Сватбеният ден е денят на момичето или вероятно дори на момчето. Така че е справедливо само тя да иска да изглежда много красива на този ден. Въпреки че обличането и гримът ви могат да се различават в различните региони, винаги е възможно да изберете и други варианти, носени от красиви индийски булки, и да го приспособите към вашия стил. Звучи като идея?

Моден грим за сватбения ден търси индийската булка 2021 г.

Всяка булка е различна и нейният избор също е различен. Вероятно никоя булка не би искала нещо различно от обичайното. Имайте предвид, цветовете, които избирате, и грима, който предпочитате. Това ще окаже влияние върху това как изглеждате този ден.

Така че, наистина не е нужно да се притеснявате да мислите как да се обличате като красива индийска булка. Имаме много идеи да ви дадем. Разработихме и събрахме няколко снимки на индийски булчински снимки заедно с индийски изображения на булчински грим, за да ви подготвим за великия ден.

Най -красивите индийски булки в сари и рокли:

Нека я намерим със споменатите топ 30 на най -красивите индийски булчински гримове.

1. Dewy Bridal Makeup изглежда:

Dewy Bridal Makeup изглежда

Блясъкът на булката трябва да бъде подсилен със светеща основа, вместо да избере напълно матов грим. Въпреки че се смята, че гримът на Dewy изглежда зле на снимките, човек трябва да избере подходящ за снимки грим или грим с висока разделителна способност.

2. Контуриране на светлина с индийска булка:

Контуриране на светлина с индийска булка

Дръжте бижутата си съчетани с вашия грим. Ако бижутата ви са тежки, уверете се, че гримът ви играе ниска роля, за да ви възпре да изглеждате прекалено нахални. Гримът на красивата индийска булка има леко очертаване и руж, тъй като нейните манг тика и джумки са тежки.

3. Цветна индийска булка:

Цветна индийска булка

Между червения цвят и булката има душевна връзка. Това е цветът на любовта и е символ на състрадание. Гримът е весел като булката, с небрежно очертани очи и тъмно розово червило. Веждите са добре оформени и по бузите на булката има здравословен руж.

4. Златен булчински грим:

Златен булчински грим

Златото е прекрасно. Съмнявате ли се в това? Винаги се свързва с булчински грим. Златните сенки за очи и блясък са най -предпочитани за искрящия вид. Гримът на булката е златист, с измиване на злато върху очите, което е опушено с черно за дефиниция, съчетано със златиста бронзова буза за слънчево излъчване, заедно с розово червило със златен блясък. Той излъчва топлината в тена на булката. Златото работи със светли и житни тонове на кожата, докато бронзът работи чудесно с тъмни и дълбоки тонове на кожата. Този индийски булчински грим е прост и елегантен!

5. Златен и червен булчински грим:

Златен и червен булчински грим

Много булки предпочитат естественото сияние в деня на сватбата си, отколкото с тежък грим. Булката на снимката има клепачите си с измиване на приглушено злато и гънката, дефинирана с кафяви матови сенки за очи. Веждите са добре извити и запълнени, за да изглеждат по -пълни.

Устните, съчетани с тъмните и тежки очи, са меко приглушено розово, което изглежда също толкова перфектно. Но бузите имат розов нюанс, който извежда естествения руж на лицето. Контурирането на лицето се пропуска с определени очи. Това е най -предпочитаният индийски булчински грим.

6. Пакистански индийски булчински грим:

Ислямски булчински грим

Не всички булки избират естествена розова тонизирана устна, някои я харесват смело и предпочитат червени устни, които съответстват на облеклото. Тенът на булката е житен и изравнен, за да изпъкне червеното червило. Очите са добре дефинирани и лицето е добре очертано, докато ружът липсва. Червеното червило подобрява формата на устните на булката, като добавя еднакво привличане, за да съответства на очите. Лицето на булката е добре подчертано, за да придаде еднакъв блясък по цялото тяло.

7. Булки с бижута:

Булки с бижута

Координацията на цветовете е най-важният аспект на грима и облеклото, както и бижутата. На снимката облеклото и гримът на булката са розови, а бижутата са комбинация от розова лавандула и зелено. Розовите в облеклото, бижутата и грима са с един и същи тон и следователно подобряват тена й повече.

Сянката на очите е розова и смесена със злато, бузите са лилаво розови, което съответства на овалните камъни в бижутата. Червилото съвпада точно с очите й, розово със златист блясък. Той създава комбинация от розови цветове, добавяйки повече топлина към по -хладния нюанс на булката. Това е типичен традиционен индийски булчински грим.

8. Бронзов булчински грим:

Бронзов булчински грим

Бронзовият грим никога не се обърка за булките, особено за тези с богати тонове на кожата. Булката носи бронзов грим на снимката по -горе и тя върви с червеното и зеленото си облекло, което играе фин контраст на топли и хладни нюанси.

Бузите на булката привличат първо внимание, а след това и очите. Гримът на очите е бронзов и зелен, този на нейното облекло. Червилото й е с наситен бронзов цвят с топъл тон, а леглото в бижутата излъчва повече топлина във външния вид като цяло.

9. Shimmery Gold Smokey Булчински грим:

Shimmery Gold Smokey Булчински грим

Добавянето на цвят към външния вид на булката е сигурно забавно, но изисква смелост да се отнесе. Червените, златните и бронзовите са конвенционални цветове. Не е лесно, но смело да изпробвате горещо розово облекло и трик грим, за да отидете с него.

Изображението на индийската булка по -горе нарушава всички норми за бронз и червено. Гримът на очите й е блестящо злато, пушено с лилава сянка на очите и добре изразено око, съчетано с розови устни, нито твърде силно, нито твърде мълчаливо. Нежността на розовото ще разкрие топлината в кожата на булката, карайки художника да пропусне хайлайтър или бронз.

10. Кафяв булчински грим:

Кафяв булчински грим

Розовото облекло, съчетано с кафяв грим, нарушава нормата. Този последен индийски булчински грим е добре координиран с роклята и стила. Синьото на нейната бродерия и бижута се използва за очи и се изпушва с тъмно кафяво. Лицето е очертано и бронзирано, за да съответства на устните й. Устните й можеха да са оттенък на горещо розово, но бронзово кафявото също така справедливо прикова очите.

11. Индийска булка, използваща фалшиви мигли:

Индийска булка използва фалшиви мигли

Булчинският грим не само подчертава най -добрите черти, но и скрива несъвършенствата. Така че скриването на белези и петна се превръща в решаваща стъпка към безупречната база. Но някои може да имат редки вежди и тънки мигли или тънки устни. Така че е необходимо да попълните веждите за по -плътна вежда или да използвате помощта на изкуствени мигли, за да озарите очите й. Облицовката на устните отвън ще добави пълнота, като в средата на долните устни ще се появи гланц за устни.

12. Златен и зелен сватбен грим Вижте:

Златен и зелен сватбен грим

Булка и опушен Очи или двуцветни сенки за очи никога не грешат заедно. Но ако булката носи златни бижута, винаги е безопасно да отидете със златни сенки, а не със сребро. Контрастът може да накара индийската булка да изглежда разпръсната и непланирана. Не е правило да държите устните си голи винаги с опушен поглед. Така че не се колебайте да опитате нещо различно.

13. Елегантна индийска булка

Елегантна индийска булка

Булката има цялата си свобода да стане по -смела с нюанса на червилото. Така че, винаги е препоръчително да го държите в същия оттенък като облеклото си. Булката тук е облечена в розово облекло и кожата й е топлокафява, а тя избира розово кафяво червило, което озарява лицето й, отколкото да изглежда високо. Очите й имат златисто и кафяво, за да допълнят цвета на очите й.

14. Бенгалски булчински грим с червен бинди:

Бенгалски булчински грим с червен бинди

С разнообразна култура и религия в цяла Индия имаме толкова много определения за традиционния индийски булчински грим. Ето една традиционна бенгалска булка, носеща конвенционалното червено сари с яркочервено бинди на челото. Гримът се поддържа бронзиран, за да се увери, че не се сблъсква с червеното облекло и бинди. Бледо измиване на бронзова сянка за очи с крилата очна линия, която изобразява бадемообразната форма на очите на булката и розово бронзово червило, което върви добре с червения цвят, ще я определи красиво.

15. Южноиндийска булка:

Южноиндийска булка

Сватбената булка в Южна Индия обикновено е тежка с бижута и подчертава очите, отколкото устните. Но тази булка нарушава нормите, като се откроява, като подчертава очите и устните и двете заедно. Бузите й изглеждат целунати от слънцето, а устните й комплиментират грима за опушени очи, без да изглежда силно и да балансира правата му.

16. Прост булчински облик:

Прост булчински вид

Много от индийските булки търсят естествено изглеждащ грим, за да бъдат истински индийски булки, ако церемонията се провежда през деня. Гримът е мек, а устните естествено сияят. На снимката булчинският грим е много естествен, но очите й са дефинирани прецизно, а миглите придават живот на външния й вид.

17. Булка от Махаращрия:

Махаращрийска булка

Махаращрийска булка 2

Популярен стил е булката от Махаращрия с облекло с тежки бижута и мек грим, който балансира цялата визия. Очите имат опушена дефиниция, а устните и бузите имат естествена розовост.

18. Rajasthani Bride Makeup Look:

Rajasthani Bride Makeup Look

Грим за булката от Раджастани 2

Понякога браковете са единствените традиционни церемонии, при които кръвоизливът не е бляскав. Блестящият грим на очите е ярост и изглежда прекрасно на снимките и вечер при слаба светлина. Булките носят блестящи сенки за очи на очите си и еднакво тонизирано червило на устните си, докато останалите са роси и без блясък. Този индийски булчински грим е друг добър в нашата колекция!

19. Мюсюлмански булчински поглед:

Мюсюлмански булчински поглед

Контурирането на лицето е по избор, когато става въпрос за булки. Някои са благословени с естествено издълбана челюст или нос и скули. Но трябва да се смеси добре, за да не се показва на снимки. Очите на булката са подчертани най -много, а лицето й е добре очертано, като основно се обръща внимание на естествената й красота, която изглеждаше гримирана.

20. Булчински грим за очи с безупречна основа:

Булчински грим за очи с безупречна основа

Булчински грим за очи с безупречна основа 2

Очите са прозорец към душата и няма друг начин, освен да ги подчертаете в най -добрия ден на момичето, освен чрез безупречна основа и грим за очите. Гримът на очите на булката изглежда балансиран с остро изразени очи и розово кожа и червило в цвят праскова. Опитайте това, като вземете подсказки от изображението на булката от Индия по -горе.

21. Лек сватбен грим Вижте:

Лек сватбен грим

Червеният цвят символизира просперитет, любов и състрадание в различните култури. А за булката той представлява и символизира самата му същност. Така булката никога не може да сбърка с червения цвят. Червеният цвят върви както със златни, така и със сребърни бижута. Булката по -горе става по -смела с червени очи и устни и е балансирана с безупречна основа и пропускащ руж.

22. Smokey Bridal Eye Makeup Look:

Smokey Bridal Eye Makeup Look

Червено булчинско облекло изглежда непълно с опушени очи. Булка на снимката по -горе комбинира грим за опушени очи с красиво червено облекло.

23. Северноиндийска булка:

булки индийски

Използването на сребро върху топли тонове на кожата наистина изглежда контрастно и определя красотата в елегантност. Изображението на индийската булка по-горе, спортен грим за опушени очи със сребристо-сиво облекло и очертана буза по протежение на носа. Очите й са удължени с грим и повече с коса, вързана назад.

24. Модерен индийски булчински поглед:

Модерен индийски вид на булката

За една от онези сватби през деня е необходимо и по желание и двете поддържат естествено розовите устни. Една от най -избраните визии е естествена и минималистична. Ако имате чиста кожа, едва ли ще ви е необходим грим, за да скриете несъвършенствата и белезите. Минималното присъствие на грим излъчва вътрешното сияние до естественото зачервяване на булката. Kohl или Kajal е един от Solah Shringar, така че се използва за всички индийски булки. Той определя очите, като добавя към него повече блясък.

25. Синьо и златно булчинско излъчване:

Синьо и златно булчинско излъчване

Да бъдеш нещо различно и да избираш необичайния и цветен грим, но смел, е бурна тенденция в днешно време. Много от индийските булки дори избират неонови цветове за нокти, облекло или за грим за устни или очи, за необичаен цвят. Снимката на индийската булка по -горе смело носи смел грим на очите и смели устни. Електрически грим за сини и златни очи, съчетан със смело изражение на червени устни, което съответства на облеклото и бижутата.

26. Индийски сикхски булчински грим:

Индийски сикхски булчински грим

Булката има смел грим с пълни гънки, съчетан с фини розови устни. Има сини, лилави, розови, зелени нюанси и розови цветове, а гримът, както можете да забележите, е пъстър, но не много силен. Maang Tikka заема мястото на Bindi.

27. Лек розов грим:

Лек розов грим

Освен всички тенденции в булчинския грим, един вид, който ще подхожда, всички индийски булки могат да опитат естествената розова визия, която само подчертава вече руменината на булката. Снимката на индийската булка по -горе има сияен тен, който е добре подчертан и вместо други цветове, естествената й розовост по бузите и устните се изкупува с помощта на розов цвят и червило.

28. Булчинският поглед на Пенджаби:

Булчинският поглед на Пенджаби

Обикновено булката от Пенджаби носи червен или кестеняв лехенга на големия си ден. Има минимални бижута и подчертава лицето ярко. Пръстенът за носа и тежките гривни са допълнителното внимание, което тя ще получи. Заедно с червената лехенга, червеното червило придава по -ярък тон на цялостната визия.

29. Простият християнски булчински поглед:

Простият християнски булчински поглед

Някои от простите булчински визии идват в категорията с нисък грим. Тази тук е християнска сватба, където булката носи красива бяла рокля с минимални или никакви бижута. Булката носи само малка тапицерия и проста огърлица. Мекият каджал и голият грим е най -подходящият грим, който ще съвпадне тук. По -светлите нюанси на червилото биха могли да бъдат най -добрият избор.

30. Североизточен булчински облик:

Североизточен вдъхновен булчински поглед

Изображението показва асамска булка, която носи просто сари, подарено от майка си, известно като мехла чадар. Асамската булка обикновено е с по -малко костюмирани традиционни бижута. Маанг тикка се смята за благоприятен. Очите й са красиво направени с минимален каял и големи обеци. Гривните са прости и са съчетани с червено червило.

Тъй като сватбеният сезон е зад ъгъла, не се страхувайте да изпробвате 30-те различни индийски булчински визии, които ще ви направят елегантни и елегантни в деня ви на D. Уверете се, че се грижите за кожата си. Тежките дози грим не вървят добре с много хора за кожата им. Светят по -ярко от Слънцето!