Ако смятате, че сте бременна или се опитвате да забременеете, знаете значението на теста за бременност и колко сериозен е въпросът. Сега в целия този сценарий на тестове и резултати ние всъщност не се притесняваме колко харчим за тестовите комплекти. Все пак е за бебе. Въпреки че това може да е вашата идея, в крайна сметка може да харчите много в зависимост от ситуацията си. Следователно, ако сте очаквали такъв, не забравяйте да запасите няколко от тези комплекти за тестване. И знаете ли кой би бил най -добрият вариант за комплект за тест за бременност? Комплект за тест за бременност в магазина Dollar.

Тест за бременност в Dollar Store

Какво е Dollar Store на първо място?

Това е американска верига магазини за отстъпки, които продават артикул за 1 USD или по -малко. Тази компания от Fortune 500 се оглавява във Вирджиния, но се разпространява в Съединените щати & Канада също. С подкрепата на националната логистика Dollar Tree оперира магазини на Dollar. Артикулите, които може да успеете да вземете от тези магазини, варират от здраве & козметични средства за почистване на дома. С присъствието на над 13 000 места, компанията има нетни приходи от около 8,6 милиарда щатски долара.

Защо магазинът за долари?

Е, повечето жени започнаха да осъзнават факта, че всъщност харчат много за комплекти за бременност и овулация. Това е една от основните причини, че много бавно се насочват към комплектите за тестове за бременност в доларовия магазин. Сега колко лесно би било да вземете един от тестовете за овулация в магазина за долари или комплекти тестове за бременност само за долар? Тези тестови комплекти струват до 10 до 20 USD извън магазина. Това би било наречено икономично.

Преди да разберете как работи, трябва да знаете колко скоро можете да направите доларовия тест за бременност. Жените са склонни да игнорират ранните симптоми на бременността, което също е същото, когато сте близо до менструалния си цикъл. Не забравяйте обаче да направите теста, когато забележите някои симптоми, както е показано по -долу.

 • Крампи: Често срещан симптом по време на менструация е коремният спазъм. Разбираме, ако го объркате. Случва се така, че когато има имплантиране, може да почувствате същият тип менструални спазми. Внимавай за това.
 • Липсващ период: В случай, че менструацията ви не настъпи навреме, може да искате да направите доларовия тест за бременност. Ние обаче не знаем, че липсващата менструация е очевиден признак на бременност.
 • Колебания на настроението и умора: Склонни сте да имате сериозни колебания в настроението. Обикновено това се нарича ПМС, което е типично, когато наближите менструацията си. Възможно е объркването. Внимавайте за умора. Може да сте склонни да се чувствате уморени без причина, често.

Как точно работи този тест?

Купените комплекти за бременност са основно чувствителни към hCG (човешки хорионгонадотропин), който е основно хормон, свързан с бременността, който се освобождава, когато имплантирането на ембрион върху стената на матката приключи. Ако сте бременна, урината ви задължително ще съдържа от 5 до 50 mlU/ml hCG близо до седмица, когато се предписват менструации. Количеството на hCG се удвоява след това почти на всеки два до три дни. Тъй като маточната стена произвежда hCG само след имплантирането, ще отнеме една до две седмици, за да разберете дали сте бременна или не точно.

Тестът обаче показва отрицателен резултат, ако няма следи от hCG в урината, което може да означава, че може да ви отнеме още няколко дни, за да забременеете. Ако все пак получите менструация, може да се наложи да опитате отново да забременеете. Сега, с толкова много неща, които трябва да бъдат точни, за да ви дадат най -добрите новини в живота ви, трябва да сте нетърпеливи да знаете точността на доларовия тест за бременност. Нека го разгледаме по -отблизо, за да се уверим.

Как се използва?

Можете да вземете редица от тези комплекти доларови тестове за бременност, докато сте в магазина за долари, и няма да обсъждате много неща като такива. Сега тези тестове за овулация в доларови магазини са също толкова добри, колкото и всички други тестове за бременност у дома.

Комплектът се доставя с

 • абсорбираща тест лента, която ще тества урината ви и ще ви даде обратна връзка за теста в рамките на 3 минути. Сега е доказано, че е 99% точен.

Всъщност, някои от изследователите го сравниха с другите маркови тестови комплекти и комплектът за бременност в доларовия магазин се оказа 100% ефективен комплект. Доста сделка сега само за 1 USD?

Въпреки това, той не е много чувствителен към откриване на hCG. Той може да открие само около 20 mlU/ml и повече hCG. Затова е препоръчително да изчакате известно време и след това да използвате комплекта. Мнозина силно препоръчват да направите теста една седмица от момента, в който е трябвало да настъпи менструацията ви, тъй като се отбелязва като времето, когато получавате най -точните резултати.

 • Всичко, което трябва да направите, за да го тествате, е да съберете урината си в чаша за еднократна употреба и след това с пипетата да вземете малко количество от нея и да я пуснете в слота и да изчакате резултатите. Просто, нали?
 • След три минути резултатите ви може да са една от следните категории:

1. Два реда: Това означава, че сте бременна.

2. Един ред: Все още не сте бременна.

3. Без редове: Може да се наложи да вземете друг и да опитате отново, като се позовавате на инструкциите, дадени с доларовия комплект за тест за бременност.

Какво повече?

Спазвайте следните предпазни мерки при комплекта за бременност с марка долар.

 • Не забравяйте да вземете първата проба от урина. Не забравяйте да поставите чашата на място, преди да започнете да уринирате. Извадете го, след като се напълни.
 • Не пийте вода или други течности, които могат да попречат на резултатите.
 • Не разклащайте комплекта и го дръжте обърнат нагоре.
 • Внимавайте да не докоснете лентата. Това ще наруши капилярното действие. Това ще попречи на hCG да достигне лентата.
 • Преди да започнете да тествате, прочетете внимателно инструкциите и следвайте написаното.

Въпреки че всичко е изключително полезно и добро, все пак има някои плюсове и минуси на общия комплект за тест за бременност в долари. Погледни.

Професионалисти:

 • Това е доста достъпен и лесно достъпен комплект за бременност.
 • Той е доста точен и открива бременността дори преди 5 дни от пропуснатия цикъл.
 • Той е дал много по -малко фалшиви резултати и неточни прогнози и следователно е популярен избор от хората.
 • Положителните резултати се изобразяват бързо, вероятно за по -малко от минута.

Минуси:

 • Най -големият недостатък е, че той идва като единичен тест в комплект.

Освен това, ето някои неща, които трябва да знаете, докато използвате теста за бременност в магазина Dollar

 1. Цената не означава точност. Комплектът за тест за бременност в долар е доста евтин и е точен.
 2. Не забравяйте да потърсите помощ, когато имате съмнения. В случай, че получите положителен резултат и сте сигурни, че не може да бъде такъв, потърсете помощта на лекар.
 3. Бъдете навреме, за да вземете теста. Не забравяйте да проверите поне 48 часа след като сте пропуснали менструацията, защото времето е всичко.

Е, комплектът за семейни доларови тестове за бременност идва с лесно четимо ръководство с инструкции, което повечето жени могат да прочетат и разберат. Комплектът ви осигурява остри и точни резултати, които са доста бързи. Въпреки това, това не е полезно при ранно откриване.

Сега това е малък размер на тестовия комплект, който може да ви затрудни малко. Въпреки това, ако ви е удобно, тогава това се превръща в перфектната сделка, която можете да използвате отново и отново, докато желаните резултати не излязат като такива.

Сега, не бързайте да вземете комплекта за семейни тестове за бременност и гледайте за резултатите. Трябва да проверите за това дали сте пропуснали менструацията си или ако имате коремни спазми или ако имате силни промени в настроението и т.н..

Въпреки че тестът не изглежда твърде чувствителен, той дава резултати. Ще намерите много жени, които са открили бременността си чрез доларовия тест за бременност. Този комплект за тест за бременност действа като идеалният за жените, които се опитват да заченат, което сега ще им позволи да продължават да проверяват, когато възнамеряват, без всъщност да харчат голяма сума пари само за теста за бременност.