Broodjes zijn waarschijnlijk het meest voorkomende en primitieve kapsel dat er is voor een indiaan. Vaak zie je op drukke bruiloften, of de vochtige kantoorruns in de vroege ochtend, vrouwen in hun passende kleding een snel gemaakt knotje, ofwel om de hitte te verslaan of ergens in hun drukke schema te scrunchen. Omdat variaties een belangrijk onderdeel zijn van de modernisering, ondergaan zelfs de ruw gemaakte broodjes nu enkele persoonlijkheidsveranderingen. Onder de vele soorten zijn er de hoge knot, de lage, die aan de zijkant en natuurlijk de rommelige bedhoofd. Vandaag zullen we in dit artikel enkele van de Indiase knot-kapsels doornemen die men kan sporten.

1. De rommelige uitstraling:

indiase knot kapsels

Dit is waarschijnlijk de minst gestructureerde maar meest gebruikte knotlook voor het moderne India. De rommelige look vereist alleen dat je het haar aan de achterkant van je hoofd verzamelt en het rommelig vastbindt met een eenvoudige haarband. De rommelige knot vereist geen goede structuur of techniek en geeft toch volume en stijl aan je haar.

2. Het verduisterde broodje:

indiase knot kapsels2

Probeer dit geweldige knot-idee voor een perfecte bruiloftslook of gewoon om een ​​statement-stijl te creëren. Dit is een eenvoudig donutbroodje met een deuk in het midden waarmee je je ornament kunt ophangen of haken. Het donutbroodje kan het beste worden gemaakt door een sok als basis te gebruiken, wat je de perfecte sokbroodje of donut-look geeft.

Lezen: Gemakkelijke broodjes voor lang haar

3. Het vlechtbroodje:

indiase knot kapsels3

Begin met het verzamelen van je haar aan het einde en bind er een eenvoudige pony aan vast. Voor extra volume kunt u extensions of haarvolumesprays toevoegen en vervolgens de pony gaan vlechten. Hier kun je kiezen voor een enkele vlecht die je als een pony kunt wikkelen of het haar in twee drie vlechten segmenteren en de wikkelmethode volgen.

4. Het zijbroodje:

indiase knot kapsels4

Dit is een zacht opgerold zijbroodje en voor een onberispelijke look gebruik je vooraf krulspelden om je haar die glanzende prinsessenkrul te geven. Dit kapsel kan wat tijd kosten als individuele lokken en rolden in een roosachtige spiraal en vervolgens vastgemaakt aan de zijkant van het hoofd.

Lezen: Hoe maak je een sokkenknot?

5. De Franse draai:

indiase knot kapsels5

Dit is het tweede dat we van de Fransen hebben geleerd, waar het haar prachtig is gedraaid in een prachtige Franse rol. Laat losse lokken aan de voorkant van het haar, terwijl de rest omhoog wordt geduwd door een stoot of plagerij en vervolgens wordt opgerold in een naar binnen gerichte knot in Franse stijl.

6. De bovenste knoop:

indiase knot kapsels6

Het meest basic voor een knot is de hoge knot voor de trendsetters of de zomerteasers. Laat de lange lokken niet de overhand krijgen tijdens de vochtige zomers door het haar in een hoge pony te rollen, maar het nooit echt vast te zetten met een stropdas. Verzamel het haar en rol het dan in een strakke knot. Laat terwijl je toch bezig bent een losse draad aan de achterkant om de stropdas te bedekken.

Lezen: Kapsels met gevlochten knotjes

7. De Top Knot Variatie:

indiase knot kapsels7

Hier is een variatie op de bovenste knoop waarbij het haar is gesegmenteerd in twee compartimenten, de eerste wordt vastgebonden in een bovenste knot, klein en tenger, terwijl de rest van het haar wordt gladgemaakt en vrij wordt gehouden, zodat je zowel een gratis haar met een knottop kunt dragen.

8. De lusvormige look:

indiase knot kapsels8

Dit is een laaghangend knotje gemaakt door een paardenstaart te lussen. Verzamel je haar aan de achterkant en maak dan een lus met je vingers, uiteindelijk passeer je de pony en krul je hem op om de knot te maken.

Lezen: Beste knotkapsels

9. De underdog:

indiase knot kapsels9

Hier beginnen we met een omgekeerde Franse vlecht en in plaats van de vlecht af te werken, wikkel je hem helemaal bovenaan in een knot.