Планирате да излезете на приключенска дейност? Какво ще облечете? Какви аксесоари да носите? Ами обувките? И още много такива въпроси ни идват на ум. Но всички забравяме за основното, чантата си. Ще се грижите ли за чанта за зъбно колело? Чантата за зъбно колело е най -пренебрегваната част от облеклото. Ако мислите ясно, ще се грижите за това през повечето време; следователно трябва да го обмислите преди всичко. Това е най -важното нещо, което трябва да имате предвид, ако отивате на по -дълги преходи, за да скочите.

Прости и големи пътни чанти на Gear:

Ето няколко вида чанти за зъбно колело, които да ви помогнат да изберете правилната чанта.

1. Duffle Gear Bag:

Чанта за предавки

Чантата за предавки е голяма цилиндрична торба с клапа, която затваря горната част. Те са предназначени за тежки условия. Те идват с подплатени презрамки. Поради цилиндричната си форма, той се нарича още подвижен багажник и големи платнени ролки. Той е доста любим сред военните, заради огромното си пространство.

2. Alice Gear Bag:

Alice Gear чанта

ALICE чанта за зъбно колело, ALICE означава универсално леко индивидуално оборудване за носене. Особеността на тази чанта е, че издържа на горещо време, студено време и дори сух арктически студ. Той има клапа за затваряне, с добавена шнур, закрепена с пластмасова скоба вътре. Това е стилна чанта за зъбно колело, която всеки може да използва за всякакви цели.

3. Камуфлажна чанта:

Камуфлажна чанта за зъбно колело

Камуфлажната чанта за съоръжения е същата като всяка чанта за предавки, но в камуфлажни цветове. Предлага се във всички стилове. Това е направено за всички любители на камуфлажа. Те често са копия и се използват от обикновените хора.

4. Чанта за дупе:

Чанта за зъбно колело

Чантата за дупе е малка до средна чанта. Носи се над колана, точно над чантата. Войниците го използват най -вече за носене на основно бойно оборудване, като държат ръцете си свободни. Може да се използва и за ежедневна употреба в колежи.

5. Чанта за нападение:

Assault Gear Bag

Чантата за предавки Assault е предназначена за експедиции с тежки условия. Те имат подплатени рамене и презрамки и горна дръжка за транспортиране. Известен е с размерите си. Следователно той е идеален за моряци, туристи и много други дейности.

6. Военна чанта:

Военна чанта

Според името, това е чантата за предавки за военните. Те са здрави и могат да издържат при всяко време. Той може да носи много неща, като по този начин ви помага да оцелеете без дни. Малките джобове се използват за съхраняване на важни неща като радио или дори оръжие.

7. Чанта за трекинг:

Чанта за трекинг

Чанти за трекинг екипировка са здрави и издръжливи. Това е името, използвано за преходи. Обикновено имат подплатени рамене и каишка. Той е супер просторен. Позволява ви да прикрепите спалния си чувал в долната част. Изработени са от полиестер, което ги прави водоустойчиви. Така че можете да го използвате дъждове и сняг.

8. Спортна чанта:

Спортна чанта

Чантата за спортно оборудване е чанта за пренасяне на спортно оборудване. Той е предимно здрав и просторен. Те ви позволяват да запазите кърпата, обувките и комплект дрехи. Той е предимно среден.

9. Чанта за гмуркане:

Чанта за гмуркане

Подводните чанти се използват за гмуркане. Той е предимно водоустойчив. Той е малък до среден. Служителите на флота го използват.

Предполага се, че чантата за зъбно колело трябва да бъде внимателно подбрана. Вижте каква е целта, продължителността на използване и вашият комфорт. Най -вече те са силни и издържат дълго. Той ви придава хладен и спокоен вид. Можете да го използвате за колеж, училище, пътувания и на открито.