Дървените дизайни на часовници също са фантастични и грандиозни. Ще го получите с много дизайни, от обикновен кръгъл стенен часовник до сложно изглеждащи зъбни часовници. Също така можете да намерите украсени часовници, които също са ръчно изработени. Украсете дома си с някои уникални дървени часовници и вземете този стар скъпоценен вид с този часовник. Ето някои най -различни дизайни на дървени часовници, които можете да получите, за да украсите дома.

Най -добрите дизайни на дървени часовници в Индия:

Тук включихме 15 готини и модерни дървени часовника с изображения. Нека да ги разгледаме.

1. Дървен часовник, ръчно изработен часовник:

Ръчно изработен часовник от дърво

Това е стар стил аналогов дървен стенен часовник. Часовникът е изцяло изработен от дървен материал и цветът съвпада с всички мебели, стенни бои и др. Това е кръгъл дървен стенен часовник, който ви показва точно време и се слива с всеки цвят на стената. Можете да го използвате за украса на вашата зала, хол, спалня, кухня и др.

2. Черен камион за карета:

Черешова карета

Това е часовник с дървена камина, който можете да придадете ретро щрих на стаята си. Това е отличен дизайн на часовник със стъклен кристал и бял циферблат с римски цифри. Можете да контролирате силата на звука за звънене през нощта. Това е красиво антично парче, което можете да съхранявате в дома си.

3. Ретро дървен будилник:

Ретро дървен будилник

Опитайте този невероятен дървен будилник за вашата спалня. Той идва с бутон за управление на алармата и е квадратен будилник. Вътре в него ще видите бял циферблат и написани цифри върху него. Можете да опитате този будилник с night lite.

4. Кръгъл естествен и дървен стенен часовник:

Кръгъл естествен и дървен стенен часовник

Подобрете изявлението на стила на вашия дом с помощта на кръгли дървени стенни часовници. Можете да използвате този дървен часовник с металната рамка, където пожелаете. В него има римски цифри и координирани стрелки, които ви показват часа. Можете да получите този очарователен часовник, за да украсите стените ви.

5. Вектор Винтидж дървен стенен часовник:

Вектор Винтидж дървен стенен часовник

Този голям дървен стенен часовник е за украса на стените ви. Той се предлага с ръчно изработена дървена рамка и бели циферблати. Стрелките на часовника изглеждат красиви, а римските цифри на циферблатите показват перфектно времето. Външната украса е с цветен дизайн и можете да получите този сладък часовник, за да придаде допълнителна красота на стените на вашия дом.

6. Селски дървен стенен часовник:

Селски дървен стенен часовник

Харесва ли ви този тип часовник? Това е извънгабаритен дървен часовник със селски стил. Това е боядисан дървен часовник, който ви дава перфектен вид за дома или офиса. Това е ръчно изработен и ръчно рисуван часовник със златни римски цифри върху него. Можете да изберете и други цветове, ако искате да съответствате на вашата боя за стени.

7. Дървен часовник с макари:

Дървен часовник с макари

Това е разнообразие от дървени часовникови конструкции, които можете да получите. Това изглежда като селски часовник навсякъде. Изработена е от дърво и всички букви са с селски вид. Можете да украсите хола си с този извънгабаритен часовник във винтидж стил, за да знаете часа. Можете да промените цвета на боята и цифрите да изглеждат както искате.

8. Дървен цифров часовник:

Дървен цифров часовник

Сега аналоговите часовници се заменят с цифрови. Можете също да намерите такива дизайни в дървени часовникови конструкции. Това е красив и прост дървен цифров часовник, който показва часа. Това ще светне през нощта и ще ви покаже и часа. Можете да използвате този модерен часовник във вашата спалня, за да получите удобство.

9. Механичен дървен часовник дизайн:

Механичен дървен часовник дизайн

Това е голям дървен часовник, който прави интериора на вашия дом красив. Това е механичен дървен стенен часовник, изработен от висококачествен дървен материал. Има златни щифтове и е от античен тип. Това е само скелетът на часовника с всякакви други декорации. Опитайте го във вашата всекидневна и ще ви хареса.

10. Дървен часовник с махало:

Дървен часовник с махало

Можете да вземете този дървен часовник с махало, за да придадете античен щрих на вашия дом. Това е корабен дизайн с махало. Циферблатът е със златист цвят и черни цифри. Можете да вземете малко по -голям часовник, ако искате. Използвайте го, за да украсите вашите спални, хол и др.

11. Селски часовник за кухня:

Селски часовник за кухня

Можете да украсите интериора с този дървен кухненски часовник. Това е голям дървен часовник и ръчно изработен. Вземете този уникален дизайн, изработен от боядисан дървен часовник с черни римски цифри върху него. Той ще съответства на вашия цвят на стената и можете да опитате нещо лудо върху него, за да получите този стар луд вид.

12. Дизайн на малки дървени часовници:

Дизайн на малки дървени часовници

Можете да получите нещо от малка дървена секция с часовници, която да използвате във вашата спалня, офис маса и т.н. Това е идеалният избор за вас. на пръв поглед изглежда като рамка за снимки и вътре в тази рамка има малък 360-градусов въртящ се часовник. Часовникът има малък циферблат и на него има цифри. Това е подходящо и като детски дървен часовник.

13. Дървен LED будилник:

Дървен LED будилник

Защо в тази ера на дигитализация не опитате нещо ново в дървени часовници? Картината показва дървен будилник с LED дисплей. Освен времето, той показва и външната температура, която също е много добра, така че не е нужно да проверявате хона си, за да знаете температурата. Светодиодната светлина ще бъде там както през деня, така и през нощта.

14. Фантастичен дървен настолен часовник:

Фантастичен дървен настолен часовник

Това е перфектен часовник, когато искате да получите красив настолен часовник. Това е дървен часовник с украсена рамка. Той има ръчно изработена дървена рамка и ще ви даде перфектен външен вид. Номерата са от римски тип и можете да ги държите на офис масата си.

15. Антични дървени часовници:

Антични дървени часовници

Търсите голям дървен стенен часовник? Това е античен дървен часовник с колоритен дизайн. Можете да видите такива часовници на гарите, автогарите и др. Върнете ги в дома си и украсете стената си с него. Часовникът изглежда селски с римски цифри. Можете да го държите в хола си, за да посрещнете гости.

Всички горепосочени дизайни са някои добри снимки, които можете да видите на дървен часовник. Можете да вземете този, който е подходящ за вашата стая. Дървените дизайни на часовници винаги са по -добри от пластмасовите, тъй като издържат по -дълго от тези пластмасови и няма да се счупят лесно.