Направете вашето пътуване до плажа или малка разходка със семейството и приятелите си незабравими. Да, наистина бихте се насладили на деня, когато сте добре оборудвани с такива чадъри за маса. Този вид чадъри с маси са идеални и за вашата градина. Можете също така да проектирате това външно обзавеждане според вашето желание, което тогава би паснало добре на вашия екстериор.

Най -добрите чадъри за маса:

Ето топ 9 модела чадъри за маса, които определено са много впечатляващи.

1. Чадъри за маса за мини-пикник от кедър:

Чадъри за маса за мини-пикник от кедър

Това е детска маса за пикник с чадър, която е универсална и подходяща за вълнуващ пикник. Те имат предварително пробити отвори за лесен монтаж. Този чадър има регулируема височина до 66 инча. Висококачествената материя на сенника осигурява удобна сянка с място за окачване с няколко дейности върху нея.

2. Чадър с мебели за вътрешен двор:

Чадър с мебели за вътрешен двор

Този дизайн на чадър за вътрешен двор със сигурност би ви помогнал да добавите красота на вашия сладък дом. Това е от полза за тези, които търсят да запълнят външното си пространство с надеждни мебели. Сенникът и столовете се съчетават със същите материали от тъканта. Чадърът е много по -здрав и издръжлив.

3. Уникални чадъри с вътрешна маса:

Уникални чадъри с вътрешна маса

Ето впечатляващата колекция от поредицата прикрепени чадъри към вътрешната маса. Този чадър за маса на открито е много уникален по своя външен вид, тъй като има сладка и малка масичка за вътрешен двор, която е проектирана да си подхожда. Полюсът на чадъра е изработен от алуминий, а тъканта на сенника е найлон.

4. Зелени и бели градински чадъри за маса:

Зелени и бели градински чадъри за маса

Изработен е от трайни и устойчиви на атмосферни влияния кедрови материали. Този чадър за маса за пикник е с размери само за деца на 2 и повече години. Той се предлага със стандартна и акумулаторна бормашина със свредло. Има ключ от половин инч и гнездо. Масата е сглобена с чадъра заедно с полюса му.

5. Чадъри за маса на открито с малък вътрешен двор:

Чадъри за маса на открито с малък вътрешен двор

Открийте чисто белия балдахин и изцяло дървената масичка за вътрешен двор със столове. Масите и столовете са изработени от тиково дърво, за да придадат този луксозен блясък и дълъг живот. Чисто белият балдахин на този малък чадър за маса го прави елегантен за открито под горещото слънце.

6. Перфектни външни чадъри за вътрешни дворове:

Перфектни външни чадъри за вътрешни дворове

Обърнете внимание на тази чадърна маса, която има маса за вътрешен двор с широчина 4 фута, която прави достатъчно за вечеря на четирима души без притеснения. Сенникът на този комплект е изработен от тъмнозелена полиестерна тъкан. Полюсът на този чадър е направен от сушеното желязо, което му придава допълнителна здравина.

7. Дървени чадъри за маса от девет крака:

Дървени чадъри за маса от девет крака

Подобрете градината си с този нов дизайн на чадър за градинска маса. Разполага с дървен вътрешен двор, който е в сянка Tan. Тези видове чадъри са идеални и за плажна палуба или заведение за кафене. Диаметърът на чадърите е около 9 фута, а стълбът е изработен от твърдо масивно дърво.

8. Чадъри от стоманена рамка извън масата:

Стоманени рамки от външни маси чадъри

Разгледайте този външен чадър за маса, който е проектиран с помощта на стоманени рамки и ребра. Полюсът има вал с бяло покритие, който също е изработен от стомана. Той е идеален както за открито, така и за вятър на плажа, тъй като към тях има прикрепени маси за вътрешен двор. Материалът, използван за направата на вътрешен двор, също е неръждаема стомана.

9. Найлонови чадъри за маса, защитени от слънцето:

Найлонови чадъри за маса, защитени от слънцето

Той има специалните характеристики на двуслойна структура без ръжда алуминиеви стълбове. Долната част включва корков винт, който е полезен за осигуряване на SPF 50. Той е най -добрият избор за семейна трапезария, партита, а също и за почивка. Тази маса за чадър за плаж се предлага с чадър с 8K ребра и е с височина 1,5 м.

Сред чадърите за маса има много дизайни и модели, които могат да бъдат избрани като външни мебели. Има различни размери в масите за вътрешни дворове и в диаметъра на сенниците. Стълбовете са направени от алуминий или стомана или дори от сушено желязо. Всички те са добре произведени, за да бъдат без ръжда. Сенниците се предлагат в защитени от слънцето видове тъкани.