Чадърите правят своя отпечатък навсякъде по света по отношение на спецификации, дизайн, мода. Такива още идват като сватбени чадъри. Това са тези, които са специално избрани за сватбени цели. Сега тя може да бъде многофункционална или еднократна. Освен това има много такива сортове, които попадат под този чадър. Може да има и дълготрайност. Сватбата на местоназначението обикновено използва тези видове чадъри. Те могат да се използват като самостоятелни или като вътрешен двор. Така че това са някои от начините да се внуши използването на чадъри.

Индийски дизайни на сватбени чадъри:

Ето списъка с топ 9 булчински чадъри за индийска сватба,

1. Ръчно изработени сватбени чадъри:

Ръчно изработени сватбени чадъри

Ръчно изработената има свой вкус и фигура. Това може да бъде доста традиционен и булчински чадър. Това може да бъде един от най -добрите избори за сватбени чадъри, където стандартът има голямо значение. Най -добрият избор могат да бъдат многоцветни ръчно изработени чадъри. Спецификациите са подобни на тези на нормалния чадър.

2. Чадър с шапка:

Шапка Шапка чадър

Това отново са булчински чадъри за сватби, които в момента са най -използваните. Чадърът с шапка има своя собствена същност по целия свят. Това отговаря на всяка среда. Той има капачка като на върха на чадъра за защита и най -добрият избор може да бъде бял сватбен чадър.

3. Прозрачен чадър:

Прозрачен чадър

Това са ясните чадъри за сватби, които могат да се използват от булката на сватбата, така че да се мотае над нея. Прозрачният е доста елегантна техника, подходяща за сватба и най -добрият избор може да бъде прозрачен чадър със син цвят.

4. Сватбеният чадър на Раджастан:

Сватбен чадър на Раджастан

Разнообразието от Раджастан включва доста чадъри за сватба, които са доста традиционни по форма. Освен това, бродираният им вид придава очарователен вид, на който да се възхищаваме. Освен това те могат да се използват и за отделни лица. Най -добрият избор може да бъде многоцветен чадър. Това могат да бъдат индийските сватбени чадъри.

5. Чадър Wind Jammer:

Чадър Wind Jammer

Дори чадърите за заглушаване на вятъра могат да се използват, тъй като се фокусират върху заглушаването на вятъра. Може да се използва за група хора, тъй като представлява големи сватбени чадъри. Те могат да бъдат и персонализиран сватбен чадър, който да има над него. Най -добрият избор може да бъде бял и черен чадър.

4 доста сватбени сватбени чадъра за булка:

6. Цветен сватбен чадър:

Сватбен чадър на цветя

Белият булчински чадър може да бъде избор от флорални чадъри. Издълбаването на красиви цветя наистина придава изключителен вид, на който да се възхищавате на сватбата. Творческите цветя наистина дават същност на любовта. Най -добрият избор може да бъде бял цвят чадър.

7. Бродиран сватбен чадър:

Бродиран сватбен чадър

Бродираните сватбени чадъри са най -използваните чадъри. Най -хубавото в него е международното и национално дърворезба на флорални бои, което му придава очарователен вид. Те също могат да бъдат многоцветни. Те се считат за фантастични чадъри за сватба.

8. Общ сватбен чадър:

Общ сватбен чадър

Това са сватбените чадъри за дъжд, които са доста плоски и могат да бъдат подходящи за сватбени цели. Плоскостта изчиства слънчевите лъчи и валежите да паднат върху тях. Най -добрият избор може да бъде голям бял сватбен чадър за сватбени цели.

9. Стилен дантелен чадър:

Стилен дантелен чадър

Дантелените чадъри за сватба са стилните чадъри, които са в тенденция в днешно време. Най -добрият стилен чадър може да бъде този, който има връзки около себе си, който е най -подходящ за булката. Най -добрият избор може да бъде дантелен чадър в бял цвят.

Сватбените чадъри имат своя специален моден град. Най -добрият избор зависи само от вас. Освен това стилните дантелени чадъри са най -подходящите чадъри за сватба. Могат да се използват дори бродираните от Раджастан и ръчно изработените чадъри с различни разновидности.