Аналоговите таймери понякога могат да бъдат скучни и затова имате часовници, които имат цифров характер. Аналоговите таймери показват само времето, без температура или календар. Но дизайнът на цифрови часовници ви дава всичко, което показва не само времето, но и календара и температурата. Те понякога могат да служат и като часовници. И тук се крие разликата между тях. Така че, нека разгледаме най -добрите опции за закупуване на цифрови часовници за използване на аларми и домашни стени в Индия.

Най -добрите дизайни на цифрови часовници в Индия:

Тук включихме 25 прости и модерни дизайна на цифрови часовници с изображения. Нека да ги разгледаме.

1. 12 ”цифров стенен часовник:

12 ”цифров стенен часовник

Този стилен цифров стенен часовник ще бъде идеален за всяка стая в дома ви или може да послужи и като хубав подарък. Този часовник има голям, лесен за четене LCD дисплей с висока разделителна способност, заедно с показанията на календара и температурата. Този модерен обикновен часовник може да служи и като будилник с дрямка, така че да спите по -добре. Този часовник със сигурност ще направи живота ви пъстър.

2. Голям цифров часовник с вътрешна температура:

Голям цифров часовник с вътрешна температура

Ако сте на пазара за голям цифров часовник, това трябва да бъде вашият избор. Захранван от захранващ адаптер девет фута плюс интегрирано съхранение на кабели, този голям часовник позволява лесно гледане от целия офис, класната стая или хола. Ярките 5,5 инчови цифри на часовника позволяват огромна видимост над 200 фута. Има поддръжка за отчитане на календара и температурата.

3. Малък цифров дървен будилник:

Малък цифров дървен будилник

Това е един компактен, многофункционален малък цифров часовник, който показва календар, температура, има управление на LED светлина чрез глас, а също и настройка за аларма. Този минимален, кубичен, иновативен дизайн е много красив и е изцяло изработен от дърво. Може да работи както от батерия, така и от променливотоково захранване. Часовникът поддържа точно време и е идеален за използване като настолен часовник в офис или у дома. Може да се подари и на деца.

4. Цифров будилник с голям екран:

Цифров алармен часовник с голям екран

Този голям цифров часовник е идеален за спални със своя огромен 8,9 инчов супер бял LED дисплей, което го прави лесно четим за всички възрасти и от разстояние. Има функция за димер за увеличаване или намаляване на яркостта, както и двоен порт USB – един за зареждане на часовника и един за зареждане на телефона, таблета или MP3 плейъра. Супер удобна и лесна работа. Има и функция за аларма и отлагане.

5. Голям червен светодиоден цифров будилник:

Голям червен светодиоден цифров будилник

Ако искате най -добрия цифров часовник, това трябва да е вашият основен приоритет. Този часовник е изключително лесен за работа и няма да има проблеми за деца, възрастни хора или възрастни хора. Часовникът идва с нощна лампа, заедно с джъмбо осветени червени LED цифри с плъзгач за контрол на яркостта. Той също така има вградена функция за аларма и отлагане и може да работи с променливотоково захранване, освен че има резервно копие на батерията.

6. Цифров будилник с голям 1,4 -инчов дисплей:

Цифров будилник с голям 1.4

Това е много достъпен прост цифров часовник с умерено количество функции. Той разполага с 1,4-инчов червен LED дисплей за лесно гледане, а също и лесен за използване. Той има функция за аларма и бутон за отлагане на пълна ширина, така че можете лесно да го достигнете, докато спите. Той работи на батерия и също има контрол на яркостта за висока или ниска настройка.

7. Цифров будилник за симулация на изгрев слънце:

Цифров будилник за симулация на изгрев слънце

Това е много красиво, току -що стартирано, нов цифров часовник. Часовникът има много функции – първо този часовник има както функция за аларма, така и FM радио. Часовникът също има опция за настройка на алармения тон от шест различни опции на звуците на океанските вълни. Не само това, но и часовникът може да свети в седем различни цвята с десет нива на яркост. Един от най -атрактивните цифрови часовници, който можете да си купите в момента.

8. Цифров будилник с елегантен кръгъл дизайн:

Цифров будилник с елегантен кръгъл дизайн

Този часовник има много елегантен дизайн на цифров часовник със своята сладка кръгла форма. Този екран на този часовник има функция за автоматично подсветка, която ще се включва през нощта и изключва през деня, което улеснява четенето на тъмно през нощта. LED светлините също могат да се регулират за яркост. Предлага се с двойни аларми за две различни времена на събуждане и също така има функция за отлагане. Сега не е нужно да се притеснявате, че ще закъснеете за работа и да започнете да се наслаждавате на празниците.

9. Бял LED цифров будилник:

Бял LED цифров будилник

Дизайнът на този модерен цифров часовник е меко казано изискан. Простият и малък дизайн ще се впише във всяка домашна среда. Часовникът има функция за монтиране на стена, освен че е настолен часовник. Предлага се и с аларма и функция за отлагане, което е чудесно. LED има 3 нива на контрол на яркостта. Наистина декоративен модерен часовник меко казано.

10. Цифров часовник за проекция:

Прожекционен цифров часовник

Този цифров будилник наистина е един от най -иновативно изглеждащите часовници. Първо, той разполага с 5-инчов ултра ясен алармен часовник, който се регулира до 120 градуса, за да се проектира върху таван или стена в диапазон от 1,6 до 10 фута, с регулируема яркост. Извитият 4-инчов дисплей с регулиране на яркостта на часовника пасва идеално с мебелите на вашата стая. Второ, той идва с режим на двойна аларма, който настройва две отделни времена за събуждане, заедно с функция за отлагане и FM радио с таймер за заспиване. Захранва се с променлив ток и има USB порт отзад, за да зарежда мобилните ви устройства.

11. 3D LED цифров стенен будилник:

3D LED цифров стенен будилник

Този цифров стенен часовник със стени има големи 3D цифри за начало. Може да се чете от дълги разстояния и изглежда елегантно. LED светлините са много ярки с 54 LED светлинни перли – така че не само това служи като часовник, но и като декоративна част. Този будилник с функция за отлагане и нощната лампа е напълно монтиран на стена и има и функция за памет, за да запомни зададения час. Светодиодът на часовника също има 3 нива на яркост, за да отговори на вашите собствени нужди и желания. Той консумира много ниска мощност и е високо енергийно ефективен.

12. Лесна настройка на цифров алармен часовник:

Лесна настройка на цифров алармен часовник

Този сладък малък часовник е напълно изработен като детски цифров часовник. Имайки предвид нуждите и желанията на децата, този лек часовник е идеален и за тийнейджъри и възрастни. Той има голям дисплей от 3 инча, който показва и календара както в AM и PM. Часовникът работи с прости настройки и има приятен звуков сигнал, който не е прекалено суров. Предлага се със защитно и удароустойчиво силиконово покритие, което го предпазва от незначителни падания и е идеално за използване в офис, спалня или дори по време на пътуване.

13. 9 ″ Голям LED цифров будилник:

9

Този електрически цифров часовник може да работи както като захранващ контакт, така и с батерии. Той разполага с голям 9-инчов дисплей, с големи удебелени числа в бял цвят на черен фон, което улеснява четенето за възрастни и възрастни хора. Този будилник има функция за отлагане, както и лесен за използване сензорен сензор за управление на яркостта. Силата на звука на алармата също се регулира на ниско или високо ниво и алармата постепенно се увеличава, за да ви събуди. Има два USB порта – един за зареждане на мобилните ви устройства и един за самия часовник. Той също така има резервно копие на батерията по време на прекъсвания на електрозахранването.

14. Цифров стенен часовник с голям LCD дисплей:

Цифров стенен часовник с голям LCD дисплей

Този LCD цифров часовник използва много иновативни функции, които гарантират задължителната покупка. Той използва сигнал за радиовълни във вашата часова зона, за да регулира автоматично времето си. Този часовник е оборудван със 7,5-инчов екран, където можете да четете календара, показанията на температурата освен очевидното време. Часовникът има монитор за вътрешна и външна температура, има вградена аларма, както и неограничена функция за отлагане. Можете да поставите този часовник на масата или дори да го закачите на стената.

15. Дървен цифров будилник:

Дървен цифров будилник

Ако искате да получите черен цифров часовник, това може да отговаря на вашите нужди. Този часовник е многофункционален, тъй като показва както времето, така и температурата. Часовникът е модерен със своята уникална форма и текстура, изработена от дърво, а нежните LED светлини ще дадат спокойна атмосфера през нощта, когато ще видите часа. Дисплеят на часовника също има режим на заспиване за пестене на енергия и се захранва от мрежата или от батерията.

16. Изключително голям цифров часовник:

Изключително голям цифров часовник

Искате ли да подарите на някого перфектния подарък? Вземете този електронен цифров часовник. Това е малък изключително голям часовник, така че ще получите ясно време и плюс, че ще намерите и функции на календара. Уникалната характеристика на този часовник е възможността да приема напомняния, така че ако имате някой в ​​напреднала възраст, този часовник може да помогне на човека да си спомни важни неща. Часовникът се захранва от мрежата, но също така има резервна батерия за прекъсвания на електричеството. Това е идеално за възрастни и възрастни хора във вашия дом.

17. Голям червен цифров будилник:

Голям червен цифров будилник

Този червен цифров часовник е напълно удароустойчив и здрав за нормални удари и падания. Часовникът е добре изработен, лек и удобен за хващане и лесен за настройка, особено за деца, тийнейджъри и възрастни. Този прост будилник има голям цифров екран, който е лесен за четене заедно с добра подсветка, така че да не нарушава съня ви. Има време за отлагане от 6 минути и аларменият сигнал се ускорява на всеки няколко секунди, така че събуждането не е проблем. Силно препоръчително.

18. Бял цифров LED будилник:

Бял цифров LED будилник

Това е най -добрият вариант за студенти и това е LED будилник, който показва точното време и вие също ще получите температура. Когато планираме да подарим на нашите деца, тогава LED будилникът ще бъде добър избор, те ще получат добра аларма за редовно събуждане навреме. В него също ще получите функция за отлагане.

19. 9,5 ″ Голям цифров часовник:

9.5

Привлекателните часовници са повече в разновидности с широка колекция от различни форми и размери. Това е най -добрият вариант за офис и класна стая; можете да ги използвате, за да добавите допълнителен декор и за вашия хол. Тази функция за цифров офис часовник автоматично актуализира часовника. Ако искате да монтирате, тогава ще получите и ключалка като опция.

20. Светлинни цифрови часовници за събуждане:

Събудете се с леки цифрови часовници

Това е много фантастичен цифров часовник поради цветния и светещ светодиод, който е от 7 различни цвята. Дисплеят на часовника показва и температурата, и времето. Има аларма и функция за заспиване, има и 8 алармени песни, така че не само една песен, за да се отегчите. Това е чудесно за деца.

21. Огледален повърхностен цифров будилник:

Огледален повърхностен цифров будилник

Този плосък цифров часовник има огледало за грим като лицева страна и дизайн. Този будилник включва както времеви, така и температурни предавания, както и функция за отлагане. Има две нива на яркост както обикновено, а интервалът на отлагане е около 5 минути. Работи се с тесто или USB кабел. Много елегантен и модерно изглеждащ часовник, меко казано.

22. Цифров настолен будилник:

Цифров настолен будилник

Този цифров настолен часовник се предлага с много висококачествен дисплей с подобрен контраст за подобрена визия. Този часовник разполага с двойна аларма, с функция за отлагане. Ярката синя подсветка ще бъде нежна към очите ви и ще остане осветена за 5 секунди. Показва също време, температура и календар. Също така има поддръжка за множество езици, общо 7 на брой. Напълно оборудван с функции за използване на бюрото ви.

23. Пътуващ цифров будилник с двоен дисплей:

Цифров будилник за пътуване с двоен дисплей

Тази комбинация от аналогов и цифров часовник включва и двата вида часовници. Часовникът разполага с аналогови стрелки с кварцово движение за даване на точно време, а под него се показва вторично цифрово време. Часовникът е достатъчно голям, за да се използва като настолен часовник, но също така може да се постави в джоб или чанта. Има и 4 звукови аларми с функция за отлагане. Работи само с една батерия AAA.

24. Атомен цифров часовник с вътрешна температура:

Атомен цифров часовник с вътрешна температура

Този атомен цифров часовник е самообновяващ се часовник. В този часовник ще намерите и отлагане и стандартни алармени функции. Обикновено този часовник се актуализира автоматично. Можете да опитате това на работната си маса или да ги използвате на стената като опция за окачване.

25. Будилник с цифров аналогов стил:

Будилник с цифров аналогов стил

Този цифров аналогов часовник е оформен много красиво. Този часовник разполага с автоматично зададени час и дата само по себе си и има аналогов дизайн с цифров LCD. LCD е върху който е изграден аналогът и изглежда страхотно. Той също така разполага с двойна аларма за време с 5 минути отлагане. Часовникът има функция за задно осветяване и също така показва календар.

От този списък определено можем да заключим, че има толкова много опции за закупуване на цифрови часовници и има пълни с функции до ръба. Някои имат вградени стандартни аналогови часовници, докато други лесно могат да определят времето сами, без намеса на човека.

“>