Чанти за лаптоп! Отминаха онези дни, в които всички търсим чанта или раница, които да се поберат в нашите лаптопи и да ги предпазят от физически повреди. Днес тези чанти или раници също се превърнаха в тенденция за мъже и жени. Имаме различни ръкави, калъфи и стилни чанти, които са привлекателни, стилни, красиви и артистични. Ако обичате да имате нещо хипнотизиращо около себе си всеки ден и се чувствате добре с лаптопа, който често носите със себе си, това ръководство за чанти, калъфи и раници за лаптопи е перфектен аксесоар както за мъже, така и за жени е задължително четене.

Най -добрите маркови чанти за лаптоп

Какво трябва да имате предвид, преди да купите чанта за лаптоп?

Лаптопите и свързаните с тях произведения са нещо, около което се въртим всеки ден. В този случай изборът на правилния е от изключително значение. Ето някои важни неща, които не трябва да забравяте и да имате предвид, докато купувате една чанта за вашия лаптоп.

  • Колко често вземате лаптопа си и пътувате? Какво ви трябва, когато отидете на работа, освен лаптоп? Помислете за полезността. По този начин можете да решите дали предпочитате подходяща раница за лаптоп или калъф или ръкав. Вместо това ръкавите или калъфите дори предлагат допълнителна защита около вашата притурка. Те са полезни, ако вече имате раница и място за поставяне на вашия лаптоп в чантата.
  • Помислете за броя ципове, с които идват чантите или ръкавите. Винаги е полезно, ако дори имате ръкав за зарядно устройство.
  • Какво ще кажете за размера на вашия лаптоп? Дали това е 13 инча или 14 инча, или 15,6 инча? В зависимост от теглото и размера на вашия лаптоп, изберете идеалния.
  • Не на последно място, потърсете комфорта, който имате с чантата или калъфа. Мек и топъл ли е? Водоустойчив ли е? Издръжлив ли е корпусът? Лек ли е? Това са някои въпроси, които може да искате да проучите, преди да изберете перфектна корица или чанта за лаптоп.

Съвременни чанти за лаптоп за мъже и дами в Индия:

Нека да намерим тук със споменатите топ 40 чанти за лаптоп с изображения.

1. Чанта за раница Asus ROG Nomad за лаптоп:

Чанта за раница Asus ROG Nomad за лаптоп

Това може да е вашата чанта за шлюза през уикенда. Той не само ще пасне на вашата чанта за лаптоп, но и на аксесоари за лаптоп. Независимо дали става въпрос за вашата мишка, зарядно устройство, твърд диск и можете да поставите нещата си в раницата. Заедно с това можете да носите дрехи и напитки. Това е 17-инчова чанта за лаптоп, предназначена както за мъже, така и за жени. Той се предлага с три големи багажника, с два джоба отстрани и следователно може да бъде вашата идеална ежедневна офис чанта.

2. Чанта за раница за лаптоп Ogio Renegade RSS:

Ogio Renegade RSS чанта за раница за лаптоп

КУПИ СЕГА

Това е най -добрата чанта по отношение на джобовете и отделенията. При този няма недостиг на джобове и отделения. Получавате отделения за лаптоп, торбичка за ключове, джоб за бутилка и дори отделение за слънчеви очила. Това е 15-инчова чанта за лаптоп и ще се побере и на по-тънък 17-инчов лаптоп. Чантата е идеална както за жени, така и за мъже. Може да се използва като офис чанта и има четири стелажа с малък слот за слушалки и отвор за бутилка вода отстрани.

3. Раница с ограничено издание на Brenthaven Collins:

Раница с ограничено издание Brenthaven Collins

КУПИ СЕГА

Това е една от нископрофилните, но с висока производителност чанта за лаптоп. Това е друга 15-инчова чанта за лаптоп. Тъмният екстериор добавя изтънченост. Добре изградената чанта я прави издръжлива и дълготрайна. Тази е от новите стилни чанти за лаптоп както за мъже, така и за жени. Това може да бъде ежедневната ви колежа или офис чанта, в зависимост от това колко обикновено носите. Има един голям багажник с два по -малки отпред.

4. Ice Red AVA чанта за раница за лаптоп:

Ice Red AVA чанта за раница за лаптоп

Тази чанта е обичана като чанта за пръв поглед. Той е изработен с мисъл за стил. Дълготрайният найлон гарантира качество с премиум вид. Джобът с различен размер ви прави лесни за лесно поставяне в различни продукти. Това е 15-инчов лаптоп и е пъстър. Може да е чантата за лаптоп, която използвате в колежа, която е модерна и се предлага с една голяма стойка. Чантата е просто идеална за носене на вашия лаптоп и се използва главно от жени.

5. Amazon Basic лаптоп и чанта за таблет:

Основна чанта за лаптоп и таблет на Amazon

КУПИ СЕГА

Това е една от най -елементарните и подценявани чанти. Но това лесно може да бъде многофункционалната чанта. Той има подплатен интериор, който поддържа форма с отличен външен вид и е лесен и удобен за носене. Предлагат се в различни размери, така че можете да получите желания от вас размер. Това е 15,6-инчова чанта за лаптоп, но те предлагат и други варианти на размери и дизайн. И мъжете, и жените могат да го използват. Тази чанта има две големи стелажи и малка в предната част. Качеството е дълготрайно и е надежден избор. Това е типична чанта за офис употреба.

6. Чанти за раници Tylt Energi:

Чанти за раници Tylt Energi

Това е добре изградена чанта за притурки, в която можете да носите вашия лаптоп, батерия и USB и по същия начин. Това е много стилна и многофункционална чанта. Но единственият проблем с тази чанта е, че е скъпа. Така че, ако можете да управлявате дупката в джоба си, продължете с това. Използва се от двете жени и има два големи багажника с три по -малки стелажа отпред. Това е чанта за офис и колеж.

7. Чанти за лаптоп High Sierra Loop:

Чанти за лаптоп High Sierra Loop

Това е модерна и млада стилна чанта. Можете да носите чантата си за лаптоп със себе си и да я носите със стил, елегантност и чар. Той също така има порт за слушалки, който ще осигури вашите слушалки. Това е перфектен гръб за лаптоп и има две по -големи стойки, с две по -малки стойки и допълнителни странични джобове за бутилки с вода и други подобни. Тази чанта е 17-инчова чанта за лаптоп и обикновено се използва както от мъже, така и от жени.

8. Кратка чанта Inform Reform за лаптоп:

Кратка чанта Inform Reform за лаптоп

Това е 13-инчова чанта за лаптоп и е идеална за вашата книга за Mac. Цип отпред ще осигури вашите лаптопи в него. Има подплата от изкуствена кожа, която ще поддържа вашия лаптоп сигурен и поставен. По този начин, докато пътувате, вашият лаптоп ще бъде на място и обезопасен. Може да се използва както от мъже, така и от жени и е предназначена за офис тип чанта.

9. Waterfield Design Cosmo 2.0 чанти за лаптоп за жени:

Waterfield Design Cosmo 2.0 чанти за лаптоп за жени

Ако искате да дадете първокласно докосване на чантата си за лаптоп, вървете с нея. Имате цветове като черно или шоколадово кафяво в него. Покритието с цип и единичната дръжка му придават перфектен завършек. Перфектен за момичета по време на излети. Това е 15-инчова чанта за лаптоп и е типична чанта за лаптоп за жени. Този имаше един основен багажник и предлагаше издръжливост.

10. Sena Heritage Commuter Bag:

Sena Heritage Commuter Bag

Изработена е от мека и разклатена кожа. Материалът на тази чанта я прави по-издръжлива и дълготрайна. Чантата за лаптоп също има специално място за iPad. Това е 15-инчова чанта за лаптоп и е идеална за жени и техните офис нужди. Само с един голям багажник той може да побере само лаптопа.

11. Kensington Jacqueline LM650 чанта за лаптоп за дами:

Дамска чанта за лаптоп Kensington Jacqueline LM650 за дами

КУПИ СЕГА

Това е малката черна рокля на чантата. Шикозната чанта я прави идеална за поводи, по -специално за партита. Матовото черно покритие изглежда изключително елегантно и минимално. Изкуствената кожа прави чантата по -лесна за носене. Това е 15,6 чанта за лаптоп и тази стилна е предназначена за жени. Той е малък с един отвор и разделител вътре.

12. Софийска градска хибридна чанта за куфарчета:

Solo Urban Хибридна чанта за куфарчета

КУПИ СЕГА

Тази чанта е един от модерните и много официални начини за носене на лаптопи. Какво може да бъде по -професионално от куфарче? Спомнете си вековните хора, които носеха куфарчета на работа. Това беше по -излъсканият път към офиса. Това куфарче има регулируеми презрамки, които ви карат да регулирате позицията на чантите си доста лесно. Това е 15,6-инчова чанта за лаптоп и е офисна чанта и е идеална както за мъже, така и за жени.

13. Berchirly Vintage Military Men Canvas Messenger:

Berchirly Винтидж Военна Мъжка Платнена Чанта

Ако нещо е мачо за момчетата, това е военният стил. А за момичетата, които обичат спортните неща, военното е и за тях. Така че, всеки от този жанр със сигурност би харесал тази чанта. Това има доста кафяв военен цвят, който изглежда много елегантен и готин. Пратеникът обикновено е обемист с много място в него. Така че, заедно с вашия лаптоп, можете да настаните много неща тук. Това е чанта за лаптоп за мъже и с размер 13 инча. Вариантите му могат да се поберат до 17 инча. Това е офис чанта колеж чанта.

14. Thule Crossover 25l чанта за лаптоп за мъже:

Thule Crossover 25l чанта за лаптоп за мъже

КУПИ СЕГА

Това е една от супер здравите мъжки чанти за лаптоп. Това е много дълготрайно и издръжливо. Но все пак черният цвят със сини рамки го прави много стилен вариант. И това, което го прави по -привлекателен, е бюджетните цени. Вариантите му могат да се поберат дори 17-инчов лаптоп и голям с две големи стелажи и две малки стелажи. Страничните джобове са затворени с цип.

15. Чанта за лаптоп Wenger Scansmart SA1900:

Wenger Scansmart SA1900 чанта за лаптоп

КУПИ СЕГА

С тънка и лека чанта за лаптоп, това е задължителна чанта за лаптоп от моя страна. Това е подобно на чанта за раница, която може да побере редица материали в нея. Чантата за лаптоп също има редица джобове или отделения в различни размери, за да запазите останалите си вещи. Ципът и материята са последната дължина на тази 17-инчова чанта за лаптоп. Той е идеален за офис чанти с колежа за мъже и жени.

16. Дизайнерска чанта за лаптоп за жени:

Дизайнерска чанта за лаптоп за жени

Сега всеки от нас изисква носене на лаптопи до работното място, така че защо да не вземете чанта, която изглежда изключителна и привлекателна. По този начин дизайнерските чанти за лаптоп биха били най -добрият избор, тъй като изглеждат много умни, когато се носят. Чантата има красив отпечатък от борово дърво и красива цветова комбинация, което прави чантата за лаптоп страхотна. Чантата има дръжка за носене през рамо, като по този начин ви позволява да държите ръцете си свободни. Това е чанта за лаптоп за жени и има една стойка, която е подходяща за носене на лаптопа.

17. Водоустойчива чанта за лаптоп:

Водоустойчива чанта за лаптоп

Тъй като лаптопите са съществени неща в днешно време, така че трябва да гарантирате тяхната безопасност за всеки ъгъл и ъгъл. Тази чанта за лаптоп е изработена от материал, върху който водата също не влияе върху водоустойчивата й чанта, като по този начин предпазва чантата ви и от вода. Чантата има страничен джоб и подплатени две презрамки отзад; за да можете да ги носите на раменете си; по този начин можете да държите ръцете си свободни. Това е типична чанта, използвана както от мъже, така и от жени, и е 15-инчова чанта за лаптоп.

18. Тънка чанта за лаптоп:

Тънка чанта за лаптоп

Някои мъже и жени предпочитат чанти за лаптоп, които са елегантни и много леки при носене. Този тип тънка чанта за лаптоп е идеална за тези потребители, тъй като в тези чанти, тя може да съхранява само вашия лаптоп, а чантата има висококачествени ципове за заключване на чантата. Чантата има малки и необработени дръжки за държане. Тези чанти се предлагат в различни цветове и материи и можете да изберете този според вашите нужди и размера на джоба. Тъмната чанта за лаптоп е проектирана модерно и е идеална както за мъже, така и за жени за техните офис нужди.

19. Чанта за лаптоп с дизайн на листа:

Чанта за лаптоп Leaf Design

Момчетата и момичетата от колежа предпочитат лаптопи, които изглеждат привлекателни и са много лесни за носене в една и съща точка. По този начин тази чанта е идеална за тийнейджърска група, тъй като в предната част на чантата, художественият лист е изработен. Чантата има преден капак и има достатъчно място за лаптоп. Чантата има широка регулируема дълга каишка, която ви помага да носите чантата безопасно. Тази елегантна чанта за лаптоп е идеална за тънките и е 13-инчова чанта за лаптоп. Неговият елегантен дизайн позволява лесно пренасяне и се предлага в гама от цветове. И мъжете, и жените могат да използват тази чанта.

20. Маркова чанта за лаптоп:

Маркова чанта за лаптоп

Някои хора са наясно с марката и искат чантите им за лаптоп да бъдат маркови. Марковите чанти за лаптоп са изработени от висококачествена изкуствена кожа и изглеждат различно от обикновените чанти за лаптоп. Тези чанти имат допълнителни джобове вътре, което ви помага да съхранявате вашите файлове, зарядни устройства и дори мобилните си телефони. Чантата изглежда изключителна, когато се носи в заседателната или конферентната зала, като по този начин прави впечатления на другите. Това е дамска чанта за лаптоп и може да бъде вашата идеална офис чанта. Това е 14-инчова чанта за лаптоп, която има един голям багажник.

21. Чанта за лаптоп от плат:

Тъкан чанта за лаптоп

Тъй като сложните чанти за лаптоп притискат джоба ви от по -високата страна, дизайнерът е съобразил чантите за лаптоп, изработени от плат. Можете да дадете персонализиран щрих на тази чанта и да вземете чантата според вашия избор и нужда. Въпреки че е изработен от плат, е доста издръжлив и можете да шиете чантата за лаптоп според вашите изисквания. Текстурата на тъканта му е предназначена за лесно пътуване и обикновено използва един голям багажник за поставяне на лаптопа.

22. Умна чанта за лаптоп за момичета:

Умна чанта за лаптоп за момичета

Младите момичета предпочитат да имат чанти за лаптоп, които ги карат да изглеждат умни и привлекателни. Този вид елегантна и тънка чанта за лаптоп изглежда стилно, когато се носи на всяко място. Предната част на лаптопа има вид на вестник, което прави чантата за лаптоп изключителна и невероятна. Ето още една дамска чанта за лаптоп, която има една стойка и е стилна и елегантна в дизайна. Можете дори да носите това на работното си място или в колежа. Внимавайте за редица дизайни.

23. Дамска двуслойна чанта за лаптоп:

Дамска двуслойна чанта за лаптоп

Тук идва чанта за лаптоп, която е многофункционална в употреба. Можете да съхранявате своята скъпоценна електронна притурка в най -горния слой, а в долния слой можете да съхранявате зарядното устройство, писалката, тъканите и мишката. Има ключалка за блокиране и чантата изглежда невероятно, когато се носи. Има два стелажа, а вторият е защитен с малка брава за колан. И мъжете, и жените могат да го използват за офис работа.

24. Полиестерни чанти за лаптоп:

Полиестерни чанти за лаптоп

КУПИ СЕГА

Тази полиестерна чанта за лаптоп е много популярна сред всеки пол, тъй като е много лесна за боравене и носене и е много лека. Тази чанта за лаптоп е идеална за колоездачи или пътешественици, тъй като те могат да ги закачат на раменете си, а чантата има достатъчно отделения вътре, за да съхраняват други неща. Чантата има странични джобове и подплатени презрамки, което я прави удобна за носене. И мъжете, и жените могат да използват тази чанта.

25. Прости чанти за лаптоп:

Прости чанти за лаптоп

Много хора предпочитат да притежават чанта за лаптоп, която да изглежда лесно. Тези видове чанти за лаптопи са идеални за тях. Това са простите чанти за лаптоп, където трябва да пазите чантата си безопасно и да имате допълнителен шкаф отзад, за да съхранявате файловете си. Чантите се предлагат и в различни цветове и можете да вземете такъв според вашите предпочитания. Те са проектирани да отговарят на целта и могат да се използват както от мъже, така и от жени. Това е 15,6-инчова чанта за лаптоп.

26. Чанта за лаптоп с флорален принт за жени:

Дамска чанта за лаптоп с цветен принт

Това е чанта за лаптоп за жени, които могат да вземат офиса или официални срещи. Тази чанта за лаптоп има цветен печат в предната част на чантата, като по този начин й придава изключителен вид. Чантата има множество джобове вътре, което ви помага да запазите други неща заедно с лаптопа. Тази модерна чанта има един голям багажник и е покрита с допълнителен лист корица.

27. Многослойна кожена чанта за лаптоп за мъже:

Многослойна кожена чанта за лаптоп за мъже

Тази чанта за лаптоп е много популярна сред мъжете, тъй като чантата има различни шкафове за съхранение. Заедно с лаптопа имате място да съхранявате важните си файлове и зарядното устройство и другите си необходими предмети отпред. Чантата е проектирана като плътно прилепнала и изглежда много привлекателна, когато се носи за среща или заседателна зала. Може да се използва както от мъже, така и от жени и има много стелажи за съхранение на много други неща. Кожена чанта за лаптоп е модно изявление!

28. Дънкова чанта за лаптоп:

Дънкова чанта за лаптоп

Всичко, направено от деним, е широко прието и обожавано от всички. Тази дънкова чанта за лаптоп изглежда изключителна, когато се носи. Чантата има достатъчно място за съхранение на лаптопа и има малки джобове за съхранение на вашите файлове, зарядно устройство, писалка и др. Чантата има ключалка отпред за блокиране и регулируема каишка за носене. Дънковият лаптоп изглежда много модерен, когато се носи и може да се използва както от мъже, така и от жени за офиса си. Денимът е модерна модна икона!

29. Черно -бяла чанта за лаптоп:

Черно -бяла чанта за лаптоп

Комбинацията от черно -бели чанти за лаптоп изглежда изключителна и необикновена, когато се носи от всяка жена. Той подобрява личността на човек и ви кара да изглеждате стилно. Чантата има достатъчно място за лаптопа и е изработена от лек материал, което я прави чанта за лаптоп за жени. Този стилен има голям багажник и е 17-инчова чанта за лаптоп.

30. Чанта за лаптоп с форма на кофа:

Чанта за лаптоп с форма на кофа

Както показва името, чантата за лаптоп е проектирана в кофа, която прави няколко шкафа и торбички за съхранение. Чантата е с висококачествен цип за свързване и е изработена от фина кожа. Ръбовете и ъгълът на чантата са с гладко покритие. Чантата има здрава, широка подплатена каишка, което я прави удобна за носене. Това е перфектна чанта по време на пътуване и за колежа за мъже.

31. Винтидж кожена чанта за лаптоп за жени:

Винтидж кожена чанта за лаптоп за жени

КУПИ СЕГА

Този е предназначен да улесни пътуването с него. Чантата за лаптоп е изработена от гладка и естествена кожа. Изглежда впечатляващо, когато се носи. Чантата е предназначена само за носене с ръце и има достатъчно място вътре, за да съхранява вашия скъпоценен лаптоп. Малките златни копчета с шипове придават на чантата допълнителен вид. Жените обикновено го носят за офис или официални срещи.

32. Сладка чанта за лаптоп за тийнейджъри:

Сладка чанта за лаптоп за тийнейджъри

Този тип чанта за лаптоп е персонализирана, за да има достатъчно отделения и джобове по цялата чанта. Този тип чанта е идеална за хора, които са винаги в движение, тъй като е доста лесна за носене и боравене. Това е 15-инчова чанта за лаптоп, която можете да използвате, за да съхранявате някои файлове заедно с вашия лаптоп. Чантата има здрави две странични презрамки за пренасяне. Изглежда много сладък и модерен, когато се носи. Мъжете и жените могат да го използват за колеж.

33. 14-инчова чанта за лаптоп:

14-инчова чанта за лаптоп

Чантата е идеална за 14-инчова чанта за лаптоп, която да се съхранява безопасно. Чантата е подплатена от всеки ъгъл, като по този начин предпазва лаптопа от всякакви повреди. Той има достатъчно шкафове, за да съхранява вашите файлове и допълнителни артикули в една чанта, като по този начин осигурява комфорт по време на пътуване. Тези чанти за лаптоп са идеални за офис употреба и пълна чанта, за да присъствате на срещата.

34. Чисто бяла чанта за лаптоп:

Чисто бяла чанта за лаптоп

Тук идват прекрасни и стилно изглеждащи дамски чанти за лаптоп. Блестящият бял цвят лаптоп привлича визията на другите, когато се носи в офиси или на срещи. Чантата има две отделения, които са здрави с цип за взаимосвързана цел. Има елегантни презрамки с регулируеми презрамки, което го прави удобен за носене. Тази чанта е стилна чанта за лаптоп и придава на чантата на лаптопа цялостен статус. Той има един голям рафт отгоре и по -малък отдолу. Носете лаптопа си и няколко писалки и мишка заедно с него.

35. Чанта за лаптоп тип куфарче:

Чанта за лаптоп тип куфарче

Този лаптоп е тип куфарче и има по -професионален външен вид от раницата. Изработен е от кожа или всякакъв вид винил и има здрави, стилни дръжки, което го прави лесно преносим. Има дълги отделящи се презрамки; ако желаете, можете да ги свържете. Тези видове чанти за лаптоп са елегантни по природа и изглеждат модерни, когато се носят. Това е чанта за лаптоп за жени за техните офис нужди.

36. Стилна чанта за лаптоп за мъже:

Стилна мъжка чанта за лаптоп

Вижте тези живи мъжки чанти за лаптоп! Този тип чанти са идеални, когато се носят в офиса или всяка заседателна зала. Комбинацията от светъл и тъмно сив цвят прави чантата да изглежда изключителна и различна от другите. Вместо да се закопчава с цип, чантата има ключалка за блокиране, като по този начин подобрява вида на чантата за лаптоп. Това може да бъде вашата идеална офис чанта за лаптоп.

37. Чанти за лаптоп с контрастни ленти:

Контрастни ленти Чанти за лаптоп

Чантата за лаптоп изглежда изключителна като отпред; има ленти с контрастни цветови комбинации. Чантата има две отделения, в които можете да съхранявате вашите лаптопи и други ценности. Тези чанти за лаптоп се предлагат в различни цветове и разновидности и можете да изберете този, който отговаря на вашите нужди и изисквания. Изпробвайте тези най -добри чанти за лаптоп за мъже и жени, които ще подхождат най -добре на офиса.

38. Готини чанти за лаптоп за жени:

Готини чанти за лаптоп за жени

Жените предпочитат чанта за лаптоп, която изглежда страхотно, когато се носи, а чантата трябва да има и необикновен външен вид. Чантата е тънка и може лесно да се носи и на ръка. Изработена е от цветна материя, а цветовата комбинация прави чантата да изглежда страхотно и може да бъде вашето офис или колеж облекло. Тези дамски чанти за лаптоп предлагат топли цветове с един голям рафт.

39. Хаки чанти за лаптоп за мъже:

Хаки чанти за лаптоп за мъже

Чанта каки е популярна сред тийнейджърите и е много лесна за поддръжка и боравене. Чантата за лаптоп има шкафче и преден джоб, за да поддържате зарядното си устройство и дори мобилно. По този начин, перфектна чанта, която да се носи на колажи за мъже! Той има един голям рафт, който прави 13-инчова чанта за лаптоп. Страничният джоб, като рафт отпред, е подходящ за носене на зарядно устройство.

40. Модни чанти за лаптоп за момичета:

Модни чанти за лаптоп за момичета

Тъй като много момичета предпочитат дори лаптопите да изглеждат модерни. Така че, този тип чанта за лаптоп е идеална за тях, тъй като чантата има най -новия дизайн, отпечатан върху нея. Той дори има стилна каишка за държане и изглежда страхотно, когато се носи. Има два рафта и е чанта за лаптоп за жени.

Чанти за лаптоп се превърнаха в необходимост, а не в изявление за стил за всеки от нас, тъй като сега е трудно за всеки да си представи живота с лаптоп. Чанти за лаптоп просто не предпазват лаптопа от всякакви повреди или разваляне, също така е удобен за използване и носене. Тези дни чантите за лаптопи имат няколко джоба, като по този начин ви улесняват да съхранявате вашите файлове и документи на едно място.