Сватбата е един от най -специалните дни в живота на една жена. Това е денят, в който тя иска да изглежда повече от перфектно, защото е в центъра на вниманието. Има обаче много предизвикателства, с които тя трябва да се справи, преди да успее да получи безупречен вид, който кара главите да се въртят. Гримът е един от най -критичните фактори тук и трябва да бъде наравно с не само чертите на булката и да съответства на сватбеното облекло, но и според сезона. Да, има различни съвети за грим, които трябва да се спазват за различните метеорологични условия.

мусонен булчински грим

За булните булки, когато времето е влажно, ето ръководството, което дава най -добрите предложения, които трябва да се следват. Проверете го и следвайте внимателно.

Най -добрите съвети за сватбен грим за мусон.

За базата:

Преди да започнете действително с процеса на гримиране, важно е да измиете и почистите добре лицето. Наред с това, кубче лед трябва да се търка по лицето за 7-10 минути, което ще контролира изпотяването, причинено от влажността, и ще помогне на грима да остане за по-дълги периоди от време. Това е първото основно предложение и едно от най -важните за създаване на перфектна основа за грим.

Използване на стягащ/тонер:

Последвано от използване на лед върху кожата, стягащото трябва да се използва върху мазна кожа и тонер върху суха кожа. Това ще помогне за допълнително освежаване на кожата и е идеално за идеален грим по време на мусоните. Най -добре е да използвате тези продукти от добри марки и с най -високо качество, за да сте сигурни, че няма кожен проблем.

Грунд без масло:

Човек трябва да използва само грунд без масло за създаване на равномерна основа при това време, което е горещо и влажно и ни кара да се потим много. Използването на безмаслени продукти ще гарантира, че кожата остава свежа и потта не изчиства грима.

Фондация на водна основа:

Вместо кремове на основата, за предпочитане е булката да използва основи на водна основа, които отново могат да помогнат на кожата да стане лепкава и мазна при влажно време на мусон. Човек трябва да използва фон дьо тен с чиста четка, а не пръстите, което може да допринесе за проблема с омазняването и замърсяванията, които обикновено се залепват по -бързо върху кожата през мусоните и лятото. Имайте под ръка качествена основа на водна основа за желани резултати.

Използвайте прах, абсорбиращ масло:

Покрийте фон дьо тена с прах, абсорбиращ масло, който ще ви помогне при определянето на грима, както и за контрол на потта и маслото върху лицето. Това също ще помогне на грима да остане свеж и да издържи дълго. Това също ще попречи на грима да слепне. За целта могат да се държат и хартии за попиване. Това е един ефективен съвет, който мусонната булка определено трябва да се придържа.

Избягвайте всички гримове на базата на крем:

Независимо дали говорим за руж или за сенки за очи, всеки грим, който е на крем, не се препоръчва за грим на булката от мусон. Спрей за настройка на грим трябва да се използва върху прахообразни продукти, за да се поставят перфектно и да получат желания вид.

Избягвайте блясъка/блясъка:

Добавянето на блясък и блясък към лицето ще го накара да блести и да изглежда мазно. Това означава само, че човек трябва да избягва използването на тези продукти за грим върху кожата по време на мусоните. Най -добрият заместител на тези продукти е матовият бронз с добро качество. Това е един от най -интелигентните избор, който може да се направи.

Водоустойчиви продукти за грим:

Друг ефективен и съществен съвет за булчинския грим по време на мусоните е да използвате очна линия и спирала, които са водоустойчиви по природа. Това ще избегне избледняване на цвета през влажния сезон. Използвайте черни сенки за очи върху продуктите за грим, за да ги настроите допълнително.