Wat als iemand je zou vertellen dat je op natuurlijke wijze buikvet in 7 dagen kunt verminderen? U zult geschrokken zijn, maar aangenaam verrast! Iedereen wil snel oplossingen voor gewichtsverlies en alleen al het idee om binnen een week een platte buik te krijgen, kan ons een kick van opwinding geven. Is het niet? Dus, waarom het wachten? Laten we verder lezen om erachter te komen hoe dit precies wordt gedaan.

Maar eerst zullen we u een snel overzicht geven van buikvet en de gevaren ervan. Er zijn drie verschillende soorten vetten in het lichaam, waarvan het visceraal vet of het buikvet grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Dit vet geeft je niet alleen een dikke taille, maar is ook gekoppeld aan hartproblemen en diabetes.

Dit artikel helpt je om met dit overtollige vet om te gaan om een ​​slankere buik te krijgen, samen met een gezond welzijn.

Hoe buikvet in 7 dagen te verminderen?

Wat veroorzaakt buikvet of buikvet??

Maagvet wordt veroorzaakt door vele factoren, meestal gerelateerd aan leefstijlstoornissen, zoals:

 • Slecht beheerd dieet
 • Zwakke stofwisseling
 • Mentale stress
 • Verkeerde houding
 • Lichamelijke inactiviteit

Hoe buikvet in een week te verliezen??

Hieronder staan ​​de beste en eenvoudige methoden om buikvet in 7 dagen op natuurlijke wijze te verminderen, wat ook geen bijwerkingen heeft. Deze tips kunnen zowel door mannen als vrouwen worden toegepast:

Hoe buikvet in één week te verliezen zonder te sporten:

Laten we eens kijken hoe we buikvet kunnen verminderen in een week zonder enige oefening.

1. Bereid je geest voor:

bereid je geest voor

De geest is de verwerkingseenheid voor ons hele systeem. De manier waarop de geest zich gedraagt, heeft invloed op ons hele lichaam. Soms kunnen we dingen niet goed krijgen ondanks het strenge training- en dieetplan. Voor de gewenste resultaten moet de geest ook bij onze oefening worden betrokken. Een gespannen of verstoorde geest zal je nooit de resultaten geven die je wilt. Probeer mentaal koel te blijven en alles goed op te pakken. Goede muziek en meditatie kunnen veel positiviteit in je geest stimuleren.

2. Begin de dag met fenegriekwater:

fenegriekwater om buikvet te verminderen in 7 dagen

Het is bekend dat het drinken van fenegriekwater op een lege maag, ‘s morgens vroeg, helpt bij het verminderen van buikvet. Fenegriek bevat een verbinding genaamd galactomannan, die in water oplosbaar is. Van dit middel is bekend dat het de eetlust onderdrukt en een betere insulineproductie verbetert om snel gewichtsverlies te ondersteunen. Week gewoon een eetlepel fenegriekzaden in een glas water en laat ze een nacht staan. Consumeer het water in de ochtend om buikvet in één week te verminderen.

3. Vezelrijk dieet:

vezelrijk voedsel om buikvet te verminderen

Zich overgeven aan een goed dieet is de eerste stap naar het verliezen van darmvet in 7 dagen? Voeg veel vezelrijke voedingsmiddelen toe, zoals fruit, groenten, havermout en volkoren granen, die je spijsvertering kunnen verbeteren. Eet veel donkergroene bladgroenten die je ontlasting dikker kunnen maken en constipatie kunnen voorkomen. Door uw maag te legen, kunt u een afname van de taille merken die wordt veroorzaakt door een opgeblazen gevoel.

4. Drink veel water:

drink water om buikvet te verminderen in 7 dagen

Water is een zeer belangrijk onderdeel dat de stofwisseling van het lichaam regelt. Als u uw lichaam voldoende gehydrateerd houdt, helpt dit om gifstoffen en ander schadelijk afval weg te spoelen, naast het voorkomen van vochtretentie. Dit helpt op zijn beurt om de buikprojectie te verminderen en je zult er slanker en jonger uitzien. Dus, als je echt wilt weten hoe je het bovenbuikvet in 7 dagen kunt verminderen, doe dan gewoon je best om veel water te drinken, bijna 10 glazen per dag. Je kunt zelfs groene thee, kruidenthee zoals venkel gebruiken om de voordelen van gewichtsverlies te vergroten.

5. Drink citroen- en flespompoensap:

hoe buikvet te verminderen in 7 dagen flespompoen

Het drinken van een glas citroen en flespompoensap is een uitstekend middel om buikvet in slechts 7 dagen te verminderen. Flespompoen is een caloriearme groente die beladen is met vitamine C, riboflavine, voedingsvezels en andere gezonde voedingsstoffen die het metabolisme stimuleren en bijgevolg helpen bij het afvallen. Om dit te maken, voeg je stukjes Lauki of flespompoen toe aan een blender, samen met een snufje zout en gember. Zeef de vloeistof en voeg wat citroensap toe.

6. Massageolie om vetverbranding te stimuleren:

massage olie

KOOP HET HIER

Het masseren van je buik met vetverbrandende massageolie zal ook helpen om de potbuik in 7 dagen gemakkelijk te verminderen. Meng elk 2 eetlepels sesamolie en mosterdolie met 1 theelepel olijfolie. Verwarm dit mengsel zachtjes en breng het een paar minuten in een zachte cirkelvormige beweging aan op je hele buik. Dit zal helpen om de vetcellen te verbranden en je een strakke en platte buik te geven.

7. Voldoende slaap:

buikvet verminderen in 7 dagen door te slapen

Slaap is erg belangrijk voor een algehele goede gezondheid. Na een hectische werkdag is een goede nachtrust van 8 uur essentieel. Als je niet goed slaapt, verstoort dat je hormonale schema en kunnen de effecten erger zijn dan je je kunt voorstellen. Volgens verschillende onderzoekers is bevestigd dat een persoon die minder slaapt een groter risico loopt op obesitas. Wetenschappers suggereren ook dat je slaap- en eetpatroon met elkaar verbonden zijn. Dus, terwijl u dit dieet volgt en aan lichaamsbeweging doet om binnen 7 dagen buik te verliezen, zorg dan voor een goede nachtrust om positieve resultaten te krijgen.

8. Verhonger jezelf niet:

honger jezelf niet uit

Het is een complete mythe dat jezelf uithongeren zal helpen om in slechts 7 dagen van buikvet af te komen en ook gewicht te verliezen. 7 dagen lang geen voedsel meer eten zal niet helpen om buikvet te verminderen, maar zal het lichaam in plaats daarvan in een katabolische toestand brengen waarin de spierweefsels worden afgebroken voor energieopwekking. Het is daarom belangrijk voor vrouwen en meisjes om minimaal 1500 calorieën per dag binnen te krijgen, terwijl mannen niet minder dan 1700 calorieën per dag nodig hebben.

9. Eet vaker kleinere maaltijden:

Er wordt aangenomen dat het opbreken van een maaltijd in kleinere porties gunstig is voor het lichaam dan het consumeren van grote maaltijden. Het hebben van beperkte hoeveelheden voedsel belast uw spijsverteringsstelsel niet en bevordert een betere afbraak van voedsel om de opname van voedingsstoffen te vergroten. Houd er echter rekening mee dat deze maaltijden portiegroottes moeten hebben. Junkfood is strikt verboden.

10. Eiwitrijk en koolhydraatarm dieet:

Eet de komende week een kleiner aantal koolhydraten, omdat een teveel daarvan kan worden omgezet in vetzuren. Om je energie van brandstof te voorzien, kun je koolhydraten vervangen door eiwitten, die kunnen bijdragen aan spierkracht. Ga voor voedingsmiddelen zoals Tofu, Paneer, linzen, soepen, kip enz., Verminder witte rijst, pasta, op meel gebaseerde voedingsmiddelen zoals pizza die kunnen bijdragen aan darmvet.

11. Vermijd deze voedingsmiddelen strikt:

Vermijd deze voedingsmiddelen om buikvet in 7 dagen te verminderen

Suiker en transvetten zijn de belangrijkste boosdoeners achter uitpuilende buikjes. Een dieet met veel suiker houdt het insulinegehalte in het lichaam hoog en daarom heeft een persoon de neiging om vaker honger te hebben. Naast suikerhoudend voedsel, moet je ook gefrituurde dingen vermijden die vol zitten met gevaarlijke transvetten. Zout draagt ​​ook bij aan gewichtstoename. Dus, bezuinigen op bewerkte voedingsmiddelen met een hoog natriumgehalte. Zeg strikt nee tegen alcohol, wat een ernstige tol kan eisen van uw systeem.

Thuisoefeningen om buikvet te verminderen in 7 dagen:

Wanneer je binnen een week een hardnekkige buik wilt kwijtraken, heb je een work-out op maat nodig. Het moet zo zijn dat het zich op de juiste gebieden concentreert zonder dat je moe wordt. De training moet bestaan ​​uit cardiovasculaire oefeningen die je lichaamsvet in 7 dagen verzachten. Tien minuten hardlopen of roeien is voldoende. Oefeningen waarbij uw hele lichaam betrokken is, moeten volgen dat Push-ups, chin-ups en lunges goede oefeningen voor het hele lichaam zijn. Eindelijk, intensief aan de buik werken met sit-ups, leg raises en ab-crunches zal precies doen wat je wilt. Deze work-out zal veel zweet afvoeren. Als je zweet, verlies je niet alleen water, maar ook belangrijke mineralen uit het lichaam. Vergeet niet om uw training aan te vullen met voldoende vochtinname, inclusief glucose en Gatorade om uitdroging en mineraaltekort te voorkomen.

1. Crunch:

crunches om buikvet te verminderen in 7 dagen

Niets is zo effectief als crunches als een oefening om het buikje in zeven dagen te verminderen. Crunches zijn de oudste manier om buikvet te verminderen. Ze verminderen niet alleen je maag, maar maken ook je buikspieren sterker. Het is gemakkelijk te doen en kan thuis worden gedaan. Hier is hoe je het kunt doen.

 • Ga plat liggen met je knieën gebogen en je voeten op de grond.
 • Til je handen op en plaats ze achter je hoofd.
 • Adem diep in. Terwijl je het bovenlichaam van de vloer tilt, moet je uitademen.
 • Herhaal het inademen en adem dan uit als je omhoog komt.
 • Begin met 10 per dag en verhoog langzaam de telling.

2. Zijcrunch:

side crunches om buikvet te verminderen in 7 dagen

Verlies buikvet in een week door deze side crunch. Hoewel het misschien gemakkelijk lijkt om te doen, moet het rigoureus worden geoefend om eraan te wennen. Oefen side crunch dagelijks stap voor stap voor een korte tijd. Na verloop van tijd zul je wennen aan de energie die hiervoor nodig is. De onderstaande stappen zullen u helpen om dit gemakkelijk te doen.

 • Ga plat op de grond liggen.
 • Kantel je benen tegelijkertijd met je schouders naar dezelfde kant.
 • De side crunch richt zich meer op de spieren aan je zijkanten.
 • Begin elke dag met 10 keer per set en verhoog langzaam de herhalingen om binnen een week buikvet te verliezen.

3. Verticale beencrunch:

verticale beencrunch

Dit geeft antwoord op uw vraag hoe u in 1 week onderbuikvet kunt verliezen. Verticale beencrunches werken de spieren van uw dijen door het been verticaal te krullen en spiermassa op te bouwen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we het als stappen voor u opgesomd om aan de slag te gaan. Oefen dagelijks op deze manier.

 • Ga plat op de mat of op de vloer liggen met de benen naar boven gericht naar het plafond en dan
 • een knie die over de andere gekruist is.
 • Adem in en til vervolgens het bovenlichaam op richting je bekken.
 • Adem nu langzaam uit.
 • 12-16 crunches in twee of drie sets zijn ideaal voor elke dag.

4. Fietsoefening:

fiets oefening

Nee! je hebt geen fiets nodig. Wij vertellen je hoe je dit kunt doen zonder fiets. Fietscrunches zijn de beste manier om de rectus abdominis en de obliques aan te pakken, allemaal gecombineerd in één eenvoudige oefening. Hier is hoe het te doen.

 • Ga op de grond liggen en houd je handen achter je hoofd of op je zij terwijl je de crunches doet.
 • Til beide benen van de grond en buig ze vervolgens op de knieën.
 • Breng de rechterknie dicht bij de borst en houd het linkerbeen buiten.
 • Breng nu het rechterbeen naar buiten en het linkerbeen dicht bij de borst.
 • Je zult de stappen afwisselend met je twee benen moeten doen.

5. Omgekeerde crunch:

reverse crunches voor vermindering van buikvet

Reverse crunches zijn een goede oefening om buikvet in één week te verminderen. Ze zijn allemaal in de eerste plaats een wijziging van de eenvoudigste crunch. De reverse crunch versterkt je buikspieren, maar zorgt ook voor minder belasting van je rug en nek dan bij een gewone crunch. Deze oefening geeft je een aantal sixpacks buikspieren en zal tegelijkertijd je buik verminderen.

 • Ga op de grond liggen met je benen volledig gestrekt en je armen naast je romp met de handpalmen op de grond. Houd je armen stil tijdens de training.
 • Beweeg je benen zo omhoog dat de dijen loodrecht op de vloer staan ​​en je voeten bij elkaar en tegelijkertijd evenwijdig aan de vloer. Dit is je startpositie.
 • Wanneer je inademt, beweeg je je benen naar de romp en rol je je bekken naar achteren en til je de heupen van de vloer. Je knieën moeten je borst raken.
 • Houd de samentrekking een seconde vast en beweeg je benen terug naar de startpositie bij het uitademen.
 • Doe dit 3 sets van 15 keer per dag.
 • Dit wordt beschouwd als een van de beste buikspieroefeningen voor het onderbuikvet.

6. Rollende plank:

rollende plankoefening voor buikvermindering

Het belangrijkste punt van rollende plank is om het lichaam rond de buik, heup en het onderruggedeelte van het lichaam te trainen. Aan het einde van de training zullen je buikspieren strakker worden en zou je een paar buikvet hebben verloren. Hier leest u hoe snel u dit kunt doen. Het is zeker leuk.

 • Ga zijwaarts op de mat of vloer liggen.
 • Ondersteun je lichaam op je rechterelleboog en rechterbeen. Zorg ervoor dat de elleboog loodrecht op je schouder staat en dat je linkerbeen zich boven je rechterbeen bevindt.
 • Houd de knieën recht en je heupen mogen de grond niet raken.
 • Blijf ongeveer 30 seconden in deze houding.
 • Als u zich eenmaal op uw gemak voelt, kunt u ongeveer een tot twee minuten in deze houding blijven.

7. Zwemmen:

buikvet verminderen door naar het zwembad te gaan

Zwemmen is de beste oefening om buik in 7 dagen te verminderen. Terwijl je zwemt, werkt de waterbestendigheid als een kussen voor je spieren en gewrichten en blijkt het ook een uitstekende cardiotraining te zijn. Zwemmen is de meest effectieve manier om snel buikvet te verbranden, omdat het inwerkt op de hele spieren van het lichaam. Een andere reden waarom zwemmen de beste activiteit is om binnen een week buikvet te verbranden, is dat je er meer calorieën mee kunt verbranden in minder tijd. Hoe meer je zwemt, hoe meer calorieën je verbrandt en je zult in slechts 7 dagen kunnen pronken met een platte buik.

8. Lopen:

wandelen voor buikvet

Welke betere manier kun je bedenken dan elke dag een stevige wandeling van 30 minuten? Wandelen verbrandt je calorieën en doodt de onnodige koolhydraten uit je lichaam. Een gezond dieet en een snelle wandeling van een maand is de meest effectieve manier om die slappe buik van je af te werpen. Het is een eenvoudige, gratis en een van de gemakkelijkste manieren om actief te worden, gewicht te verliezen en tegelijkertijd gezonder te worden. Stevig wandelen kan je ook helpen om uithoudingsvermogen op te bouwen, overtollige calorieën te verbranden en je hart gezonder te maken. Een stevige wandeling van 10 minuten zal de magie doen en je hoeft niet echt uren te lopen.

Yoga om buikvet te verminderen in 1 week:

Er zijn veel yogahoudingen die je kunnen helpen om binnen 7 dagen een slankere taille te krijgen. Hier zijn de details van elk van hen, samen met de stappen om uit te voeren:

1. Boomhouding:

boomhouding voor vermindering van buikvet in 7 dagen

Boomhouding kan buikvet in 1 week verminderen. Vrikshasana yoga staat bekend als de boomhouding yoga en helpt de concentratie te verbeteren; op één voet staan ​​kan een uitdaging zijn, maar probeer het eens. Probeer deze yogahouding eens uit.

 • Verplaats je gewicht naar je linkerbeen.
 • Houd je rechterknie tegen je borst, pak je enkel en ondersteun de onderkant van je rechtervoet op je linkerdij.
 • Als je het gevoel hebt dat je de balans niet krijgt, houd je hand dan op je enkel terwijl je tegen je dij drukt.
 • Als je je juiste balans vindt, houd je handpalmen bij elkaar voor je borst.
 • Houd je buik stevig tegen je ruggengraat, zorg ervoor dat je nog steeds gemakkelijk kunt ademen.

2. Krijger pose:

krijger asana

Dit is weer een yoga om buikvet in 1 week te verminderen. Vermijd deze asana als je een zwak hart hebt. Raadpleeg uw arts voordat u hiermee begint. Het versterkt echter je rug, schouder, armen en dijen. De kunst is om de juiste balans te vinden.

 • Verplaats je gewicht naar de rechtervoet.
 • Knuffel je linkerscheenbeen tegen je borst en strek het dan recht achter je uit zodat het evenwijdig aan de grond is.
 • Strek je linkervoet uit en richt de tenen naar beneden.
 • Reik met je armen voor je lichaam in een rechte lijn vanaf je vingertoppen helemaal naar beneden en naar buiten via je linkerhiel.
 • Blijf in de houding tot 3 lange, diepe ademhalingen en keer dan langzaam terug naar je positie.
 • Herhaal aan de andere kant op dezelfde manier.

3. De boothouding:

boot pose

Boothouding versterkt de buik, wervelkolom en heupbuigers. Het stimuleert ook de spijsvertering en verbetert de kernkracht; een van de meest noodzakelijke krachten. Het helpt bij het verlichten van stress, waardoor buikvet kan verminderen.

 • Ga op je heupen zitten met beide benen gestrekt voor je.
 • Houd je handen achter je heupen en je rug lang terwijl je iets achterover leunt.
 • Til nu je benen van de vloer, terwijl je je buik de hele tijd vasthoudt.
 • Reik beide armen naar de zijkanten van je dijen.
 • Laat je benen op 45 graden zakken, totdat je lichaam eruitziet als een ‘V’.
 • Blijf in deze 10 lange, diepe ademhalingen, meestal gedurende 60 seconden.

We hopen dat deze gedetailleerde gids u zal inspireren om uw reis naar gewichtsverlies een vliegende start te geven. Hoewel deze methoden zeker kunnen helpen bij het verminderen van buikvet in 7 dagen, kunnen de resultaten van persoon tot persoon verschillen. In gevallen die chronisch of erfelijk zijn, kan de uitkomst veel langzamer zijn en is vaak een deskundig advies vereist. U kunt echter beginnen met het volgen van deze tips om een ​​gezonde levensstijl in te prenten en uw doelen langzaam maar zeker te bereiken!