Можете ли да си представите ден без да следите времето? Животът ни ще протече безсистемно без практиката за отчитане на времето! В продължение на много векове хората измерват времето с помощта на различни инструменти като слънчеви часовници, пясъчни часове и др. Въпреки това, след въвеждането на съвременни видове часовници като електрически, махало и т.н., отчитането на времето става по -надеждно и точно. Най -ранният известен механичен часовник е инсталиран на църква през 1283 г., за да напомня на хората за молитвените времена. Ръчното звънене на камбани на всеки час даваше сигнал на хората да се съберат в Църквата и да поддържат дисциплина. Така часовниците получиха името „Часовник“ от латинската дума „Cloccca“, което означава камбана.

Постепенно търсенето на усъвършенствани часовници породи съвременни часовници, които използваме днес. Днешните часовници използват футуристична технология за измерване на времето с висока точност и точност. Очарован от всички подробности за Часовниците? Има още за вас! Прочетете заедно, за да разгледате 30 най -нови часовници с различни дизайни със снимки, за да ви надникнат в развиващия се свят на отчитане на времето!

Различни видове часовници

Какво трябва да имате предвид, преди да купите часовник:

Ако планирате да купите часовник за вашия дом или офис, препоръчваме ви да имате предвид тези точки, преди да направите избор:

  • Видимост: Без значение колко стеновете ви са в отдела за външен вид, ако цифрите не се виждат, целта не се изпълнява! Така че, уверете се, че предното стъкло не отразява светлината и скрийте цифрите. Отидете на парче, което „ясно“ ви казва часа.
  • Размер: Друга важна характеристика, на която трябва да обърнете внимание, е размерът на часовника. Часовникът не трябва да бъде твърде голям или твърде малък на стената. Когато купувате часовник, имайте предвид мястото, където планирате да го поставите.
  • Тип: Искате ли аналогов часовник или цифров тип? Цифровите часовници са идеални за хора, които предпочитат цифрите пред ръцете и знаят точно времето за секунди. Те работят или с батерии, или изискват директна електрическа връзка. Аналоговите парчета са класни и конвенционални. Те също изглеждат доста привлекателни в сравнение с монохромния дизайн на цифровите часовници.
  • Звук: Някои хора намират тиктакането на часовника твърде страшно, особено през нощта. В такива случаи избирайте часовници, които работят в мълчание. Можете да пренебрегнете този аспект, ако отивате за цифров часовник.
  • Невероятни функции: Часовникът може да служи и за декоративни цели. Модели като часовник с кукувица, махала от старата школа и музикални часовници съчетават фантазия с функционалност.
  • Цвят: Съвременните часовници се предлагат в безброй цветове, за да отговарят на интериора на една стая. В зависимост от цветовата схема на вашето пространство, можете да изберете подходящ или договорен цветен циферблат.
  • Материал: Издръжливите материали като дърво, акрил или метал издържат дълго време и придават изискан вид на вашата стая.

Най -новите видове часовници с изображения в Индия:

Без да говорим, нека да преминем към дългия списък с различни видове часовници с имена. Нека да ги разгледаме.

1. Винтидж часовник:

Винтидж часовник

Винтидж часовник с размер 12 инча ще бъде хубава колекция за вашата стая. Цветът е изцяло антично злато, така че придава внимание на стената ви. Материалът е използвал месинг и дърво. Можете да подарите този тип стенни часовници на любимия човек или на приятелите си.

2. Аналогов часовник:

Аналогов часовник

Опитайте този стенен часовник в дизайн на паун, ако търсите ръчно рисувани стенни часовници и уникален дизайн. Този дизайн на часовник за птици помага да се направи интериорен интериор във вашата всекидневна. Това е ръчно изработено, така че лесно можете да го поддържате. Дървеният материал придава класически вид на този часовник, така че можете да го подарите и на вашия скъп приятел.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най -новите дизайни на аналогови часовници

3. Часовник с махало:

Часовник с махало

Това е направено от пластмаса, както и от стъклен материал. Ще получите повече възможности за цвят, но черно -сребърната комбинация улавя правилния вид за този тип дизайн. Ако искате да премахнете мръсотията на часовника, използвайте памучна кърпа, за да почистите тази. Това е полезно близо до вратата на хола в къщата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най -добрите дизайни на часовници с махало

4. Часовник Swagger:

Часовник Swagger

КУПИ СЕГА

Това е най -добрият вариант за външен интериор на дома; можете да използвате това във вашия дом според вашия интериор. Този външен часовник е най -добрият стенен часовник и изглежда смешно. В този материал за циферблат часовник е тип стъкло и часовият маркер е направен в римски стил. Материалът е метал, толкова лесен за използване за вашата колекция от домашни декорации.

5. Цифров LCD будилник:

Цифров LCD будилник

КУПИ СЕГА

Този черен часовник е направен от изцяло пластмаса и е лесен за четене, защото екранът е LCD с часовника. Ще получите стойка на гърба, за да можете да поставите и този часовник на масата. Ако планирате да излезете с приятелите си, този един часовник ще бъде най -добрата идея за пътуване и вечер. Това е полезно и като таймер, така че можете да го подарите на вашия ученик или деца.

6. Ръчно рисуван часовник:

Ръчно рисуван часовник

Това е стенен часовник с кафяв цвят и това е без стъклен часовник. Този декоративен часовник е изцяло ръчно изработен, така че придава подходящо меко докосване на творчеството. Дисплеят е аналогов и лесен за почистване. Това е хубаво естествено изработено, така че придава уникалност на този стенен часовник.

7. 6 Часовници в куп:

6 Часовника в куп

Малко часовници са полезни по прост начин за декориране на вашия дом, но в офиса, когато проверяваме поредицата от едни и същи часовници, но различно време на всеки подобен на часовника световен часовник, тогава ние изненадваме и мислим, че те наистина са от съществено значение повече от един часовник? Различни часовници с една и съща кръгла форма и различни цветове като червено, бяло, зелено и синьо ще бъдат добър избор, ако имате собствена компания и клиенти от цял ​​свят. Можете също да ги персонализирате според страната на клиента.

8. Часовник за детска стая:

Часовник за детска стая

Когато планираме да украсим дома си, със сигурност решаваме как да декорираме специални детски стаи; обичаме да ги учим на всеки аспект. Часовници с този тип символ на Слънцето и усмивка на лицето със сигурност ще привлекат вниманието на стената.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дизайн на детски часовници

9. Cool Apple Clock:

Готин Apple Watch

Забавният, но атрактивен часовник ще бъде подходящ вариант за вашата кухня или бебешка стая. Ако искате да приложите съвременен щрих към стаята си, тогава часовникът с формата на ябълка ще бъде добър избор за вашата интериорна стая или кухня. Това изглежда малко смешно, но можете да го персонализирате с всякакви мисли.

10. Часовник на фар:

Часовник на фар

Някои часовници се предлагат в различни форми и цени. Този фар на часовника е пристигнал през 1800 -те години и този часовник е проектиран с много нисък бюджет, но в този ден хората ги продават на висока цена. Този будилник е направен за първи път в Съединените американски щати. Материалът, използван за този часовник, е месинг, както и махагон.

11. 12-фото рамка и часовник:

12-фото рамка и часовник

Това е модел на рамка за часовници с огромна опция за 12 рамки за снимки. Опцията за рамка също идва с часовник в центъра. Това може да бъде специален подарък за някого или може да се използва и за декориране на дома. Тази специална дизайнерска рамка, както и часовникът, изглеждат красиви.

12. Часовник с рамка за картина:

Рамка за картини Настолен часовник

КУПИ СЕГА

Този модел рамка с квадратни часовници се предлага с алуминиева рамка, която изглежда просто вълнуваща. Рамката е шарнирно в центъра и може да побере до 3,5 снимки с ширина до 5 височини. За да работи, ще ви е необходима само една батерия тип АА. Изглежда страхотно за вас и вашия съпруг.

13. Семейни рамки за снимки стенен часовник:

Семейни рамки за картини Стенен часовник

Този модел, базиран на рамка за часовници, е изцяло изработен от дърво и има кръгла стена. Това е уникален часовник, тъй като може да побере 4 кръгли снимки и определено изглежда реколта с това дърво. Ръчно изработен от занаятчии, този часовник наистина запазва точното време и е идеален за коледни подаръци, подаръци за новоселие или дори празнични подаръци.

14. Модерен декоративен стенен часовник:

Модерен декоративен стенен часовник

Този 14-инчов декоративен модерен часовник разполага с пластмасова рамка заедно с този циферблат с червено вино и аналог и мащаб на злато, които перфектно контрастират, което го прави лесен за гледане и четене. Той разполага с безшумно кварцово движение, което ви дава точно време, както и без шумна среда за работа или сън. Перфектен за дома или офиса, или може да бъде подарен на рожден ден, за новоселение и т.н. или на вашите близки.

15. Декоративен стенен часовник:

Декоративен стенен часовник

Този прост модерен часовник може да бъде огромен декор във вашата къща. Този много полиран дизайн, изработен от изкуствена кожа и лек, е огромно декоративно произведение на изкуството за всяка стая във вашата къща. Безшумният часовник е идеален за спални, класни стаи или дори офиси. Това ще бъде чудесен подарък за сватби или социални събирания.

16. Модерен 12 ″ стенен часовник:

Съвременни 12

Този голям розов златен модерен часовник с бял фон изглежда просто зашеметяващ. Той е с диаметър 12 инча и има големи числа, които лесно се четат и виждат. Има предно стъкло, което му дава перфектна гледка. Захранван от една AA батерия, този часовник е идеален за всяка стая във вашия дом или офис.

17. Часовник с махало:

Часовник с махало

Този красив часовник има куче. Изработена от висококачествена смола, тук костта е махалото. Проектиран от художника Мишел Алън, това е чудесен вариант за деца. За работа е необходима само една батерия тип АА.

18. Скулптурен стенен часовник Gears of Time:

Скулптурен стенен часовник Gears of Time

КУПИ СЕГА

Този уникален дизайн на часовника включва много предавки. Ръчно изработени от истински натрошен камък и след това залепени с висококачествена смола. Изцяло изработен от занаятчии и разполага с кварцов часовник, който ви дава прецизно и точно време. За работа му е необходима само една батерия АА.

19. Античен изкуствен златен часовник:

Античен изкуствен златен часовник

КУПИ СЕГА

Този зашеметяващ античен дизайн на часовника се отличава с изкуствено златно покритие на часовника. Ръчно изработени от истински натрошен камък заедно с висококачествена смола; всяко отделно парче е боядисано ръчно в антично златно покритие. Перфектен за дома или градината, този стар часовник е много добър за декорация на дома, меко казано.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Антични дизайни на часовници

20. Красив пясък на времето Стенен часовник:

Красив стенен часовник Sands of Time

Този красив часовник добавя нотка на крайбрежен стил към всяко пространство във вашата къща. Той разполага с истински миди, окачени във въздуха, в прозрачна смола, заедно с лесни за четене арабски цифри. С диаметър само 7,5 инча, този часовник се нуждае от една батерия AA, за да работи.

21. Селски винтидж часовник от метал и дърво:

Селски винтидж часовник от метал и дърво

КУПИ СЕГА

Този смутен, ретро тип, селски, красив часовник наистина изглежда страхотно и зашеметяващо. Изработен от тъмен метал и естествено дърво. Големият размер на циферблата се отличава с римски цифри и също така няма тиктакаща, безшумна работа, като същевременно запазва точното време. Най -доброто за декорация на дома или дори може да бъде подарено на вашите близки.

22. Дървен стенен часовник в квадратна форма:

Дървен стенен часовник в квадратна форма

Този красив малък часовник е изработен от масивно дърво и е съвместим с различни стилове декор във вашия дом. Часовникът е абсолютно безшумен в работата си и също така дава точно време. Този часовник има проблемно покритие и би бил чудесно парче за вашия дом. Часовникът също има метални стъкла, които ще внесат много аура на изкуство и носталгия във вашия дом.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дизайн на квадратни часовници

23. Класически ретро часовник:

Класически ретро часовник

Този класически часовник се отличава с ретро тип европейски стил. Това е ретро часовник, който ви връща в ерата на 1940 -те. Разполага с изключително безшумно, кварцово движение, което е не само точно, но и много безшумно и не ви безпокои по време на работа или сън. Може да се побере на повечето рафтове във вашата къща и се нуждае от една батерия тип АА, за да работи.

24. Класически дъбов часовник от дъб:

Класически дъбови часовник от дъб

КУПИ СЕГА

Този класически часовник е идеален за някой, който иска да измерва времето в дни, а не в часове. Много е красива, но много функционална. Чудесен за подаръци и е идеален за декориране на дома ви с уникално парче часовник. Тя може да съответства на всяко пространство във вашия дом, меко казано.

25. Часовник Марлоу:

Часовник Марлоу

Този красив класически индустриален часовник е под остаряло гладко покритие. Това изглежда не само страхотно, но и привлекателно и му придава реколта. Циферблатът е наистина под стъкло, като по този начин предпазва циферблата и стрелките. Часовникът е доста голям с диаметър 24 инча. Перфектен за извеждане на вашия домашен интериор на следващото ниво.

26. Спирален стенен часовник:

Спирален стенен часовник

Това е един от най -съвременните стилни уникални часовници, които можете да намерите на пазара в момента. Той е с диаметър около 9,5 инча и има издръжлив черен пластмасов калъф заедно с прозрачна леща, която му придава чист вид и може лесно да се види. Съвременното кварцово движение със сигурност ще ви държи в течение с точното време. Уникалният дизайн на лицето е наистина прекрасен и ще придаде на стената ви огромен декоративен вид. Перфектен за подарък за рожден ден или за новоселие и др.

27. Часовник Да Винчи:

Часовник Да Винчи

Получаваме повече форми или шарки в часовниците според нашето изискване, но малко часовници са наистина трудни за намиране; часовникът на Да Винчи е един. Този механичен часовник изглежда луксозен и придава по -декоративен щрих на хола ви; ще получите махало в него. Можете да усетите, че за това не се използват боя, лепило или някаква батерия.

28. Странен часовник за странни очи:

Странен часовник за очи на стената

Това е един от най -добрите уникални часовници, които можете да си купите. Съвременният му стил на окачване е наистина красив, а часовникът е с диаметър 9,5 инча. Той има издръжлив пластмасов калъф с прозрачен обектив с лесен за четене и гледане тайминг по всяко време. Този нов часовник разполага и с кварцов механизъм, който ви дава прецизно движение и точно време. Перфектен за подаръци и изисква само една батерия АА за работа.

29. Супер голям алармен дисплей:

Супер голям алармен дисплей

Това е един от най -добрите видове нощни часовници, който е напълно цифров. Той разполага с 1,8 инча LED дисплей, заедно с прости бутони за лесно използване. Има и опция за увеличаване или намаляване на яркостта. Часовникът се предлага със стандартни функции за аларма и отлагане, а също така разполага и с резервно копие на батерията.

30. Атомен часовник за стена:

Атомен часовник за стена

Това е друг вид часовник, който можете да намерите на пазара: атомният часовник. Часовникът настройва часа автоматично с помощта на радиосигнали за поддържане на точност. Той може автоматично да се настройва и за лятно часово време. Часовникът е с диаметър 14 инча, аналогов е и има пластмасова рамка. Може да работи с една батерия тип АА. Страхотно за любителите на атомните часовници.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дизайн на атомни часовници

31. 20 -инчов правоъгълен часовник в европейски стил:

20

Това също е един от най -добре изглеждащите видове часовници поради своя винтидж стил. Изцяло е изработена от масивно дърво, повърхност, която също е водоустойчива и влагоустойчива. Часовникът е напълно без рамка и няма стъкло отпред. Този ретро изглеждащ часовник ще ви държи на мода, във вашата кухня или в офиса ви. Също така, той е доста лесен за инсталиране и има красиво изработени големи римски цифри за лесно гледане. Чудесно за всякакви декорации за дома.

32. Декоративен металуминиев аналогов стенен часовник:

Декоративен мета алуминиев аналогов стенен часовник

Това е една от уникалните идеи за аналогови часовници за изграждане на перфектно парче от зашеметяващ нов декор. Със своя елегантен, опростен и елегантен дизайн, вдъхновен от най -великия дизайнер Джордж Нелсън, извънгабаритният часовник разполага с 12 кристални акрилни топки на циферблата. Определено се откроява в сравнение с другите часовници. Качеството е много добро, а алуминиевият корпус също заслужава внимание. Този голям часовник е много декоративен, но много добро функционално произведение на изкуството. За работа е необходима само една батерия тип АА.

33. Кухненски стенен часовник:

Кухненски стенен часовник

Една от най -добрите идеи за кухненски часовник е изграждането на часовник от различни кухненски прибори. Този фънки часовник ще бъде уникален подарък за вашите близки. Стенното изкуство на часовника е ръчно изработено и се предлага в модерен и винтидж стил. Може да се използва в кухнята или всяка друга стая, само за да покаже своята красота.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дизайн на кухненски часовници

34. Винилов запис на стена:

Стенен часовник с винилова плоча

Това е една от уникалните идеи за часовник, създавани някога, чрез създаване на часовник от ретро винилови плочи. Часовникът работи много безшумно, а диаметърът е 12 инча. Този часовник ще ви служи дълго време и ще бъде чудесен подарък за вашите близки поради своя винтидж стил.

35. Сладък настолен часовник с емотикони:

Сладък настолен часовник с емотикони

Налични са няколко забавни часовника с различни модели емоджи. Вземете този сладък часовник за децата си. Ще откриете сладка усмивка на лицето на децата си, когато получат седем изражения за седем дни, които са анимирани перфектно. Опитайте този подарък за рождения ден на децата си като подарък за тях.

36. Будилник за маса от дърво:

Будилник за маса от дърво

Този сладък часовник има цяло лице на котка отпред. Също така прилича на котешки уши. Часовникът е изработен от текстурирано висококачествено дърво, което изобщо не е вредно. Външният вид на котката ще накара вашето дете да се усмихне с удоволствие. Също така часовникът идва с аларма, както и функции за отлагане. Много страхотен часовник за деца и подобни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дизайн на дървени часовници

37. Облачен цифров будилник:

Облачен цифров будилник

Този сладък часовник прилича на облак. Сладката му форма го прави идеален за деца и тийнейджъри. Часовникът се предлага със стандартна функция за аларма и отлагане. Не само това, но и идва с механизъм за проследяване на температурата в реално време. Часовникът има и интелигентна функция за контрол на звука, която се променя от пасивен към работещ само с ръкопляскане. Страхотен часовник за някой, който обича технологиите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дизайн на будилник

38. Атомен часовник за стена с пълен календар:

Атомен часовник за стена с пълен календар

Този часовник е чудесен, ако искате да закупите нов часовник за себе си или семейството си. Часовникът може да настрои времето сам, до осем часови зони с помощта на радиосигнали. Има и стандартна функция за аларма и отлагане. Часовникът също е добър 2-инчов дисплей. Чудесно за закупуване на нови часовници.

39. Нов класически винтидж часовник за котки:

Нов класически винтидж часовник за котки

КУПИ СЕГА

Това е хубав вариант, който иска да купи нов часовник за дома или офиса си. Часовникът е винтидж часовник за котки в ретро стил. Работи изцяло на батерии и може да се използва силно за увеличаване на декора на вашия дом. Може да достави удоволствие и на децата.

40. Двоен будилник на проектора:

Проектор с двоен будилник

КУПИ СЕГА

Това е уникален часовник, ако сте на пазара, за да си купите нов часовник. Часовникът проектира времето върху тавана на вашата стая или стена. Има отделна функция за аларма – една за вас и една за вашия партньор. Предлага се и с функция за отлагане. Той също така има вградено FM радио и допълнителен USB порт за зареждане на всички ваши мобилни устройства. Той може да работи както от мрежата, така и от резервно копие на литиева батерия.

41. Будилник Sunrise:

Будилник за изгрев слънце

Това е най -добрият часовник за закупуване, ако искате и нещо, което изглежда цветно и готино. Часовникът се предлага с FM радио и 7 цвята, които можете да настроите, заедно с 10 нива на яркост. Часовникът също така поддържа 6 океански звука, като алармен тон, който можете да използвате. Чудесно както за деца, така и за възрастни.

42. Най -добър стенен часовник:

Най -добрият стенен часовник

Това е най -добрият часовник, който можете да получите в момента, ако сте на пазара за стенни часовници. Това е елегантният, атрактивен и все пак прост дизайн, който ще накара главите да се въртят. Часовникът включва и устойчиво на счупване стъкло, с лесен за четене бял циферблат с черни арабски цифри. Той също така разполага с прецизно кварцово движение, така че винаги дава точното време. Може да се използва във всяка стая във вашия дом или офис. За да работи, е необходима само една батерия тип АА.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дизайн на стенни часовници

43. Цифров часовник с Bluetooth високоговорител:

Цифров часовник с Bluetooth високоговорител

Това е най-добрият часовник за изпълнение на многофункционални задачи във вашия дом. Часовникът се предлага с Bluetooth високоговорител, както и с батерия от 4000 mAh, за да го поддържате много дълго. Има и нощна светлина с сензорно управление с 48 опционални цвята, от които да избирате. Часовникът може да се използва и като MP3 плейър с поддръжката на SD карти и стандартни функции за аларма и отлагане. Наистина крикът на всички часовници тип търговия. Перфектният подарък, който да подарите на вашите приятели или близки.

44. Модерен бял кръгъл дървен стенен часовник:

Модерен бял кръгъл дървен стенен часовник

Този прост бял часовник е изработен от естествено и инженерно дърво, изцяло в скандинавски стил. Стрелките на часовника са от естествено дърво, а циферблатът е от инженерно дърво. Безшумната операция, която не тиктака, ще помогне в среда за работа и сън без разсейване. Този модерен часовник работи само с една батерия AA.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дизайн на кръгли часовници

45. Модерен прост стенен часовник:

Модерен прост стенен часовник

Това е най -добре изглеждащият прост часовник, чисто по отношение на външния вид и елегантността. Часовникът може да бъде намерен в различни цветове, като билкови или розови цветове, а часовникът съдържа големи арабски цифри, за да ви информира за часа. Часовникът се предлага и с кварцово движение за прецизно и точно време, докато безшумната му работа създава безшумна среда. За да работи, е необходима една батерия тип АА.

46. ​​Прост елегантен лъскав алуминиев стенен часовник:

Прост елегантен гланциран алуминиев стенен часовник

Това е много прост часовник, меко казано. Простотата и елегантността на този електрически часовник ще му помогнат да се слее с всеки интериор във вашия дом. Стрелката на часовника не е защитена по никакъв начин и е гола и свързана само с главния двигател. Перфектен за поддържане на стената ви много проста, но много елегантна и стилна.

47. Ретро часовник с флип надолу:

Ретро сгъваем часовник

Този флип часовник наистина е един от готините часовници, които можете да намерите на пазара. Цифрите са големи и също са лесни за четене. Часовникът разполага с точно кварцово движение, което е прецизно и също много тихо в работата си. Конструкцията на този часовник е направена много с качествени компоненти и часовникът показва и AM и PM часа.

48. LED вентилатор на часовника:

LED вентилатор на часовника

КУПИ СЕГА

Това определено е един от страхотните часовници, които трябва да имате в колекцията си. Часовникът се състои от меки вентилаторни перки, изработени от PVC, които са гъвкави и се въртят, като същевременно отделят време. Може лесно да се включи в USB порт на вашия компютър или лаптоп. Вратът на вентилатора може да се регулира за хладния бриз, който тече върху лицето ви. Часовникът предоставя дисплей в реално време без никаква нужда от шофьори. Най -доброто за използване в офиса или може да се използва навсякъде, където желаете.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Дизайн на LED часовници

49. Будилник за бележки на будилника Creative с маркер:

Будилник с бележки за будилник Creative с маркер

Това е един от най -добре изглеждащите, готини, изискани часовници, които някога сте могли да намерите. Този часовник разполага с LCD дисплей с подсветка, заедно с аларма и функция за отлагане. Алармата може да бъде избрана от опция от 15 песни. USB концентраторът е чудесен за свързване на 4 USB устройства. Часовникът поддържа и календар и функция за температура. Най -готиното в този часовник е таблото за съобщения – можете да покажете каквото сладко съобщение искате за вашите близки и те ще знаят. Просто най -готиният часовник, който някога ще изпитате.

50. Часовник с играчки от дървени блокове:

Дървени блокчета Часовник за играчки

Това е един от най -различните видове часовникови снимки тип детски часовник за вашите прекрасни деца. Подходящ за деца на 3 или повече години, това е страхотен часовник тип пъзел. Часовникът е изцяло изработен от дърво, което е с високо качество – така че бъдете сигурни, че няма да бъде вредно. Тези части за детски часовник са напълно подвижни, включително всичките 12. Следователно, той може да бъде и блестящ комплект за игра за вашите деца. Силно се препоръчва, ако имате малки деца у дома.

Над различните часовници списъкът е някои от най -великите примери за това колко разнообразни и добре изглеждащи могат да бъдат часовниците. Те служат като изявление за стил на вашето семейство и функционално нещо, за да ви информират за най -новото време. И понякога това може да бъде красиво нещо за игра за вашето дете.