Мусонът е сред любимите сезони на хората по целия свят. Просто не прави околността красива, но и пълна с цветове. И когато говорим за дъждове, не можем да пропуснем чадъри, които са най -важният елемент, който виждаме по време на мусоните. Чадърите се предлагат в различни дизайни, цветове, форми и размери, въпреки че дългите чадъри правят най -доброто от партидата, защото ви дават пълна защита от дъжд и са супер удобни за носене и използване, когато вали.

Най -добрите и стилни модели на дълги чадъри в Индия:

Прочетете, за да знаете какви дълги чадъри е най -добре да носите около този мусон:

1. Купол чадър:

Куполни дълги чадъри

Този купол с чадър е с PVC покритие и се използва много често в западните страни в мусон. Освен че ви спасява от дъжда, той ви дава ясна представа как изглежда дъждът. Той е лек и също така лесен за носене. Куполът му е поставен на разумна височина, което го прави дълъг чадър с дръжка.

2. Черен чадър:

Черни дълги чадъри

Дългият черен чадър като този ви осигурява защита не само от дъждовете, но и от слънцето, за разлика от PVC чадъра, който не може да се използва по време на слънчева светлина. Тъй като е черен на цвят, той не се замърсява бързо и е издръжлив и почистващ се. В Индия най -често се използва този вид черни дълги чадъри.

3. Плътен чадър:

Дълги чадъри с волани

Тъй като чадърите също са аксесоар, те се предлагат в различни цветове и дизайн, така че този чадър идва с волани, за да отговаря на дамския стил. Това е дълъг чадър, който може да се използва удобно както през лятото, така и през дъждовете. Той е доста удобен и лек за носене и също така осигурява защита на цялото тяло, което се грижи за формата на купола си.

4. Сгъваем чадър:

Сгъваеми дълги чадъри

Този дълъг чадър не е подходящ само за слънчева светлина и дъждове, но е и ветроустойчив. Може да се държи стабилно по време на силни ветрове и може лесно да се носи наоколо. Неговият светло син цвят и може да се носи и като аксесоар. Чадърът също е издръжлив и изсъхва бързо.

5. Чадър с крива дръжка:

Дълга дръжка с чанта

Този мъжки дълъг чадър с извита дръжка е здрав и здрав чадър. Лесно се носи наоколо по време на обилни дъждове и се използва и през лятото. Чадърът има мъжествено докосване, което го прави за предпочитане да се използва от мъже. Те са издръжливи и не се замърсяват лесно.

6. Цветен чадър:

Дълги цветни чадъри

Този цветен чадър е този, който е предпочитан предимно от жените поради елегантния си дизайн и щампа. Този чадър е подходящ за носене при дъждове и се предлага с дървена дръжка, която поддържа здраво захващане на чадъра. Той е лесен за измиване, но трябва да се почиства редовно, за да се поддържа неговият дизайн и печат.

7. Червен чадър:

Червени дълги чадъри

Този обикновен червен чадър е този, който ще бъде предпочитан от повечето хора поради удобното му боравене и съхранение. Той идва с регулируем капак, който може лесно да се сваля и поставя отново. Този капак също помага за източване на водата от чадъра в случай на обилни дъждове.

8. Тангентен чадър:

Тангентни дълги чадъри

Този чадър е уникален сред многото. Той има автоматичен бутон на дръжката си за отваряне, а двете му страни са по -къси с 6 инча, за да позволят ясно виждане по време на дъжд или слънчева светлина. Материалът му изсъхва бързо и велкро лентата държи чадъра за по -добро съхранение.

9. Чадър с балдахин:

Дълги чадъри с балдахин

Този чадър с балдахин е този с дълга дръжка, която помага да се покрие цялото тяло на човек. Придава силно и качествено усещане и може лесно да се носи. Той е лек и с различен дизайн го прави задължителен аксесоар както за мъже, така и за жени.

Чадърите са полезен аксесоар, който трябва да е удобен и лесен за носене. Дългите чадъри осигуряват пълна защита, а също така придават здрав и здрав вид на чадъра. Те са издръжливи и не се повреждат лесно.