Големите чадъри са проектирани с висококачествени водоотблъскващи качествени материи. Повечето от чадърите са направени с 8 ребра с ветроустойчиви рамки и валове. Той също така има отличителното качество на лекия дизайн с дръжки против приплъзване, за да ни даде допълнителна хватка, за да държим големите чадъри.

Различни видове големи дизайни на чадъри със снимки:

Ето някои от Топ 9 модела големи чадъри, които са от двата типа, с които може да се борави или дори да се държат като външни мебели.

1. Голям чадър с балдахин, облицован с мрежа:

Голям чадър с балдахин, облицован с мрежа

Този голям чадър XXL се отличава със специално проектирания с мрежа облицован черен сенник. Има висококачествена рамка и 14 мм вал. Изработен е от фибростъкло, което придава здравина на чадъра с минимално тегло. Дръжката е изработена от лек материал и е с гумено покритие.

2. Ветроустойчиви плътни големи чадъри:

Ветроустойчиви плътни големи чадъри

Възползвайте се от този чадър с дълга дръжка, който има панелен материал тип pongee. Материята на този чадър с големи размери е найлон. Той има полуавтоматично управление с функция на хидравлично налягане. Има и различни цветови опции.

3. Големи чадъри с кръгъл вътрешен двор:

Кръгли големи чадъри с вътрешен двор

Това е най -добрият избор от големите чадъри за вътрешен двор, които са в супер син нюанс. Тя има квадратни ъгли във всеки край. Той е идеалният за открито, тъй като има качеството на слънце и вода.

4. Големи чадъри от вала от фибростъкло:

Големи чадъри от вала от фибростъкло

Това е уникалната категория голям чадър за голф, който буквално е предназначен за играчите на голф, за да ги предпази и от слънце и дъжд. За да не се окаже твърде тромав, валовете и разпръсквачите са изработени от материали от фибростъкло. Здравината на този чадър за голф е главно за да се предотврати преобръщане отвътре навън при силен вятър.

5. Голям чадър за четирима души:

Голям чадър за четирима души

Сега разгледайте този чисто нов дизайн на най -добрия голям чадър, който е проектиран за страст. Той е в състояние да разположи на открито, като четирима души седят и разговарят удобно с маса за вътрешен двор. Състои се както от балдахин, така и от метални рамки, за да издържи на суровото време.

6. Стилни големи чадъри на открито с големи чадъри:

Стилни големи чадъри на открито с вътрешен двор

Тук можете да разгледате една от най -добрите идеи за големите чадъри на открито. Това е проектирано твърде стилно и също така има перфектните качества и спецификации, които са предназначени за чадър на открито. Дървеният тиков стълб и рамки го правят прекалено здрав и имат буквално голям вътрешен двор.

7. Голям червен чадър с малка вътрешна маса:

Голям червен чадър с малка масичка за вътрешен двор

Ако търсите малката вътрешна маса с изключително голям чадър, който да пасне на вашето най -малко специфично пространство, ето го тук. Комплектът разполага с красиво оформен червен сенчест голям чадър с вътрешен двор с малък сгъваем комплект мебели от маса и столове. Чадърът има 8 рамки от стомана с яркочервен балдахин.

8. Автоматични отворени чадъри с голям дъжд:

Автоматични отворени чадъри с голям дъжд

Това е големият 62 -инчов автоматичен отворен голям дъждовен чадър. Проектиран е за мъже и жени. Той има издръжлив сенник, здрави ребра от фибростъкло и валове с ръкохватка, проектирана срещу приплъзване.

9. 3-посочни наклонени големи чадъри:

3-посочни наклонени големи чадъри

Този голям плажен чадър се предлага с характеристиката на 3-посочен механизъм за накланяне с диаметър 8 фута. Той има 16 ребра, за да получи стабилна опора с ребрата от фибростъкло. Следователно, те са без ръжда и също така са снабдени с подходяща чанта за носене, за да поставите целия комплект в нея, докато пътувате и съхранявате.

Сенниците на тези чадъри с големи размери са изработени от тъкани с висока плътност, които могат да осигурят максимална защита срещу валежи. Те също така ни дават функции за безопасност, за да се справим с него с минимална грижа. Те се предлагат в различни модели и различни нюанси, от които можем да го приспособим към всяка тема или екстериорни мебели.