Страничните прически имат различна фенска база – изглеждат съвременно, модерно, много стилно и елегантно. За всички булки тук, ако търсите остра коса за специални събития, тази сватбена прическа от тази страна е най -добрата. От приеми до партита в басейна до неформални събирания и сватбени събития, тези сватбени прически са най-модерните и красиви, на които наскоро се натъкнахме, и не можем да спрем да ги бликаме.

При тези гримове косата се разресва настрани, за да изглежда, а те придават специалния, очарователен и елегантен вид без усилие. Проверете нашия модерен списък на тези сватбени прически със снимки със снимки и ще разберете защо!

Топ 9 сватбени прически, отстранени с дълга и средна коса:

Много известни личности са носили прически със заоблени страни и сега е ваш ред. Независимо дали косата ви е дълга или средна, можете да я оформите по този начин. Следват някои от най -добрите сватбени прически отстрани.

1. Странична сватбена руса сватбена прическа:

сватбени прически отстрани отстрани

В тази прическа по -голямата част от косата е отстранена отстрани и има къдрици в края. С великолепни златисти руси нюанси, това е една от най -добрите сватбени прически. Тази елегантна коса, разделена отстрани, има големи вълни, които са създадени с ролки. Жените с дълги лица ще изглеждат абсолютно очарователни с тази прическа.

2. Странична конска опашка:

отстрани измита сватбена коса дълга

Страничната конска опашка е носена от много известни личности през годините и очевидно е една от най -модерните прически. Това ще изглежда перфектно със сватбена рокля. Дългата коса е основната необходимост за оформяне на опашка. Опашката може допълнително да бъде разделена на парчета, които да оформят лицето.

3. Side Swept Updo:

отстрани прибрани прически за сватби

Сред най -бляскавите прически тази заслужава да се спомене. Дебела и обемна коса, необходима за този вид, тъй като по-голямата част от косата е заключена и отстранена. За оформяне на коса по този начин трябва да навиете долната част на косата и да я регулирате със спрей за задържане.

4. Easy Breezy:

отстрани пометени къдрици сватба

Тази прическа ще бъде идеална за среща или абитуриентска вечер. Тук почти цялата коса е наклонена наляво и накъдрена на определени участъци. Той също така има вълни в специфични области, което прави този вид все по -завладяващ. Жените с кръгло лице могат да опитат този изглед. Ако имате средна до фина коса, ще разтърсите този вид без съмнение.

5. Закрепете задната страна:

отстрани измита сватбена коса със средна дължина

Прическата Pin Back Side е изискана и има няколко малки факти, които трябва да имате предвид, докато оформяте. Типът коса е огромен фактор при оформянето. Можете да направите косата си да изглежда като обръсната от едната страна, без да използвате машинки за подстригване. Стилистите намират това за интересна прическа и я препоръчват за жени с дълги лица.

6. Странични къдрици:

отстрани забъркана булчинска коса

Тази прическа изглежда смела и силна и ефективно ви определя. Въпреки че изглежда дебел, той има меко докосване на небесни къдрици към края. Този вид може да се постигне с помощта на ролки в края на косата.

7. Опашка от сладка страна:

отстрани коса шаферка

Тази очарователна прическа е за хора с кръгло лице. Той идва със странични метене на бретон и е идеален за сватба или други поводи като пикник и др. За да установите този вид, първо изрежете косата, след което я подсушете с подходящ храст. В крайна сметка използвайте със спрей, за да осигурите здраво задържане на косата.

8. Странични разхлабени къдрици:

странични индийски сватбени прически

Този външен вид идва със странични метещи се къдрици, които макар и разхлабени, не излизат извън контрол. Този добре поставен изглежда лъскав и ще изглежда перфектно при жени с дълги лица. Косата със средна дължина също е подходяща за този вид.

9. Rocker Sweep:

Сватбена прическа отстрани

Rocker Sweep е атрактивна прическа с елегантни отстрани. Кръгли или сърцевидни лица могат да приложат този вид.