De opzij vallende kapsels hebben een andere schare fans – ze zien er eigentijds, modern, zeer stijlvol en elegant uit. Voor alle bruiden hier, als je op zoek bent naar een edgy haarmake-over voor speciale evenementen, dan zijn deze opzij vallende bruiloftskapsels de beste. Van recepties tot zwembadfeesten tot informele bijeenkomsten en huwelijksevenementen, deze zijdelingse bruiloftskapsels zijn de meest trendy en mooie die we onlangs zijn tegengekomen, en we kunnen niet stoppen om erover te stromen.

Bij deze haarmake-overs wordt het haar zijwaarts gekamd om een ​​look te creëren, en deze geven moeiteloos de speciale, charmante en elegante look. Bekijk onze trending lijst van deze zijdelingse bruiloftskapsels met foto’s, en je zult begrijpen waarom!

Top 9 zijwaarts geveegde bruiloftskapsels voor lang en halflang haar:

Veel beroemdheden hebben de zijdelingse kapsels gedragen en nu is het jouw beurt. Of je haar nu lang of halflang is, je kunt het op deze manier stylen. Hieronder volgen enkele van de beste opzij vallende bruiloftskapsels.

1. Zijwaarts geveegd blond huwelijkskapsel:

opzij vallende bruiloftskapsels

In dit kapsel is het meeste haar zijdelings geveegd en heeft het krullen aan het einde. Met prachtige goudblonde tinten is dit een van de beste bruiloftskapsels. Dit elegante haar met zijscheiding heeft grote golven die zijn gemaakt met rollers. Vrouwen met lange gezichten zullen er absoluut charmant uitzien met dit kapsel.

2. Zijwaarts geveegde paardenstaart:

opzij geveegd bruiloftshaar lang

De zijwaarts vallende paardenstaart is door de jaren heen door veel beroemdheden gedragen en is duidelijk een van de meest modieuze kapsels. Dit staat perfect bij een trouwjurk. Lang haar is de eerste noodzaak voor het vormen van een paardenstaart. De paardenstaart kan verder worden verdeeld in stukken die het gezicht omlijsten.

3. Zijwaarts geveegde updo:

opzij vallende opgestoken kapsels voor bruiloften

Onder de meest glamoureuze kapsels is deze het vermelden waard. Dik en volumineus haar is nodig voor deze look, aangezien het meeste haar opgesloten en opzij geveegd is. Om haar op deze manier te stylen moet je de onderkant van het haar krullen en bijstellen met een holding spray.

4. Makkelijk luchtig:

kant geveegde krullen bruiloft

Dit kapsel is ideaal voor een date of een prom night. Hier is bijna het hele haar naar links gekanteld en in bepaalde secties gekruld. Het heeft ook golven in specifieke gebieden, wat deze look steeds fascinerender maakt. Vrouwen met ronde gezichten kunnen deze uitkijk proberen. Als je medium tot fijn haar hebt, zul je deze look zonder twijfel rocken.

5. Speld achterkant:

opzij vallend huwelijkshaar halflang

Het Pin Back Side-kapsel is een verfijnde en heeft een aantal minutieuze feiten om in gedachten te houden tijdens het stylen. Het haartype is een grote factor tijdens het stylen. U kunt uw haar eruit laten zien alsof het van één kant is geschoren zonder een tondeuse te gebruiken. Stylisten vinden dit een interessant kapsel en bevelen het aan voor vrouwen met lange gezichten.

6. Zijwaarts geveegde krullen:

opzij vallend bruidshaar

Dit kapsel ziet er gedurfd en sterk uit en definieert je efficiënt. Hoewel het er dik uitziet, heeft het tegen het einde een zacht vleugje hemelse krullen. Deze look kan worden bereikt door rollers aan het einde van het haar te gebruiken.

7. Zoete paardenstaart:

opzij vallend bruidsmeisjeshaar

Dit schattige kapsel is voor mensen met ronde gezichten. Het wordt geleverd met een zijwaartse pony en is ideaal voor een bruiloft of andere gelegenheden zoals een picknick, enz. Om deze look te creëren, laat u eerst het haar los en föhnt u het vervolgens droog met een geschikte struik. Gebruik op het einde met een spray om het haar stevig vast te houden.

8. Zijwaarts geveegde losse krullen:

opzij vallende Indiase bruiloftskapsels

Deze look wordt geleverd met zijdelingse krullen die, hoewel los, niet uit de hand lopen. Deze goed set ziet er glanzend uit en ziet er perfect uit bij vrouwen met lange gezichten. Halflang haar is ook geschikt voor deze look.

9. Rocker-sweep:

Bruiloft kapsel zijwaarts geveegd

De Rocker Sweep is een aantrekkelijk kapsel met elegante zijwaartse bewegingen. Ronde of hartvormige gezichten kunnen deze look toepassen.