Er zijn verschillende soorten maharashtrische bruidskapsels die kunnen worden gedaan. Deze zijn ook behoorlijk populair. Deze moeten worden gecombineerd met verschillende soorten andere kundan-nekstukken. Een vrouw kan ook armbanden voor de handen en andere bloemenaccessoires dragen om een ​​meer glamoureus effect te creëren.

Maharashtrische bruidskapsels voor meisjes

Hieronder staan ​​​​de top 9 Maharashtrian-bruidskapsels voor meisjes die een persoon zeker moet uitproberen.

1.De gecentraliseerde traditionele look:

maharashtrisch bruidskapsel

Dit is een veel voorkomende haarlook die kan worden gedragen met sari’s en ook met elk type lehenga of churidar. Deze gaan ook samen met zware armbanden om de polsen en andere soorten tandwielen. Een persoon kan deze sporten met normale make-up, waardoor deze er fris uit kunnen zien. Dit kunnen ook sporten zijn voor familiebijeenkomsten en andere gelegenheden. Een persoon kan ook wat vulling aan de achterkant gebruiken om meer volume en een gepoft effect te creëren. Deze kunnen gemakkelijk worden gedragen met andere soorten outfits.

2. De gecentraliseerde look:

maharashtrisch bruidskapsel

Dit is een zeer gecentraliseerde look die kan worden gedragen met sommige accessoires, zoals een met kundansteen bezaaide Maangtika. Deze kunnen ook worden gedragen met verschillende soorten banarasi of andere zijden sari’s.

3. De top bloemenlook:

maharashtrisch bruidskapsel

Dit kapsel kan gemakkelijk worden gedaan door de frontale secties te puffen. Een persoon kan dit zonder veel professionele hulp maar met wat helpende handen van familie of vrienden. De secties moeten worden gewassen en vervolgens kan er worden geblazen om meer luchtigheid te creëren. Deze kunnen vervolgens aan de achterkant worden geknipt door te rollen of met wat knippen of opvullen. Dit is afhankelijk van het comfortvermogen van de persoon. Een vrouw kan deze ook op andere manieren dragen. Het voorste gedeelte kan worden versierd met wat zware Maangtika die kan worden verborgen onder de secties die zijn gemaakt tot gepofte.

4. Het lage broodje:

maharashtrisch bruidskapsel

Dit is een ander populair type look dat vrij gemakkelijk te doen is, dus veel vrouwen doen dit voor de feestjes. Dit is ook gebruikelijk voor elke Maharashtrische functie. Dit vereist niet veel producten en deze kunnen worden gedragen met zware kundan of andere soorten standaard nekstukken of traditionele sets. De armbanden kunnen in trossen worden gedragen om deze meer glamoureuze effecten te geven.

5. De open lokken zien eruit:

maharashtrisch bruidskapsel

Dit is voor die vrouwen die niet graag een vorm van geknipte of andere op de rug geknipte looks beoefenen. Deze kunnen worden gedragen met alle vormen van zware nekstukken. Hierdoor worden de nekstukken en de handarmbanden prominenter.

6. De zijwatervallook:

maharashtrisch bruidskapsel

Dit is een populaire look die veel vrouwen uitproberen voor traditionele feesten of gelegenheden. De achterkant kan worden versierd met verse bloemen of andere kunstmatige versnellingen om dit meer feestachtig te maken.

7. Zijwaarts verschoven vlecht:

maharashtrisch bruidskapsel7

Dit kapsel is een gemakkelijk te sporten look die elke vrouw kan doen als die persoon geen high-end knippen of andere vormen van slijtage voor de secties wil. De secties kunnen opzij worden geschoven en vervolgens kan een normale bloemenclip worden gebruikt. Deze kunnen worden gedragen met zware nek- of oorstukken.

8. Accessorized Messed Look:

maharashtrisch bruidskapsel

Dit is een lage messed-look met een accessoire met geknipte stenen bezaaid. Deze kunnen worden uitgeprobeerd voor informele en ook andere bruidsfeesten.

9. Het vintage broodje:

maharashtrisch bruidskapsel

Dit is een zeer stijlvolle haarzetting die kan worden gedragen door Maharashtrian-bruiden of vrouwen voor elk type feest of familiefeesten. Hiervoor kan professionele hulp in de melkstal ingeroepen worden.