Дизайнът на звънене на часовници е бяс от миналото. Те изглеждат ретро и все още са много търсени. Часовниците могат да бъдат високи и елегантни или да са къси. Основната идея за часовника за звънене е шумът, който издава при удара на всеки час. Това напомня на хората за момента. Часовниците за звънене са красив шедьовър, издържал изпитанието на времето.

Прост & Модерен дизайн на часовници за звънене:

Тук включихме 15 най -нови и най -добри дизайна на часовници със снимки. Нека да ги разгледаме.

1. Часовник за стена:

Стенен часовник

Ето класически стенен часовник, който можете да закачите на стената си. Грандиозно изглеждащият дървен часовник Bulova има аналогов часовник и стоманени камбанки в долната част. Богато украсеният стенен часовник е идеален за големи жилища и винтидж стилове.

2. Часовникът на училищната къща:

Училищен дом Часовник

Училищният часовник е модерен часовник, който изглежда доста елегантен. Горната половина на часовника във формата на осмоъгълник е направена с дървена рамка. В долната част има месингова табела. Аналоговият часовник ви дава перфектно време и часовникът звъни в час.

3. Ключов часовник за вятър:

Key Wind Chime Clock

Един от най -добрите стенни часовници за звънене е ключовият тип вятър. Тук можете да използвате клавиш, за да навиете часовника до правилната минута. Това ви дава точно време, от което всички имаме нужда. Този дизайнерски часовник има зашеметяваща изработка в горната част. Часовникът също е страхотна витрина.

4. Часовник на камината на Хауърд Милър:

Часовник с камина на Хауърд Милър

Освен стенните часовници, също е чудесна идея да имате звънещи часовници, които да се държат на маса или мантия. Тези сладки часовници с камина са много популярни и продължават едно поколение. Каминните часовници могат да бъдат поставени навсякъде и са с извита форма. Дървената рамка на тези часовници му придава ретро вид.

5. Музикален тримесечен часовник:

Музикален часовник с тримесечен звънец

Най -прекрасното нещо при старите часовници е елегантният елемент към него. Тези дизайни на музикални часовници са точно това, което трябва да имате в дома си. Те са фантастични и изглеждат елегантни. Музиката звъни в час и това също може да бъде наранено. Той има някои богато украсени отстрани на часовника.

6. Часовник с дъгообразен дизайн:

Аркиран часовник с дизайн

Изпробвайте този сладък дървен часовник, който изглежда грандиозно. Извит дизайн на този часовник е наистина красив. Часовникът има стъклен корпус, вътре в който е поставен часовникът. Това изглежда много добре на плота на масата като звънещ настолен часовник. Ритмичното движение на часовника е доста ценно.

7. Часовникът на дядо:

Дядо Часовник

Един от големите часовници за звънене е часовникът на дядото. Този висок и елегантен часовник е изработен от дърво. Вътрешността на часовника е куха и в нея се намират звънените плочи. Те издават грандиозен звук в час. Това е един от най -известните часовници от старите времена.

8. Часовник Seiko Chiming:

Seiko Часовник

Seiko е една от най -добрите компании, които произвеждат часовници. Големият стенен часовник Seiko е най -търсеният часовник, който ще намерите. Стенните висящи часовници са легендарни. Те са стилни и много точни. Можете да изберете да ги закачите в залата или кабинета за ваше удобство.

9. Извит часовник:

Извит часовник

Друга от известните компании, които произвеждат часовници за звънене, е Хауърд Милър. Тези дизайни на часовниците на Хауърд Милър са много красиви за гледане. Изработката на всеки от часовниците е грандиозна. Детайлите на парчето са изящни. Този конкретен часовник е оформен като фигура от часово стъкло.

10. Юбилеен часовник:

Юбилеен часовник

Един от най -добрите подаръци, които да подарите на някого за годишнината му, е звънящият юбилеен часовник. Това зашеметяващо парче е поставено в стъклена камера. Часовникът под него има звънци, които се въртят и изглеждат много елегантно. Това се дава най -добре на двойка в най -важния ден от живота им.

11. Часовник с кукувица:

Часовник с кукувица

Един от най -добрите ретро часовници е кукувичащият часовник. Този часовник е създаден да изглежда като птиче гнездо. Има животни и дървета, издълбани от дърво. Камбаните в основата също са дървени камбани. Малката кукувица вътре излиза при стачката на всеки час и издава чудесен звук на кукувицата.

12. Училищен часовник:

Училищен часовник

Ето един страхотно изглеждащ часовник на Липа, който е поставен на стената на училището. Този прост, но точен часовник е подходящ за офис пространство. Това ви дава най -доброто време и е лесно за четене. Звъненето на часовника не е твърде силно, за да смущава.

13. Празнични часовници за звънене:

Празнични часовници

Направете вашия празничен сезон още по -ярък и цветен с този коледен часовник. Този часовник има картината на Коледа от вътрешната страна на часовника. В него звучат прекрасните коледни песни в час. Това наистина ще развесели всеки човек и особено ще бъде чудесно за децата. Този часовник ще изглежда страхотно като часовник.

14. Инкрустиран часовник за звънене:

Инкрустиран часовник

Високият звънещ часовник е гледка. Този великолепен инкрустиран часовник с махагоново дърво е много сложен в детайли. Това е по -скоро ерата на Едуард и изглежда грандиозно и грандиозно. Това е най -доброто за голяма стая, където фокусът може да бъде върху това високо и елегантно парче.

15. Часовник за звънене на каретата:

Часовник за камион

Опитайте се да вземете в ръцете си един от най -красивите винтидж часовници за звънене. Това са часовници за карета, които се носят по време на пътуване. Часовниците ще покажат времето за пътуващите. Те се предлагат в стъклена камера и метални фитинги. Те са много елегантни и прости в стил.

Дизайнът на часовниците за звънене е в различни стилове. Те могат да бъдат големи часовници с дядо, камина, часовници с кукувица или дори музикални часовници. Те са направени предимно с дървена рамка и имат стъклена камера. Тези часовници могат да се навиват, за да получат подходящия момент.