Tick ​​Tock Tick Tock – този звук се чува във всеки дом, напомнящ на всички присъстващи, че времето лети. Часовниците са избрани така, че да съответстват на цвета на стената, мебелите и тапицерията. Беше видяно, че черните часовникови дизайни са много предпочитани поради своята универсалност, за да се съчетаят с всеки декор. Ето няколко дизайна на черни часовници, които са хипнотизиращи, както и лесни за джоба.

Най -добрите дизайни на черни часовници в Индия:

Тук включихме 15 прости и най -нови дизайни на черни часовници със снимки. Нека да ги разгледаме.

1. Черно -бял стенен часовник:

Черно -бял стенен часовник

Този черен стенен часовник има сладък дизайн и е много добър за детската стая поради дизайна на Мики Маус. Този 3-D часовник има супер големи цифри в бяло, които лесно се четат от децата и се научават да определят времето по-бързо.

2. Часовник с черна лента за хол:

Часовник с черна лента за хол

Това е един от най -впечатляващите големи черни стенни часовници. Часовникът е изработен от неръждаема стомана с много високо качество. Той е покрит с черно. Стоманените плочи са подредени по такъв начин, че изобразяват числата от 1 до 12, които са числата на часовника. Стрелките на часовника са бели, за да се улесни определянето на часа.

3. Кухненски часовник от черна копринена стена:

Кухненски часовник с черна копринена стена

Този часовник има много уникален и завладяващ дизайн. Този модерен черен часовник е отличително стилен и изглежда много поразителен във всяка стая в къщата. Основната забележителна черта са черните пластмасови нишки, които са преплетени, създавайки ефект на мрежа.

4. Часовник Шварцвалд:

Часовник Шварцвалд

Това е изключително красив часовник от черна гора, който си заслужава да бъде изложен във вашата всекидневна. Този часовник от 19-ти век има много изящни резби, изобразяващи дивата природа в тъмната гора. Цифрите са в римски символи, придаващи античен вид. Има три тежести и махало.

5. Часовник с черен метален череп:

Часовник с черен метален череп

Този черен метален часовник е идеалният за хора, които обичат да имат такъв, който е напълно необичаен. Този черен настолен часовник е във формата на череп и е висок около 8 инча. Часовникът е изработен от отлит алуминий и очите им изобразяват часовете и минутите. Затова погледнете в очите на смъртта, за да видите времето си!!!

6. Часовник от черен мрамор:

Часовник от черен мрамор

Ето един прекрасен часовник от черен мрамор с шестоъгълна форма. Този мраморен часовник е изработен от испански черен мрамор Marquina. Мраморът е добре полиран отгоре и има заоблени ръбове и идва с метални ръце. Този часовник има изискан вид и ще добави класа към вашата всекидневна.

7. Часовник от черно дърво:

Часовник от черно дърво

Този черен стенен часовник придава етнически вид на вашия дом. Часовникът има два красиво издълбани пауна, обсипани с блестящи бели кристални камъни. 12 -те цифри в часовника са заменени с доста кръгли бели камъни, а за стрелките са използвани два сложно издълбани метала.

8. Часовници с кукувица:

Черни часовници с кукувица

Ако обичате звука на кукувиците и обичате и черния цвят, тогава си вземете този доста черен часовник с кукувица. Часовникът е изработен от дърво и след това боядисан с лъскава черна боя. На него има красиви резби. И една красива птица кукувица ще излиза на час и ще ви казва часа.

9. Цифрови черни часовници:

Цифрови черни часовници

Този прекрасен модерен черен часовник има всички функции, които можете да пожелаете. Той показва не само времето, но и календарите със седмица, дата, ден и месец и стайна температура заедно с влажността. Той има изключително полезни опции като двойни USB портове за зареждане, двойна аларма и таймер за дрямка. Поздравява ви с прекрасно „ДОБРО УТРО“.

10. Часовник от черно стъкло:

Часовник от черно стъкло

Дръжте този ръчно изработен, спиращ дъха часовник от черно стъкло на масата си и се пригответе за безкрайни коментари и допълнения от всеки, който влезе във вашата каюта. Този лъскав малък черен часовник има прекрасен извит абстрактен дизайн. Извитият дизайн прави възможно поставянето му на масата.

11. Черен настолен часовник:

Черен настолен часовник

Този черен настолен часовник е монтиран на дървена основа и прилича на монитора на настолен компютър. Той има златисто оцветени точки за 12 -цифрените и метални стрелки. Този изящно модерен черен часовник перфектно съвпада с вашите съвременни мисли.

12. Черен квадратен часовник:

Черен квадратен часовник

Това е прекрасна идея за изработка на часовник за „направи си сам“. Можете да направите този креативен часовник и дисплей, само за да получите безброй допълнения от вашите гости и приятели. Този черен квадратен часовник се състои от жици, заплетени в квадратна форма. Простото, но артистично произведение ще добави красота и креативност към вашата стая.

13. Прост черен настолен часовник:

Прост черен настолен часовник

Погледнете този неустоим настолен часовник и със сигурност ще го вземете. Този малък черен часовник се предлага в прост дизайн, придаващ чист и спретнат вид на стаята ви за спане. Той работи безшумно, като ви осигурява спокоен добър сън. Има класически модел

14. Черен будилник:

Черен будилник

Планирайки закупуване на будилник, тогава ето правилния за избор. Това е най-новият от черните будилници, които са вградени с проекционно устройство, което показва часа на тавана или стената отзад. Заедно с това той показва и вътрешната температура. Можете също така да регулирате, за да получите кристално чиста проекция.

15. Черен ретро часовник:

Черен ретро часовник

Вижте този прекрасен черен ретро часовник. Часовникът на този дядо е направен от дърво от ела. Той е лакиран и има четири дъски. Той също така има прекрасни държачи за табели и куки, за да можете да закачите ключове и други неща. Това е прекрасно парче за вашата всекидневна, за да придаде ретро стил.

Черните часовници са тези, които са най -често избирани, тъй като са ясно видими и изпъкнали на всяка цветна стена. Разполагаме с много различни видове и форми на черни часовници, които могат да бъдат избрани според пригодността на вашата стая.