bruids schoonheidstips

Elke aanstaande bruid wil er op haar trouwdag fris uit een sprookje uitzien, maar met zoveel te doen op de dagen voorafgaand aan de bruiloft, is er misschien geen tijd om jezelf zo te verwennen als je zou willen. Het regelen van huwelijksarrangementen kan je volkomen gestrest en soms zelfs bijna een zenuwinzinking bezorgen. Hoe kom je dan af van al die donkere kringen, fijne lijntjes, pluizig haar en een dof uiterlijk veroorzaakt door alle stress voor je grote dag? Het is eenvoudig genoeg. Volg gewoon deze 9 beste bruidsschoonheidstips om er op je mooist uit te zien als je zegt: “Ik doe”.

1. Voed je huid van binnenuit:

Voed je huid van binnenuit

Proberen er een dag voor je bruiloft mooi uit te zien, helpt niet echt. Geef jezelf minstens een maand de tijd om te werken aan het krijgen van die perfecte huid voor de grote dag. Je huid van binnenuit voeden met de juiste voeding geeft je teint een natuurlijke boost en zorgt voor een mooie stralende huid op die dag. Probeer ook zoveel mogelijk te slapen en veel water te drinken, zodat je op het moment dat je niet te veel afhankelijk bent van een visagiste.

2. Verlies dat gewicht:

Dat gewicht verliezen

Als je een “Big Fat Ugly Wedding” wilt vermijden, probeer dan wat gewicht te verliezen zodat je perfect in je trouwjurk past. Een gezond dieet en lichaamsbeweging is de veiligste manier om gewicht te verliezen, maar als je door het spelen van weddingplanner geen tijd hebt voor beide, kun je een week voor je bruiloft een groente- en fruitdieet proberen. Dit doet echt wonderen om je te helpen wat extra kilo’s kwijt te raken en om je lichaam van binnenuit te reinigen.

3. Perfectioneer je make-up:

Perfectioneer je make-up

Je wilt niet experimenteren met make-up op je trouwdag, wat rampzalig kan zijn als je pech hebt. Oefen je make-up thuis en bepaal een paar dagen voor de bruiloft in welke look je wilt gaan, zodat wanneer de echte dag nadert, je zeker kunt zijn van je look.

4. Verfraai je nagels:

Verfraai je nagels

Vanaf het moment van de verlovingsring tot het moment dat de trouwring wordt aangetrokken, hebben uw handen nog nooit zoveel aandacht getrokken. Het is daarom absoluut noodzakelijk dat u uw handen en vingernagels grotendeels gehydrateerd en verzorgd houdt in de dagen voorafgaand aan de bruiloft om ervoor te zorgen dat ze er op uw grote dag op hun best uitzien..

5. Extra zorg voor uw huid:

Extra zorg voor je huid

Hoe omslachtig het ook mag zijn met nog maar een paar maanden te gaan voor je bruiloft, het zal uiteindelijk de moeite waard zijn om iets meer dan normaal voor je huid te zorgen. Je gezicht en lichaam gehydrateerd houden elke keer dat je uit je bad komt, is de sleutel tot een zijdezachte huid.

6. Ontspan met een massage:

Ontspan met een massage

Er is nog maar één dag te gaan voordat de huwelijksklokken kunnen luiden. Krijg een volledige lichaamsmassage om lichaam en geest te ontspannen en het te verlichten van alle opgekropte stress, zodat alles wat u op uw grote dag hoeft te doen, eruitziet als de blozende bruid.

7. Je haar stylen:

Je haar stylen

Weten wat je met je haar moet doen, maakt het verschil. Als je met een opgestoken haar gaat, was je haar dan de dag ervoor, zodat het op de eigenlijke dag goed blijft zitten en op zijn plaats blijft. Als je je lokken naar beneden draagt, was en style het dan op de ochtend van je bruiloft voor een onberispelijke look.

8. Krijg die gezichtsbehandelingen:

Krijg die gezichtsbehandelingen

Als gezichtsbehandelingen geen deel uitmaken van uw gebruikelijke huidverzorgingsroutine, wilt u misschien een paar maanden voor uw trouwdag heroverwegen. Door regelmatig gezichtsbehandelingen te laten doen, wordt je huid diep gereinigd en wordt voorkomen dat puistjes je dag verpesten.

9. Vergeet uw retoucheerkit niet:

Het dragen van een retoucheertasje naar de receptie is nooit een last, maar meer een zegen. Dus als je zweet van al dat vrolijk maken en je make-up begint zijn kleur te verliezen, dep dan gewoon een frisse applicatie om ervoor te zorgen dat je er helemaal stralend uitziet.