. Когато сте объркани какъв стил на брада да изберете, със сигурност можете да експериментирате с горните дизайни и да обърнете главата си за промяна. Отидете на яхния, която да отговаря на вашия тип лице и структура.