Ga je trouwen? Allereerst gefeliciteerd! Elk meisje is in de war over hun kapsel, want zonder een perfect kapsel is je make-up niet voltooid. Tegenwoordig zijn er verschillende veranderingen te zien in het bruidskapsel en ook de meeste meisjes kopiëren sommige stijlen uit de films.

Zoals je weet, gaat volgens de tamil-traditie, een sari vermoeiend, geen kapsel goed samen met de conventionele opgestoken knot. Dit kapsel kan nuttig zijn voor alle Zuid-Indiase bruiden, ongeacht de lokale of spirituele omgeving. Bedoeld voor de moderne bruid, is aanwezig zijn niet iets superieur dan een traditionele stijl te betoveren en er haar eigen touch aan toe te voegen.

Meest populaire Tamil-bruidskapsels voor dames:

1. Poola Jada:

tamil bruidskapsels

In dit kapsel is het een gewoonte om de uitgebreide vlecht van de bruid te versieren met prachtig gedessineerde bloemen, goud of kralen, iets dat haar een opvallende look geeft op haar bruiloft. Bruiden houden ervan om te pronken met hun glanzende lange haar, prachtig gevlochten en meestal versierd met bloemen, herkend als poola jada (paardenstaart afgewerkt met bloemen). Soms worden hairextensions gedragen om de plaite langer te dragen voor een betere look.

2. Een verfijnd rugbroodje:

Broodje-met-bloemen

Dit is een stijlvol rugbroodje en zeer geschikt voor een bruiloft. In deze knot kun je wat haaraccessoires toevoegen die meestal uit goud bestaan ​​om wat bij te dragen aan het haar. Deze trendy look kan ook gedragen worden door een oud meisje.

3. Rommelig knotkapsel:

Rommelig knot kapsel

Op dit moment wordt rommelige knot ook favoriet onder de bruiden, omdat je er zo goed door kunt testen als je wilt. Je zou een opgerolde knot kunnen doen, een beweegbare knot, een gevlochten knot, een zijwaarts geveegde knot, wat je maar wilt. Keer op keer kan een rommelig broodje rommeliger worden als je er een chunni boven plaatst. Behalve als je outfit je haar daarna niet meer hoeft te bedekken, raden we je aan ervoor te gaan.

4. Het geplooide uiterlijk met juwelen:

tamil bruidskapsels

Dit is ook een ander populair kapsel voor een tamilbruid die een verbluffende look doorgeeft die niet veeleisend is om te ontwerpen. Probeer dit met de juiste soort accessoires. Uit angst voor korte lokken, kan deze look worden bereikt door het haar te verbreden door middel van haarverlenging.

5. Broodje met vlecht:

tamil bruidskapsels

Dit is niets anders dan een verfraaide vlecht en de essentie van de traditionele tamil bruidslook. In conditie wil je het beste van twee werelden kies dan voor de Bun plus Braid. Dit komt omdat het je hoofd de stijlvolle knot betekenis geeft, samen met de lange vrouwelijke vlecht op je rug. Nog een keer, versier dit misschien een magnum opus op zijn persoonlijk.

6. Bloemrijke wond met gevlochten kapsel:

bloemenvlecht

Vlecht het haar op weg naar de hele afstand. Breng decoratie aan bij de afwerking van de vlecht. Draai op dit moment de vlecht om met bloemdraad zodat er geen opening tussen de strengen blijft zitten. Maak gebruik van haaraccessoires.

7. Pelli_Poola Jada-ontwerpen:

tamil bruidskapsels7

Deze prachtige kapsels moeten worden afgewerkt met een bolvormig of bossig soort sierdingen aan de basis van de vlecht, meestal bekend als jada kuchulu, anders jada gantalu die een opgeblazen look geeft aan het totale bruidskapsel.

8. Retro-ontwerp met plooien:

Jada_thumb[1]

Hierin wordt het kapsel gekoppeld aan een schone plooi en daarna door een bouffant te doen. Het resterende haar moet naast het gevlochten tot een vlak worden geborsteld, zodat de resten op dat gebied dat momenteel na de bouffant wordt opgezet, worden aangebracht. Je kunt ook haarverlenging, accessoires of een grote bloem gebruiken.

9. ‘Maangtika’ op haar door Mid Parting Plus Back Pleats:

tamil bruidskapsels

Deel het haar in het midden bovenaan om deze look te verkrijgen. De ‘Maangtika’ moet op het vertrek zitten met een strakke ribbeling van het haar aan de achterkant van waar het geplooide deel zou beginnen. Maak gebruik van verse bloemen die lijken op jasmijn, die wit is en een gracieus tintje kan geven.