Kipling, модна марка, която има своята изключителна колекция от най-добре проектирани дамски чанти, раници, багаж, портмонета, портфейли, пратки, пътнически аксесоари, училищни чанти, модни чанти и др. Фантастичните колекции, представени от марката Kipling, се предлагат от 1987 г. и са част от VF Corporation от 2004 г. Намерени през 1987 г. в Антверпен, Белгия, днес е световноизвестна марка..

Признат с набръчкана найлонова материя и цип с висяща сладка маймуна, Kipling се превърна в гореща любима марка в чанти. Маймуната, висяща с всяка торба на Kipling, разбира се, е символ на марката, тя идва от прочутото произведение на книгата за джунглата на Rudy Kipling. Дори има не само една маймуна, но не по -малко от 425 маймуни, всички кръстени на служителя от цял ​​свят.

Киплинг чанти

Различни видове чанти Kipling в Индия:

Тук представяме 9 най -красиви чанти Kipling заедно със снимки в различни модели и размери.

1. Модна чанта за киплинг:

Модна чанта Kipling

Модна едностранна чанта за пазаруване е задължителна за всички дами. Модната чанта за пазаруване Kipling в цветове изглежда очарователна, когато сте навън за покупки. Странично висящи чанти за рамене Kipling са такива, които определено трябва да бъдат в гардероба.

2. Обратно към училищната чанта Kipling:

Обратно към училище Kipling Bag

Киплинг чанти имат много добро разнообразие в училищни чанти; анимационната структура изглежда страхотно с момичета и ученици. Разнообразието, което се предлага в училищните чанти Kipling, изглежда очарователно с ципове с маймунски ключове.

3. Множествена чанта за талия Kipling:

Многократна чанта за талия Kipling

Множество джобове Kipling чанти са много търсени за тези, които отиват на работа. Рутинните аксесоари са перфектно джобни в многото джобни чанти на талията на Kipling. Забавни работещи мъже и жени със сигурност ще изглеждат със смешна маймунска верига с цип, за да се забавляват в рутинния работен живот.

4. Киплинг чанти за момичета:

Киплинг чанти за момичета

Киплинг чанти с разнообразие от цветове и дизайн с атрактивни презрамки и джобове изглеждат много модерни при работещите хора. Класическа сива чанта с рутинен начин на живот придава нотка на богатство и привлекателност.

5. Пътуваща чанта Kipling за кратък път:

Киплинг чанта за къси пътешествия

Киплинг чанти за кратко пътуване имат уникални характеристики при изработката си. Лесните дръжки, ципове и различни големи джобове са лесни за опаковане и просторни за кратка обиколка по стилен начин. Обикновено пътуването с допълнителен багаж може да бъде решено и лесно да се съхранява в чанти на Kipling, което прави турнето релаксиращо.

6. Чанти за киплинг на открито:

Киплинг чанти за пътуване на открито

Kipling пътни чанти също имат голяма сума от разновидности в дизайна и специалитетите. Чанти за носене, чанти за багаж с колела за пътуване са лесни, когато пътувате дълго. Малките чанти с лесни дръжки също изглеждат стилни и привлекателни.

7. Кожена чанта Kipling:

Кожена чанта Kipling

Дамските кожени чанти Kipling имат отличителни черти и дизайн. Малка удобна кожена материя за портмоне с цип с висящата маймуна дава знак на марка.

8. Чанта Kipling Gym:

Киплинг чанта за фитнес

Киплинг чанти за фитнес с атрактивен набръчкан материал и джобове с цип имат специални джобове за всеки аксесоар, необходим във фитнеса. Дамски фитнес чанти и мъжки спортни чанти имат различни характеристики според търсенето.

9. Нова бебешка чанта Kipling:

Нова бебешка чанта Kipling

С промяната на изискванията и харесванията на хората по целия свят, дизайните на новите чанти Kipling имат красиви цветове и стилен дизайн, което прави чантите да изглеждат по -страхотни.

Киплинг чантите имат различни характеристики дори с училищни и пътни чанти. Красивите екстериори на чантите са атрактивни и привличат вниманието, оставяйки след себе си впечатляващ ефект. Няколко дизайнерски джоба също помагат в склада. Различните материали, използвани при изработката, също придават страхотен вид и издръжливост. Нагънатата найлонова материя и ключодържателката с маймуна с цип имат своя уникален външен вид.

Не само дамските чанти, но и връщането към училищните чанти, чанти, портфейли и раници имат значително влияние върху зрителите. Висококачествените раници са добре известни с приключенски обиколки.