Всеки се нуждае от пакети, идеални за ежедневната си рутина през деня, ако хората са на пътуване в който и да е край на седмицата. Jansport Bags предлага качествени раници, които да отговарят на нуждите на редовното ежедневие, включително от колоездене до катерене до излизане с другари или прекарване на неограничени часове в центъра за упражнения.

Популярни и най -добри дизайни на чанти Jansport за училище и колеж:

По -долу е дадено най -високото позициониране на най -новите чанти на Jansport, което трябва да вземете предвид, преди да закупите някой за индивидуална употреба.

1. Раница Jansport Houston:

Раница Jansport Houston

Базата и тапицерията от изкуствена телешка кожа също допринасят за красивия й вид. Тази черна чанта Jansport е с леко тегло и трите предни джоба с цип дават задоволително пространство за съставяне на прибори, приспособления и различни неща, които да бъдат полезни при всякакви обстоятелства.

2. Раница Jansport Driver 8:

Раница Jansport Driver 8

Този чувал е перфектен избор за деца или възрастни, които предпочитат да придвижват раницата си, когато са фундаментални, тъй като има вградени колела заедно с наличните презрамки. Два основни обширни джоба и преден джоб за помощни средства също осигуряват задоволително място, като не обръщат малко внимание на това, което носи денят.

3. Чанта за пътуване Jansport:

Пътуваща чанта Jansport

Това е идеалният приятел на Jansport Travel Bag. Две огромни основни отделения дават достатъчно място за дрехи, обувки и различни украшения, а двойните странични джобове за бутилки с вода допълнително гарантират хидратация, докато сте навън или по време на полет, докато допълнителният допълнителен джоб съхранява закуски, телефони или каквото и да е друго, което трябва да се съхранява. на разположение без усилие.

4. Раница Jansport Odyssey:

Раница Jansport Odyssey

Тази част се комбинира приятно с каишката на гръдната кост и колана на бедрото по време на катерене. Най-забележителният, той включва подплатена втулка, която може, без много разтягане, да побере 3-литрова хидратираща рамка. Изработена с изследователя на психиката, тази раменна чанта Jansport е най -подходяща за катерачи и хора, които отиват на смели екскурзии.

5. Спортна чанта Jansport:

Спортна чанта Jansport

Той е невероятен за редовна употреба, от изпълнение на поръчки до подреждане с допълнителни дрехи за тренировка. Освен едно огромно отделение, Jansport Gym Bag допълнително има преден джоб с помощни средства с неявен координатор за по -голямата част от малките нужди на живота.

6. Прекалено експонирана раница Jansport:

Jansport преекспонирана раница

Блестящите флуоресцентни нюанси са името на отклонението по отношение на чантите за момичета Jansport. Освен, че допълнително придава забавни нюанси на ципове и дръжки, раницата също предлага омекотена табла за изключително утеха. Едното огромно принципно отделение е достатъчно силно, за да побере значителни книги и крепежни елементи, без да е тромаво.

7. Раница Jansport Pleasanton:

Раница Jansport Pleasanton

Елегантен, без да се пазари, този пакет подчертава привлекателната телешка кожа и провинциалния вид. Неявният преносим ръкав за компютър, вътрешен джоб на списанието и ангажирано приплъзване за iPad са невероятни за студенти, инвестиращи фундаментална библиотечна енергия.

8. Чанта за детски училищни книги от Jansport:

Чанта за детски училищни книги от Jansport

Този артикул първоначално е произведен с найлон, за да предпази раницата от безсилие пред водата. Раницата Jansport разполага с места за прибиране на книги, огромни фолио, учебници и др., Особено преден джоб, където можете да поставите други инструменти. Той се възприема от основния и здрав дневен пакет с амортисьор на таблата с дължина 2/3.

9. Раница с десен пакет Jansport:

Раница с десен пакет Jansport

Той е груб и устойчив на атмосферни влияния. Вътрешната втулка на таблета е допълнително идеална за студенти или възрастни, които се нуждаят от бърза работа без стрес. Преден джоб за помощни продукти, джоб с цип и значително основно отделение предлагат много място.

Намирането на привилегията на Jansport Bags Design за решаване на всеки ваш проблем е лесно в днешно време. Чанти Jansport са най -подходящи за хората, които гледат приятния пакет. Най -предписаната раница е тази с широка каишка. Затова следващия път, когато мислите да закупите раница, проверете алтернативите по -горе.