Чантите са станали важна част от всички мъжки или дамски аксесоари. Независимо дали пътувате, премествате се на работа, пикници, функции и т.н., никой не излиза, без да има чанта с тях, тъй като те помагат да носите всички необходими неща с лекота. На пазара се предлагат различни видове чанти, като чанти, портмонета, задни чанти, чанти за ръце, странични чанти за тялото и т.н., което ви прави луди да избирате. Сред всичко това, популярен стил на дамска чанта, широко подбран, са дамските чанти.

15 най -добри стари и нови модели дамски чанти

Различни видове модни треньорски чанти в Индия:

Чанти за автобуси бяха представени на хората през 1941 г. от Майлс Чан в Манхатън, който направи портфейли и торбички. Някои от популярните дизайни на ръчни чанти, взети на пазара, са както следва:

1. Чанти с форма на лодка:

Чанти за треньор с форма на лодка

Нов дизайн на чантата за автобуси, широко разпространен от жените, е чантата с форма на лодка. Широко известни като чанти за чанти, те са направени под формата на лодка. Те се носят за редовна употреба за стилен външен вид. Те се намират и в много различни дизайни, в случай че искате да имате много джобове, които да носите със себе си.

2. Чанти за треньор с печат на листа:

Чанти за треньори с печат на листа

Друг дизайн на чанти, вдъхновен от природата, е дизайнът на чанти за скитници. Кожената чанта е проектирана в U -образна форма с по -широки отвори. На кожата е даден листен принт с двойни цветове за уникален външен вид. Той се носи широко за еднодневен излет, където не е нужно да носите различни неща.

3. Чанти за багаж на треньор:

Чанти за багаж на треньор

Чанти за багаж на автобуса сега заменят старите багажи за мръсотия. Изработени от кожа, те са издръжливи за пътуващите да носят вещи за кратко пътуване. Те също се разпространяват широко за пикници. Предлагат се в много цветове, носят се и от мъже.

4. Куфарски треньорски чанти:

Куфарски треньорски чанти

Вдъхновени от дизайна на куфарите, багажните чанти за автобуси се носят широко за пътуване до далечни места за почивка, брачни функции и т.н. Те се предлагат в различни размери, подходящи за количеството багаж, който сте готови да носите. За да направите пътуването си по -удобно, по -долу са дадени колела, така че чантата да може да се троли.

5. Ръчни чанти за треньор от кожа:

Чанти за треньор отзад в кожа

Не само жените, но и мъжете се привличат към чантите на треньора. Мъжка чанта на гърба, изработена от кожа, придава облика на учебните дни. Носи се за работа, колеж, излети и много други. Има няколко джоба, за да можете правилно да раздвоите вещите си.

6. Модна чанта за треньор:

Fancy Coach Bag

Искате да имате модерен външен вид за всяко парти или функции! Тук сме с фантастични малки чанти за автобуси, което е идеално за такива случаи. Изработена е от кожа, но също така покрита с други елегантни предмети като огледало, пружина, мъниста и т.н., за различен външен вид. Те са достатъчно малки, за да носят само пари и телефони.

7. Двойна чанта за треньор:

Двойна чанта за треньор

Работещите жени широко използват черна чанта за карета с двойни удобства. Може да се носи с ръка, а също и на раменете по ваш избор. Изработена от кожа, тя има плътно покритие, което позволява на вашите документи да се огъват или сгъват. Предлага се и в различни размери, подходящи за вашите неща.

8. Странична треньорска чанта:

Странична чанта за треньор

Кожена чанта за треньор с невероятни щампи и страничен дизайн е основният избор за редовни пикници. Това също е вид чанта за мъже, тъй като мъжете я използват, за да носят своите малки необходими предмети за еднодневна разходка. Той е широко разпространен в колежи и офиси.

9. Funky Coach Bag:

Funky Coach Bag

Търсите нещо стилно и фънки аксесоар за котенце парти или всеки малък повод! Вземете треньор нов дизайн на чанти, украсен с щампи и лък, който е идеален за фънки и момичешки вид. Изработен от кожа, той също има дръжки с ленти, които да носите в ръцете си.

10. Цветна чанта за треньор:

Цветна чанта за треньор

Черна чанта за карета, изработена от кожа с флорален дизайн, е много приятна за носене. Каретата на чантата е украсена с флорални дизайни, използващи цветни конци и копчета. Може да се носи на раменете за партита, функции, пикници и т.н..

11. Мини чанта за треньор:

Мини чанта за треньор

Не само големите чанти, но има и чанти в мини размер. Нов дизайн на чанти за карета, който може да се носи редовно, за парти облекло или за официална употреба, получава мини изглед, който може да носи на раменете. Те придават стилен вид на тяхната личност. Дръжката е изработена с верига със златист цвят, за да стане по -привлекателна.

12. Регулируема чанта за треньор:

Регулируема чанта за треньор

Полезен и регулируем дизайн на чанти, който става широко популярен, е този, който ви позволява да носите чантата по различни начини. Кожената чанта има фиксирана дръжка, която може да се носи за ръка с регулируема кожена дръжка, която може да се разтегне, за да я държи на ръцете и раменете. Този вид чанти се срещат широко във функции, офиси, излети и т.н..

13. Кръгли чанти за автобуси:

Кръгли треньорски чанти

Кожена чанта за треньор с полукръгла форма е доста в тенденция за момичета или тийнейджъри. Това дава на вашите дънки да носят нов облик, когато се носят редовно. Предлага се в много цветове и печатна форма, което го прави по -сладък за момичетата.

14. Чанта за треньор:

Чанта за треньор

Сред различните дизайни в категорията чанти за карета, чанта, проектирана с торбичка, става популярна за носене, докато пътувате за малки аксесоари. Кожената торбичка е покрита с кадифена материя с щампи върху нея, за да я направи привлекателна. Има една малка дръжка за носене сгъната на китката.

15. Официална треньорска чанта:

Официална чанта за треньор

Чудите се какво да получите за вашите офис файлове и папки! Вземете дизайнерска мъжка чанта, специално създадена за официална употреба. Чантите получават стан за куфарчета с няколко малки и големи джоба, за да носят безопасно всички ваши важни официални документи. Може да се носи както в ръцете, така и на раменете.

Чанти за автобуси дадоха на обществото нова тенденция за чанти за носене за различни поводи. Наред с кожата, те се предлагат и от платнен материал с дръжки от влакна, за да му придадат здравина. Чанти за автобуси ви дават разнообразие от стилове, за да направят пътуването ви лесно, гъвкаво и удобно.