Булките нямат какво да правят в деня на сватбата или преди това, но са може би най -натовареният човек от всички на пода. Стресът им не се отнася само до външните работи, но има и много вътрешни сътресения, които я смущават.

Сред всичко това е и голямата задача, за която тя се тревожи, ето как ще вървят нещата, след като сватбените церемонии започнат. Това включва цялостния й външен вид по отношение на функциите и тъй като всичко това не може да бъде постигнато само за един ден, какво трябва да се направи преди ръка, за да придаде перфектния вид на големия й ден.

Известни булчински грим пакети в Индия

Така че, за да улесните работата на бъдещите булки, ето най-доброто от грим и пакети за сватба от най-добрите марки, които ще гарантират вашето удовлетворение.

Най -добрите булчински грим пакети в Индия:

1. Булчински пакети Lakme:

  • За подготовка да изглеждате най-добре на големия ден, Lakme предлага пакет за предбрачна аура и пакет за златен блясък преди сватба
  • За да накарате челюстта да отслабне в най -важните дни и функции Годеж – Саган – Пакет за приемане и Булчински пакет.
  • В последния момент пакет за младоженска аура от DE-стрес
  • За булките, които нямат много свободно време преди сватбата, изчерпателни пакети като: The Bridal Golden Glow Package и Pre-Bridal Premium Package
  • Булчински платинен светещ пакет за цялостна грижа и вътрешна красота: за тези, които могат да посветят много време преди сватбата.
  • Персонализирани сесии на експертни съвети относно специалните неща, които и какво не трябва преди сватбата, които също действат като сесия за облекчаване на стреса.
  • Специализирани услуги за семейство и приятели

2. Булчински пакети на Kaya Skin Clinic:

60 -дневни сватбени ритуали:

Пакетът е предназначен за тонизиране на кожата, за да изглежда безупречно за период от 60 дни. В зависимост от вашия тип кожа, се извършва лечение за вътрешен блясък.

30 -дневни сватбени ритуали:

Този пакет се фокусира върху оформянето на кожата, за да я подмлади и да я накара да изглежда свежа през цялото време до сватбения ден.

15 -дневни сватбени ритуали:

С милиони неща за вършене и задачи, за които да се грижите, булката не трябва да изглежда уморена и скучна. Този пакет осигурява блясък и енергия на лицето на бъдещата булка.

Булчинско злато:

Пакетът прави лицето и тялото ви да изглеждат сияещи и без спецификации. различни лазерни процедури за епилация са включени в пакета, за да се чувства булката и да бъде уверена.

Сватбен блясък:

Това отново е 30-дневен пакет, персонализиран да бъде в полза на булката-да бъде по възможно най-добрия начин. Състои се от цялостно попълване на кожата, за да получи вътрешния блясък и да направи булката в центъра на вниманието на всички с нейната естествена красота.

3. Булчински пакети Tattva:

Tattva предлага различни комбинации от услуги, които предлагат на бъдещата булка с повече от един избор на продължителност според нейните предпочитания и удобства. Тези пакети са:

45 -дневен цялостен пакет: Състои се от 4 сесии лъчева терапия за лице за вътрешен блясък, 2 сесии за полиране на гърба, измиване на тялото, масажни сесии, педикюр с горещи камъни, маникюр и спа център за коса.

20 -дневен пакет: Състои се от 3 сесии за лице, една сесия за полиране на гърба, измиване на тялото, масаж с горещи камъни, маникюр, спа център за коса и флорален педикюр.

10 -дневен бърз пакет: Състои се от по една сесия от специални булчински лица, полиране на тялото, масаж на тялото, педикюр, маникюр и масаж на главата.

Надявам се, че тези булчински пакети са самодостатъчни и са разрешили напрежението ви. Те не са изчерпателни, но тъй като са високо класирани и най -търсени, ще гарантират, че сте в сигурни ръце и няма експерименти и напрежение в ума ви във вашия голям ден.