De gevlochten knotkapsels leveren zo naadloos een vrouwelijke en elegante look, en dat valt niet te ontkennen. Ze zijn veelzijdig en behoorlijk edgy en kunnen bij evenementen en gelegenheden worden gedragen. Er is geen concurrentie met de gevlochten knot-haarstijlen voor vrouwen die glamour en schoonheid verkiezen met charmante stijlstatements.

Nou, maar als je denkt dat er maar een beperkt uiterlijk en uiterlijk is in dit thema, heb je het mis. We presenteren u een reeks stijlvolle looks in gevlochten knotkapsels en kapsels. Van zijvlechten tot rommelige gevlochten knotjes tot omgekeerde vlechten, er zijn genoeg looks die je moet bekijken!

9 verschillende manieren om van een vlechthaar een knotje te maken:

Het artikel van vandaag gaat over de verschillende manieren waarop je vlechten kunt gebruiken om een ​​knot te vormen. Probeer deze nieuwe geweldige ideeën voor knot- en vlechtkapsels en breng een nieuw kruid aan je alledaagse saaie kapsel.

1. Het ballerinabroodje:

gevlochten knot kapsels natuurlijk haar

Om dit knotje met gevlochten haarlook te krijgen, borstel je je haar terug en bind je het in een pony. Laat vooraf een stuk slot aan de voorkant achter. Neem nu een haarlok van de voorste lok en een andere lok van de pony en begin ze in een vlecht te binden. Als je eenmaal doorgaat met de vlecht door meer haar van de pony op te pakken, krijg je de ballerina-vlecht. Beëindig de pony en wikkel hem dan rond.

2. De bloemenvlecht:

bloem vlecht broodje

Om dit bloemenvlechtkapsel te krijgen, begin je met het nemen van een klein stukje voorste vergrendeling van één kant en begin je het in Franse stijl te vlechten tot je halverwege het midden bent. Terwijl je toch bezig bent, begin je het diagonaal te vlechten, zodat je van links naar rechts loopt. Ga nu weer naar links met nog een vlecht en maak deze af. Waaier nu de vlecht uit en rol het in een bloemenknot.

3. De twee gevlochten look:

eenvoudige gevlochten knot kapsels

Begin door het haar in een pony te binden. Aan de voorkant kun je losse eindjes aan sportsloten houden. Als de pony klaar is, verdeel je het haar in twee delen en begin je ze apart te vlechten. Waaier de vlecht goed uit om volume aan de look toe te voegen. Wikkel en rol de vlecht nu in een knot en voeg een strik toe om wat plezier toe te voegen.

4. De gewikkelde vlecht:

vlecht knotje

Dit is een eenvoudig genoeg uiterlijk dat u heel gemakkelijk kunt verkrijgen. Hiervoor heb je vier tot vijf haarclips nodig. Segmenteer het haar in drie of vier delen en begin ze vervolgens afzonderlijk te vlechten. Zodra de vlecht klaar is, begint u ze op te rollen en vast te pinnen, waardoor u uiteindelijk een knot vormt.

Lezen: stijlen voor lang haar Bun

5. De onderste vlecht:

gevlochten lage knot

Bind je haar eenvoudig in een hoge pony en zorg ervoor dat het haar goed is gekamd en gladgestreken. Het haar en de pony moeten allebei strak zitten. Als de pony eenmaal is vastgebonden, laat je een pluk haar van de pony achter en rol je de rest in een knot. Bind met de losse draad nu een vlecht en wikkel het dan op.

6. De drievoudige vlecht:

schattige gevlochten broodjes

Om dit gevlochten kapsel te krijgen, begint u met Frans vlechten vanaf de kruin van uw hoofd en gaat u helemaal naar het midden van het hoofd. Neem nu de andere strengen en knoop afzonderlijke Franse vlechten net naast de hoofdvlecht. Zodra het hele proces van drie vlechten is voltooid, rolt u de rest van het haar op en knoopt u het op.

Lezen: Hoe maak je een sokkenknot?

7. De mix en match:

haar gevlochten in een knot

Voor deze vlechten in een knot-kapsel begint u met het scheiden van het haar in twee lagen. Segmenteer ze nu met de bovenste laag in drie of vier stukjes en vlecht ze allemaal. Dit is nu een ideaal scenario als je een knot gaat maken van deze eenvoudige vlechten en lokken.

8. Het omgekeerde broodje:

haar knot met vlecht

Om deze look met gevlochten knotstijlen te krijgen, draai je je hoofd ondersteboven en begin je je hoofd te vlechten van de nek naar boven. Vlecht het in Franse stijl tot halverwege het midden van het hoofd en verzamel dan de rest en knoop het in een knot.

Lezen: Schattige knotkapsels

9. Het sokvlechtbroodje:

eenvoudig gevlochten knotje

Begin met het vlechten van de voorste lokken vanaf de twee kanten en breng ze dan terug en bind ze in een pony. De volgende stap is om een ​​sokknot te binden en deze stevig vast te maken aan het onderste uiteinde van je hoofd.

Het stapsgewijze proces van gevlochten knotkapsels door dit artikel zal zeker je nieuwsgierigheid opwekken om ze te hebben. Probeer ten minste één stijl van hierboven wanneer je een ander kapsel wilt hebben.