Een goed kapsel kan de factor zijn tussen er goed uitzien en er geweldig uitzien op het evenement waar je deel van wilt uitmaken, en het kiezen van het juiste kapsel kan je gefrustreerd maken. Dit komt omdat niet veel mensen weten dat het kiezen van het juiste kapsel een proces is waarbij je moet zien welke gezichtstint, kleur en structuur je bent. Een goede sokknot is altijd een goede manier om te gaan, want dit type kapsel is perfect omdat het flexibel is met bijna alle soorten gezichtstypes en je zeker het middelpunt van de aandacht zal maken op het evenement dat je wilt bezoeken. Er is een vrij grote verscheidenheid aan goede sokbroodjes om uit te kiezen en hieronder is de beste manier om een ​​sokbroodje te maken, zodat je het kunt matchen met je kleding voor elk evenement-

hoe maak je een sok bun

Wassen:

De eerste stap om een ​​sokbroodje te maken, vereist dat je je haar wast. Een haarverzachter wordt aanbevolen die op de markt verkrijgbaar is in zowel shampoo als conditioner. Deze haarverzachter maakt het makkelijker om je haar vast te binden. Nadat je je haar volledig hebt gewassen, droog je het effectief met een handdoek en een föhn, maar zorg ervoor dat je een warmteblokkerend serum gebruikt dat je haar zacht houdt. Droog haar doet pijn aan je hoofdhuid als je het probeert te binden, dus een warmteblokkerend serum is het beste.

Aparte set handen:

De beste manier om een ​​onberispelijke sok te krijgen, is door een aparte set handen te hebben om je te helpen. Als je iemand helpt met zijn sokknotje, dan is de beste manier om dit te doen, eerst het hele haar in je hand te egaliseren en het dan in een concentrische cirkel te binden om de beste resultaten te bereiken. De cirkel zal langzaam een ​​sokbroodje vormen en je kunt dit combineren met rommelige krullen aan de voorkant of je hele haar toevoegen met het knotje aan de achterkant. Het beste van het sokbroodje is dat je het naar keuze omhoog of omlaag kunt dragen, waardoor het een zeer veelzijdig kapsel is voor alle gelegenheden. Zodra het haar is afgerond, kunt u een accessoire toevoegen, zoals een kleine of grote clip om het op zijn plaats te houden, zodat er geen ander soort onderhoud nodig is. Het binden van een sokknot kan zowel een rommelige aangelegenheid zijn als een goed gecoördineerde aangelegenheid, afhankelijk van het evenement dat u wilt bezoeken, waardoor het een zeer veelzijdig kapsel is voor allerlei gelegenheden.

sok knot

Voeg een accessoire toe:

Om je hele haar op zijn plaats te houden, kun je het beste een clip of een houten accessoire aan de uiteinden van je haar toevoegen, zodat de knot er meer afgewerkt uitziet. Het accessoire dat u wilt gebruiken, is gemakkelijk verkrijgbaar op elke markt en varieert in variëteit.

66e jaarlijkse Primetime Emmy Awards - Aankomsten

Het uitdragen:

Een sokbroodje is een perfect kapsel voor elke bruiloft, sociale gebeurtenis of zelfs een zakelijk evenement. Het is ook geweldig als je gaat trouwen omdat het zowel je traditionele als westerse bruiloftslook complimenteert. Het sokbroodje is gemakkelijk te maken in vergelijking met alle andere bruiloftskapsels en is daarom steeds populairder geworden. Afgezien daarvan kan het sokbroodje effectief worden gebruikt voor elk sociaal of zakelijk evenement. Het zal je echt het middelpunt van de aandacht maken vanwege de gewaagde, wulpse look die het belangrijkste kenmerk is van dit geweldige en veelzijdige kapsel.