Trouwringensets voor dames zijn prachtig verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Voor de bruids trouwringensets wordt een set van twee of drie en zelfs vier gemaakt. Een daarvan is de belangrijkste en de rest zijn de ondersteunende ringen waardoor het hele patroon er geweldig uitziet.

Dames Ring Sets voor Bruiloft:

Hier is een lijst met 9 traditionele en mooie trouwringsetontwerpen voor vrouwen.

1. Mooie gesneden trouwringset:

Mooie gesneden trouwring set

Een prachtig gesneden trouwring in platina is een aanwinst voor het bruidspaar, niet alleen met de dure ringset, maar ook vanwege het kostbare liefdesleven dat hierna gaat beginnen. Een diamant prachtig bezet in het midden van vier marquise geslepen diamanten en een soortgelijke onregelmatig gevormde ringband bezet met diamanten.

2. Gespleten schacht bruids diamanten ringset:

Gespleten schacht bruids diamanten ring set

Een diamanten bruidsring met gespleten schacht voor de bruid ziet er net zo prachtig uit als de bruid die zich die speciale dag heeft aangekleed. Een perfect ronde diamant in het midden van een ringband ontworpen met gespleten haarpunten, waarvan er één bezet is met pave diamanten en de andere met platina. Een vergelijkbare dunne ring die bij de grote past, ondersteunt het ontwerp heel goed.

3. Marquise diamanten bruidsringen set:

Marquise diamanten bruids ringen set

Gouden ringen met diamanten erin in een artistiek ontwerp zullen een beste trouwring voor haar zijn tijdens de bruiloft. De ring is bezet met een marquise diamant met kleine perfect ronde diamanten op de ringband. Een soortgelijke gebogen en bewerkte ring ondergeschikt aan de hoofdring.

4. Princess Cut driezijdige diamanten bruidsset:

Prinses geslepen driezijdige diamanten bruidsset

Een prinses geslepen driezijdige diamanten ring met studs is gewoon een schattig ontwerp van ringen. De ringen zijn ontworpen met een witte prinses geslepen diamant in het midden en blauwe saffier diamanten aan de zijkanten als de ringband. Een soortgelijke ring met blauwe ronde saffierdiamanten in de middellijn en witte diamanten aan beide zijden is gewoon een perfect paar trouwringensets voor dames.

5. Exclusieve trouwringset:

Exclusieve trouwringenset

Een exclusieve designring bezet met een ring met een ronde diamanten stud aan de bovenkant van de ring en een ondersteunende ring met een soortgelijke look bezet met roze diamanten in het midden van de ringband. Een set van twee van zulke geweldige ontwerpen zal een perfecte keuze blijken te zijn voor de bruids trouwring set.

6. Filigraan roze saffier trouwring set:

Filigraan roze saffier trouwring set

Een roze saffier dames trouwring set van drie zeer mooi bewerkte ringen zal prachtig staan ​​op haar handen. Een middelste ring is ontworpen met roze ronde saffier in het midden en filigrane kunst eromheen met platina ringband. Gelijkaardige twee ringen aan weerszijden van de ring zien er briljant uit in combinatie!.

7. Zwarte diamant in zwart gouden trouwringset:

Zwarte diamant in zwart gouden trouwring set

De zwarte schoonheid wordt nooit als minder beschouwd dan het wit- en geelgoud. De zwarte diamanten ring bezaaid met zwart goud wordt zeer zelden geselecteerd voor huwelijksceremonies. Maar met een zeldzame smaak van gedraaide stijl zien de zwarte trouwringensets er iets uit de lucht vallen.

8. Dames trouwring trio set:

Trouwring Trio Set

Een trouwring set in trio designs is een zeer mooie collectie van de trouwringen sets voor dames. Een prachtig pave diamantwerk op de gouden ring ziet er geheel uniek en kostbaar uit. Het pave-diamantwerk wordt gedaan met drie delen die verschillende blokken maken op de drie ringen.

9. Sunset trouwring voor haar:

Zonsondergang Trouwring Set

Een eenvoudige trouwringset met een uniek eenvoudig ontwerp en toch exclusief onderscheidend met zijn kenmerken, is er een die je nodig hebt om indruk te maken op je aanstaande vrouw op de bruiloft. Een designer ringband en een effen ringband met een diamanten stud op een manier die op de andere ring twee gecentreerd is, waardoor het lijkt alsof er een is, is een prachtig ontwerp.

Trouwringensets voor de bruid zijn een duidelijke manier om je aanstaande vrouw blij te maken met een aantal mooie ringen bij elkaar. Hier zijn enkele prachtige ontwerpen waardoor je een blik kunt werpen op de trouwringensets.