Лаптопът е съществена част от нашия живот в днешно време за облекчаване на трудностите при носене в ръка за дълги часове, а също така е опасен. Тогава чантите за лаптопи се използват добре. Има много добри маркови чанти, които са твърди и издръжливи за дълги години. Една от марковите чанти за лаптоп е Targus Bags, която е базирана в САЩ продукти, която произвежда линии продукти като раници, чанти за пратки, чанти за лаптоп, чанти за колички.

Най -новите и различни стилове чанти Targus за вашите нужди:

Ето първите 9 чанти Targus, които ни дават представа за разнообразието и дизайна на чантите.

1. Раница Количка чанта за колеж:

Раница Количка чанта за колеж

Този тип чанта се използва най -често от всички възрастови групи. Благодарение на големия си просторен размер, който има две до три отделения със закопчаване с цип, помага за носене в книги, дрехи и електронни джаджи. Лаптопите могат да бъдат поставени в отделен държач за лаптоп, проектиран в чантата. Раницата се доставя с количка, която помага за пренасянето на чантата, като се търкаля.

2. Калъфи за лаптоп Targus:

Калъфи за лаптоп Targus

Чанти, които могат да се закачат на рамото с помощта на дълга плоска каишка, която може да се регулира. Чантата е с квадратна форма, облицована със защитен протектор от микрофибър, който предпазва лаптопите от надраскване, а лаптопът може да бъде поставен срещу подхлъзване. Страните на чантата са твърди, което помага да се предпази лаптопът от повреда.

3. Чанта за лаптоп Targus за лаптоп:

Targus чанта за лаптоп Messenger

Това е прашка чанта, изработена от синтетичен или органичен материал, която осигурява гладко и леко покритие на чантата. Чантата може да се заключва чрез цип или затваряне на капак с лаптоп около 15 до 16 инча.

4. Чанта за ролки Targus:

Чанта за ролки Targus

Ролковите чанти са много полезно изобретение, използвано най -вече по време на бизнес среща или официално пътуване. Чантата е изработена от найлонов външен капак с твърди вътрешни панели, покрити със синтетичен материал. Осигуряващата система в чантата я прави по -сигурна за електронни джаджи срещу надраскване.

5. Хоризонтална чанта за лаптоп:

Хоризонтална чанта за лаптоп

Това е подплатена чанта за лаптоп, широка хоризонтално, която позволява поставянето на лаптопа в чантата против надраскване. В предната част на ципа за зарядното устройство и мобилния телефон е предвидено. Чантата може да се носи с помощта на двете паралелни дръжки.

6. Чанта с вертикален ръкав:

Чанта с вертикален ръкав

Чантите за ръкави се използват за пренасяне на лаптопи и зарядно устройство заедно с други документи, които са елегантни и поставени вертикално поради своя дизайн. Чантата може да се носи с дръжка, която също може да бъде скрита или може да бъде окачена на рамото с помощта на разглобяема прашка.

7. Тоалетна чанта:

Голяма пазарска чанта

Това е стилна и модерна дамска чанта, използвана за пренасяне на елегантни файлове, визитни картички и документи и всякакви други стационарни предмети, необходими за деня, а също така е осигурено и удобството за носене на лаптоп. Тези торби Targus са проектирани да се поберат в размер до 15 до 15,5 инча.

8. Чанта за лаптоп Targus Rolling:

Подвижна чанта за лаптоп Targus

Чанта, предназначена за използване на лаптопи, се носи или в ръка, или през рамо, за да се избегне дискомфорта с помощта на ролки, които помагат за изтегляне на лаптопа с помощта на дръжка, прикрепена към дръжката.

9. Чанта за камера Targus:

Чанта за камера Targus

Най -добрият начин да носите камерата е да използвате чанта за камера, която може да бъде окачена на рамото или през тялото чрез регулиране на каишката. Чантата има дизайн за затваряне отпред с два или три странични джоба.

Чантите Targus винаги са подходящи за носене по време на среща или за пътуване. Използването на чанти за колички прави живота по -лесен и опростен. Новият дизайн на чанти мотивира хората да го използват поради неговите предимства и по -малко загуба на време, като носят тежък багаж в ръка.