Стенните часовници са изключително важни часовници, поставени по стените навсякъде. Те не само показват времето, но са и красиви декоративни елементи. Най -често се срещат кръгли часовници. Каква е разликата обаче с квадратна форма? Моделите, налични в тях, може да са прости, но изглеждат наистина стилни поради формата. Дизайнът на квадратни часовници не се намира толкова лесно и по този начин показва колко търсене е направено, за да се намери правилния, който виси на стената.

Като се има предвид факта, че това са рядка гледка, следователно се предполага, че те нямат много възможности. Това е мит. Ако погледнете правилното място, стенните часовници с квадратна форма са почти навсякъде.

Модерен дизайн на квадратни часовници в Индия:

Тук включихме 15 прости и най -нови дизайна на квадратни часовници с изображения. Нека да ги разгледаме.

1. Квадратен дървен стенен часовник:

Квадратни дървени стенен часовник

Големият квадратен часовник стана много популярен в наши дни. Тези големи квадратни дървени стенни часовници са направени от блокове, което ги прави изключително привлекателни. Дървените часовници с квадратна форма обикновено се използват в стаи с изключителен дървен декор.

2. Квадратен метален стенен часовник:

Квадратни метални стенни часовници

Изработени от метал часовници изглеждат супер модерни. Те могат да бъдат във всеки цвят, например бял, черен или метален като сребро или злато. Те допълват всеки вид интериор. Големи или фини квадратни такива метални часовници ги правят още по-модерни.

3. Извънгабаритен квадратен стенен часовник:

Извънгабаритен квадратен стенен часовник

Големите стенни часовници изглеждат наистина красиви в големи стаи като банкети или фоайета на апартаменти. Те обикновено се използват в търговската мрежа поради големия си размер. Големите часовници с квадратна форма са много по -модерни от техните кръгли колеги. Този голям квадратен стенен часовник е персонализиран.

4. Едноцветни квадратни часовници:

Едноцветни квадратни часовници

За истински избор на цвят, лесно се предлагат черни квадратни стенни часовници или бели квадратни стенни часовници или всеки друг цвят. Цветът изглежда изключително елегантен, като същевременно подобряват цветовата тема на стаята.

5. Малък квадратен стенен часовник:

Малък квадратен стенен часовник

Малките часовници обикновено се използват на бюра. Те са с квадратна форма и също имат функция за аларма. Те могат да се използват на офис бюра или нощни шкафчета или дори учебни маси, където проследяването на времето е изключително важно. Този малък квадратен часовник е проектиран красиво и можете да изберете като опция този часовник.

6. Цифрови квадратни часовници:

Цифрови квадратни часовници

Цифровите часовници почти винаги са с квадратна форма. Те имат много функции в тях. Те показват дата, час, ден от месеца, имат възможност за 24 -часов формат и 12 -часов формат. Той е удобен за хора, които работят в индустрии, които специално използват 24-часови формати.

7. Квадратен кухненски часовник:

Квадратен кухненски часовник

Часовниците, използвани върху кухненските стени, могат да бъдат наречени кухненски часовници. Те обикновено имат модели, свързани с кухнята. Особеното в тези квадратни кухненски стенни часовници е, че те са наистина фантастични, за да подправят тези иначе тъпи стени.

8. Дизайнерски квадратни часовници:

Дизайнерски квадратни часовници

Дизайнерските часовници са стенни часовници по поръчка, които са специално изработени по поръчка. Те могат да бъдат с всякаква форма, но често са с квадратна форма, тъй като формата сама по себе си не е толкова често срещана. Дизайнерските часовници имат различно използвани материали или стрелки на часовници с различна форма. Всичко по тях е по поръчка. Те са уникални във всеки смисъл на думата.

9. Големи сребърни часовници с квадратна форма:

Големи сребърни часовници с квадратна форма

Те са изработени от сребро. Те имат сложно гравирани рамки. Много кралски за гледане, те принадлежат към стаи, които са сложно декорирани и имат кралски интериор. Идеални за места, които са наследство, тези часовници сами по себе си са богатство.

Очевидно е, че опциите, налични в дизайна с квадратни часовници, са многобройни. Трябва да го търсим на правилното място. От съществено значение е да не се увличаме в предварително създадени представи за това какво е красиво и рядка гледка. Окачен на стената, квадратен часовник изглежда еднакво красив като своя кръгъл двойник.